Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Blondi napisał:

@emma to było zainteresowanie Twoją osobą ,,,ale tylko do dojenia:płacz: krów:płacz: 

ale mnie rozbawiłas tym dojeniem krów-:hahaha: sami samotni i szukają parobka do stodoły-hahahha uciekac od takiego towarzystwa -hahaha ,   emma a potrafisz doić krowę? mnie ten szczytny cel nie spotkał,,bałabym się do krowy podejśc ,,że mnie może kopnąc czy co tam,,jestem raczej z daleka od tego typu znajomości,,,:hahaha:   emma z drugiej strony byś była panią gospodary,,,trzeba trochę pożartować -prawda?

nie potrafię, teraz są elektroniczne dojarki :) 

• Zgadzam się 1

20 godzin temu, emma napisał:

wiesz co masz jutro za zadanie? kawę :kawa: serwujesz rano,,,Twój dyżur,,hahahha:hahaha: zamawiam jeszcze tosty z szynką ,,,i coś jeszcze dobrego ,,,co tam będziesz miała w schowku ze słodyczami:love:

@Blondi nie dałam rady rano Wam :kawa:zafundować :love: ale za to teraz :piwo::drink: co kto lubi:całus:

• Zgadzam się 2

5 godzin temu, Blondi napisał:

@emma to było zainteresowanie Twoją osobą ,,,ale tylko do dojenia:płacz: krów:płacz: 

ale mnie rozbawiłas tym dojeniem krów-:hahaha: sami samotni i szukają parobka do stodoły-hahahha uciekac od takiego towarzystwa -hahaha ,   emma a potrafisz doić krowę? mnie ten szczytny cel nie spotkał,,bałabym się do krowy podejśc ,,że mnie może kopnąc czy co tam,,jestem raczej z daleka od tego typu znajomości,,,:hahaha:   emma z drugiej strony byś była panią gospodary,,,trzeba trochę pożartować -prawda?

Rolnikowi nie tylko amory w glowie , ale  ma tez konkretne wymagania , musi wiedziec czy sie kobieta nadaje na gospodynie . Ogladam  czasem w TV program " Rolnik szuka zony" . Wczesniej znalam popularny w De ."Bauer sucht Frau". Tak w Niemczech jak i w PL rolnikom trudno znalezc zone. W tych programach kandydatki na zony maja rozne zadania   np dojenie krow, to tez wazna sprawa w przyszlym zwiazku. Kobiety nawet te "miastowe" zglaszaja sie jednak do tego programu , ci rolnicy to  teraz tez nie zawsze takie chlopki-roztropki tylko calkiem wyjsciowe, rozgarniete chlopaki z urzadzonymi domami, nowoczesna gospodarka. Ci troche starsi patrza na kandydatke bardziej jak na towar, jakby mieli krowe kupic a nie zone haha..Moze nie jest tak zle sprobowac szczescia z wiocha-radocha ... A tak w ogole to po co  na stale ten facet?  Szukalam info na inny temat a przy okazji natknelam sie na takie cos. Troche racji w tym jest hahaha..

http://cookandfly.pl/index.php/moda-styl/70-kobieto-potrzebny-ci-facet

• Zgadzam się 1

Godzinę temu, erika napisał:

@Blondi nie dałam rady rano Wam :kawa:zafundować :love: ale za to teraz :piwo::drink: co kto lubi:całus:

@erika jaka rozrzutnośc :serce:,,co tu wybrać :święty:,,biorę likier śmietankowy z parasolką,,,:drink: ,musze sobie trochę osłodzić dzisiejszy wieczór,,,jak nie z rana to z wieczora też przecież pijemy,,także dzięki koleżanko  i na zdróweczko:hahaha: na tym forum to rozpusta na całego,,,jemy i pijemy -super przykład dla innych opiekunek-hahaha

13 minut temu, Łukasz napisał:

Życzę miłego wieczoru oraz spokojnej nocy :):love::serce:

Dla chętnych:drink::kawa: ale dopiero wtedy, kiedy nasi pdp będą już w łóżkach i grzecznie spać

A gdzie już uciekasz @Łukaszku ,że życzysz już spokojnej nocy?:hahaha: koleżanka z forum sprawdza obecnośc-hahahhaha:hahaha:

• Zgadzam się 1

6 minut temu, beatrix+ napisał:

Ja już żyję wyjazdem do sanatorium.Krynica-Zdrój będzie u mych stóp. ..

Buziole!  

@beatrix+Ja tu czekam ,kiedy Ty napiszesz ,że jedziesz do pracy do De, a Ty się będziesz  kurowała a raczej odpoczywała ,,, Milego pobytu i fajnych nowych znajomości i kupę wrażen i emocji:hahaha: 

• Zgadzam się 2

:love:@erika jak Ty dzisiaj szybciutko na nogach,,,:love: moje nogi też od rańca chcą biegać,,kiedy ja się wyśpię,,ale na sen szkoda czasu ,zauważyłam ,ze mi 5 godzin snu wystarcza a potem jeszcze na siłę śpię z 2 godz. a w południe drzemka --już przynudzam równo:hahaha: piszę jak zachowują się PDP -ale nie ja-hahahha:love::hahaha:

• Zgadzam się 1

42 minut temu, erika napisał:

@Blondi Zaraz przychodzą majstry :) robota idzie dobrze! 5 godzin ci wystarczy?!  Ja muszę minimum 6 godz. Snu mieć :love:inaczej złe funkcjonuje :( 

@erikaA tak myslałam ,że masz majstrów ,,dla majstrów zawsze trzeba się zrywac z łóżka ,,,bo jak nie to zastaną nas w rozsypce i na głowie i w ubiorze ,,,:hahaha: ale jak robota wrze to najważniejsze :o

@Łukasz od rana nas tuczy ,,to :ciacho:wygląda apetycznie ,,jakiego kremu użyłes do tego tortowego ciasteczka? :hahaha: skąd je masz ? a świeżutkie jest? ja ostrożnie podchodzę do tego typu podarunku-bo nie wiadomo co tam jest dodane! a jak jakiś kremik gwałtu? to potem dziadka mam wykończyć-hahahhaha ale mi się od rana głupotki trzymają,,,:love: 

Buziaki dla Wszystkich i lecę do pracy!!!:love::serce:

• Zgadzam się 1

Dzień doby:serce:kochani. Ja po śniadanku i :kawa:,Wy również jak widzę.U Was dzień zaczyna się jakoś wcześniej.Dziś bogato widzę,szczególnie u @Łukasza.

@Blondi mało snu? Ja się nie dziwię,tę dziewczynę roznosi,jak Ty wytrzymujesz u dziadków w jednostajnym rytmie dnia dziewczyno?Bierz krem,bierz w ciemno,bo jak to mówią "jak ciemno to przyjemno":p

Miłego dnia,pracujcie,odpoczywajcie remontujcie 

• Zgadzam się 1

Hallo! Wczoraj poszlam wczesniej spac, no okropnie bylam zmulona, fakt, ze  duzo czasu spedzilam na swiezym powietrzu i w ruchu . Spalam mocno , podobno nawet chrapalam . nie wierze....Zaraz na wieksze zakupy, jak ja nie cierpie marketow w sobote , ale jak mus to mus . Milego weekendu !

• Zgadzam się 1

4 godziny temu, luttka napisał:

Nareszcie,miałam coś przestawione w laptopie. @Blondi sami się pluskają te Twoje dzieciątka?

@luttka babci pomagam po umyciu w ubieraniu,,babcia się sama myje a potem babcia idzie i towarzyszy dziadkowi w jego łazience ,,,siedzi i patrzy na niego,,prawdziwe dzieciątka,,,

@Barrakuda a kto Ciebie podsłuchuje w nocy?? przecież Ty sama śpisz z  długą koszulą nocną i w papilotach? papiloty podsłuchały chrapanie?:hahaha: rozniosią jeszcze po osiedlu plotucha ,,,hahahha

U mnie teraz pada ,,tylko drzemać albo drzemanie weg i zając się czymś pożytecznym,,ale nie chce się ,,lepiej sobie poleżeć,,

• Zgadzam się 1

3 minuty temu, Łukasz napisał:

:kawa::ciacho::zielone_jabłko::jabłko:...:love::serce: no i myk, już mnie nie ma

Mykaj -zostaw tylko pełen stół ,jeszcze coś za mało tutaj ,biegaj do piwnicy po resztę a potem mykaj sobie -hahahhaha :hahaha:

13 minut temu, luttka napisał:

A u nas zaskakująco ciepło.Wczoraj zapowiadali chłód,ubrałam sie po bułki ciepło i rękawice wzięłam.Niepotrzebnie.Nawet mój pdp na dwa kółka spacerniaka się dał namówić:d

Jesteś na terenach gdzie faktycznie jest długo ciepło i ładnie,,,w tamtym roku byłam więc wiem ,,jak jest ślicznie długo ,długo,,wszędzie prawie zima a tam lato przebijało jeszcze,,,:hahaha:

• Zgadzam się 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...