Skocz do zawartości

Witamy na forum!

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 16.04.2018 o 04:49, NNNdanuta napisał(a):

Też się przywitam ze Wszystkimi... Ja z tego samego desantu (tam byłam nowadanuta), więc witam tych co tu byli i moich (teraz tu urzędujących) przyjaciół i znajomych. Dotarłam chyba ostatnia, ale łącze internetowe mi wcięło prawie na trzy tygodnie. Rozglądam się bo technika tego forum (nowoczesność) powaliła mnie na kolana i nie wiem czy z nich powstanę.:(. Pozdrawiam serdecznie Wszystkich :cześć2:

Rozwiń  

Danusia Nowa, jak miło, że się odnalazłaś. Witaj i ze swoim marginesowym blogiem rozkwitaj :cześć3::cmok:

Wczoraj nieopacznie weszłam do Hiltona a tam 0 zalogowanych i jakiś wpis, że same Vipy zostały.:szydera:

Uśmiałam się przednio z tego vipowskiego towarzystwa, roztrząsającego ideę wyższości zatwardzenia nad biegunką i cieszę się bardzo, że jest takie miejsce w wirtualnym świecie, gdzie obok tematów ważnych i poważnych, jest i fun, są żarty i miła atmosfera.

Danusiu, techniką się nie przejmuj, ogarniesz ją raz dwa. Na początku prawie wszyscy mieli drobne problemy, ale daliśmy radę i jest ok. :cmok:

• Lubię to 5

W dniu 16.04.2018 o 05:41, ewal8 napisał(a):

Danusia Nowa, jak miło, że się odnalazłaś. Witaj i ze swoim marginesowym blogiem rozkwitaj :cześć3::cmok:

Wczoraj nieopacznie weszłam do Hiltona a tam 0 zalogowanych i jakiś wpis, że same Vipy zostały.:szydera:

Uśmiałam się przednio z tego vipowskiego towarzystwa, roztrząsającego ideę wyższości zatwardzenia nad biegunką i cieszę się bardzo, że jest takie miejsce w wirtualnym świecie, gdzie obok tematów ważnych i poważnych, jest i fun, są żarty i miła atmosfera.

Danusiu, techniką się nie przejmuj, ogarniesz ją raz dwa. Na początku prawie wszyscy mieli drobne problemy, ale daliśmy radę i jest ok. :cmok:

Rozwiń  

Vip to Vip Ewal8, ale skąd będzie wiedział, że jest vipem jak nie będzie miał wokół siebie armii maluczkich ??? Po trzech tygodniach bez łączy zajrzałam tam i poczułam się nigdzie.., ale zabolało mnie te parę lat, które jakby wiatr zdmuchnął... :(

• Lubię to 4

W dniu 16.04.2018 o 06:00, NNNdanuta napisał(a):

Vip to Vip Ewal8, ale skąd będzie wiedział, że jest vipem jak nie będzie miał wokół siebie armii maluczkich ??? Po trzech tygodniach bez łączy zajrzałam tam i poczułam się nigdzie.., ale zabolało mnie te parę lat, które jakby wiatr zdmuchnął... :(

Rozwiń  

Nie ma czego żałować Danusiu, nowe wcale nie znaczy gorsze. Mnie odrzucało bywanie na tamtym forum,z własnej woli nie zaglądałam miesiącami ,a tu odnalazłam się od razu .Będzie dobrze,pogrzeb sobie w funkcjach i ustawieniach ,a odkryjesz same zalety.

• Lubię to 4

W dniu 16.04.2018 o 06:25, ivanilia40 napisał(a):

Nie ma czego żałować Danusiu, nowe wcale nie znaczy gorsze. Mnie odrzucało bywanie na tamtym forum,z własnej woli nie zaglądałam miesiącami ,a tu odnalazłam się od razu .Będzie dobrze,pogrzeb sobie w funkcjach i ustawieniach ,a odkryjesz same zalety.

Rozwiń  

:oklaski:

W dniu 16.04.2018 o 06:00, NNNdanuta napisał(a):

Rozwiń  

Mnie dzisiaj podkusiło , żeby zajrzeć ...a wszystko przez wpis Ewal8....Daneczko ..jak to skąd vip będzie wiedział , że jest vipem ...ano stąd , że wszystkie obute w gumiaki są tutaj ...czaisz ? ...Tam już tylko vip i inteligencja ...w białych rękawiczkach ( upaćkanych mocno ) , że o kapelutku nie wspomnę .

W dniu 16.04.2018 o 06:46, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Mnie dzisiaj podkusiło , żeby zajrzeć ...a wszystko przez wpis Ewal8....Daneczko ..jak to skąd vip będzie wiedział , że jest vipem ...ano stąd , że wszystkie obute w gumiaki są tutaj ...czaisz ? ...Tam już tylko vip i inteligencja ...w białych rękawiczkach ( upaćkanych mocno ) , że o kapelutku nie wspomnę .

Rozwiń  

Czaję, czaję... bo przeczytałam... Dlatego zapalę świeczkę (znicz ????)))) w tej intencji... Co dla mnie oznacza, że podróż trwa, ale nastąpiła zmiana kierunku :kawa2:

• Lubię to 3

W dniu 16.04.2018 o 07:02, NNNdanuta napisał(a):

Czaję, czaję... bo przeczytałam... Dlatego zapalę świeczkę (znicz ????)))) w tej intencji... Co dla mnie oznacza, że podróż trwa, ale nastąpiła zmiana kierunku :kawa2:

Rozwiń  

Noo..taką niewielką świeczkę ...wielkości znicza olimpijskiego . I to nie jestem pewna , czy pomoże ...A poza tym ....Witaj Daneczko :cmok:

W dniu 16.04.2018 o 06:46, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Rozwiń  

I jeszcze zapomniałaś  o tych perłach :p

• Lubię to 2

W dniu 13.04.2018 o 15:35, Teresadd napisał(a):

O Beatta .Witaj Wichurko.Jak losy potoczyły  się z pracą .W De,czy w Polsce.?:)

Rozwiń  

Od 1,5 roku w Polsce pracuję. Chociaż przez cały lipiec będę miała prawdopodobnie wolne i myślę, czy się nie wyrwać na miesięczne zlecenie. 

• Lubię to 2

W dniu 16.04.2018 o 05:41, ewal8 napisał(a):

Rozwiń  

Tak się zdarza,kiedy ktoś na własne życzenie zarzyna kurę znoszącą złote jaja.Najważniejsze ,że wraz ze zniszczeniem tamtego nie udało sie zniszczyć społeczności:)Myślę,że każdy z nas,desantowców,przyjętych tu tak sympatycznie w swoim tempie sie na OR odnajdzie:)Ja się odnalazłam dośc szybko,czego pozostałym życzę:)Miłego dnia:)

• Lubię to 2

W dniu 16.04.2018 o 04:49, NNNdanuta napisał(a):

Też się przywitam ze Wszystkimi... Ja z tego samego desantu (tam byłam nowadanuta), więc witam tych co tu byli i moich (teraz tu urzędujących) przyjaciół i znajomych. Dotarłam chyba ostatnia, ale łącze internetowe mi wcięło prawie na trzy tygodnie. Rozglądam się bo technika tego forum (nowoczesność) powaliła mnie na kolana i nie wiem czy z nich powstanę.:(. Pozdrawiam serdecznie Wszystkich :cześć2:

Rozwiń  

witam i ja nie powiem ze  skromnych progach:d ,bo tu sie dużo dzieje czasem tak :oklaski:a czasem:grzmotnąć:

• Lubię to 2

W dniu 16.04.2018 o 07:40, ORIM napisał(a):

Zaczynam się o Ciebie martwić :d a że nie wspomnę że będę  zazdrosny :d

Rozwiń  

Podobno człowiek zmienia się co 7 lat, może to ten moment..:haha:

Dopiero teraz będziesz o mnie zazdrosny?? Ja już od dawna jestem o ciebie zazdrosna,gdzie tu sprawiedliwość..:d

• Lubię to 3

W dniu 16.04.2018 o 07:37, ORIM napisał(a):

Przyjedż do Wurzburga :d

Rozwiń  

Kojarzy mi się, że to miasto z zabytkami. Ale chyba nie będę miała aż tak wyboru. Byle dobrze zapłacili, a zlecenie lekkie było. Myślę, że w okresie wakacyjnym nie będzie problemu, żeby tylko na 1 miesiąc wyjechać. 

• Lubię to 1

W dniu 16.04.2018 o 07:30, wichurra napisał(a):

Od 1,5 roku w Polsce pracuję. Chociaż przez cały lipiec będę miała prawdopodobnie wolne i myślę, czy się nie wyrwać na miesięczne zlecenie. 

Rozwiń  

Koniecznie się wyrwij, DM-y za tobą tęsknią.;)

• Lubię to 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...