Skocz do zawartości

Stawki na czarno od 1600 ?

Gość Marzena46
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, barbara55 napisał:

witam drogie opiekunki zalatwcie  prace na czarno bardzo mnie interesuje,jestem na emeryturze,chce jeszcze popracowac mam doswiadczenie 10 letnie w opiece pozdrawiam.

Witaj :) Dlaczego szukasz tylko na czarno . Mając emeryturę możesz również znależc prace przez Agencje / chyba ,że są inne powody / Praca na czarno nie zawsze oznacza więcej kasy . Jeżeli ktoś załatwi Tobie prace na czarno to również będzie pobierał od Ciebie prowizje i nie będziesz miała pewności czy trafisz w dobre miejsce , no chyba , że jakaś dobra znajoma się do ciebie odezwie ,gdy będzie szukać zmienniczki dla siebie . Dzwoń do wszystkich Agencji i sprawdz co mogą zaoferować i za ile . Powodzenia 

O 23.10.2017 at 10:56, barbara55 napisał:

dziewczyny mam ta prace,ale corka mieszka razem babcia jest jest wzgledna ale wiecie dwie rodziny w jednym domu, to nie to ,troche jest jebniety ziec,,pozdrawiam was

"Pożyjemy, zobaczymy" - grunt to spokój,

może jeszcze to się wszystko ułoży - bądź dobrej myśli:-)

O 23.10.2017 at 10:56, barbara55 napisał:

dziewczyny mam ta prace,ale corka mieszka razem babcia jest jest wzgledna ale wiecie dwie rodziny w jednym domu, to nie to ,troche jest jebniety ziec,,pozdrawiam was

Na Zięcia nie zwracac uwagi ,,w ogóle na nic nie zwracać uwagi i już,,ani na córkę,,rzucić okiem na babcię,,zrobić swoje i do siebie na laptopka,,bez włażenia w dupę,,ja to dopiero okaz spokoju,,mnie nic nie rusza co sie dzieje w pokoju u dziadków,,w ogóle nic,,niech się czują jakby byli dalej sami,,niech się czują ,że są u siebie,,niech nie odczują ,że jest ktoś jeszcze w domu,,koniec opowiesci,,tak robię i dobrze na tym wychodzę,,,

Praca na czarno to duże ryzyko. Nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. Ja bym się bała tak w ciemno za granicę jechać. Współpracując z agencją też się dobrze zarabia, a przynajmniej wiadomo, że nie jesteś pozostawiona samej sobie. U mnie w Reklama ta opieka nad nami na prawdę widoczna, a stawki wysokie, zwłaszcza teraz, gdy są premie świąteczne 400e. Więc też wyjdę 1600, a wszystko legalnie i bezpiecznie.

* Nazwy agencji mogą padać wyłącznie w tematach opinii oraz w wątku: Jaką agencję wybrać...

2 godziny temu, Gość fiołkowa napisał:

Praca na czarno to duże ryzyko. Nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. Ja bym się bała tak w ciemno za granicę jechać. Współpracując z agencją też się dobrze zarabia, a przynajmniej wiadomo, że nie jesteś pozostawiona samej sobie. U mnie w Reklama ta opieka nad nami na prawdę widoczna, a stawki wysokie, zwłaszcza teraz, gdy są premie świąteczne 400e. Więc też wyjdę 1600, a wszystko legalnie i bezpiecznie.

Przestańcie tu wklejać  te bezczelne reklamy , bo to nikogo nie zachęca a wręcz odpycha . 

2 godziny temu, Gość fiołkowa napisał:

Praca na czarno to duże ryzyko. Nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. Ja bym się bała tak w ciemno za granicę jechać. Współpracując z agencją też się dobrze zarabia, a przynajmniej wiadomo, że nie jesteś pozostawiona samej sobie. U mnie w Reklama ta opieka nad nami na prawdę widoczna, a stawki wysokie, zwłaszcza teraz, gdy są premie świąteczne 400e. Więc też wyjdę 1600, a wszystko legalnie i bezpiecznie.

Z agencja tez ryzyko nie wiesz o tym ?  I szkoda że świeta nie sa co tydzień, to by się opłacało wtedy :):)

• Zgadzam się 1

Udostępnij