Skocz do zawartości

Zła stela.

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ...... na steli gdzie jest matka  z corka .Matka okolo 90 lat corka od urodzenia z porazeniem mozgowym od urodzenia.sprawna na tyle,ze jeździ na jakies zajecia od poniedzialku do piatku.Wraca i z Matka zaczyna od wina. Wieczorem gdy mam ja myc jest agresywna ( nie daje sie myc) Dwa dni temu kazala sie polozyc ubrana. Prawdopodobnie matka była u niej w nocy i powiedziala , że ja jej nie chce myc.Porobilem zdjecia i wyslalem do Agencji.Obecnie szukaja mi nowej steli a sami dostali wypowiedzenie.Ponadto Agencja mi napisala ,ze zalegaja z płatnosciami. Uwazam ,ze Agencje powinny unikac tych zlecen od rodzin PDP - ych.Agencjom moge podac dane tej rodziny na priva.Pozdrawiam.

• Lubię to 3

O 16.06.2020 at 11:58, adamos6 napisał:

Jestem ...... na steli gdzie jest matka  z corka .Matka okolo 90 lat corka od urodzenia z porazeniem mozgowym od urodzenia.sprawna na tyle,ze jeździ na jakies zajecia od poniedzialku do piatku.Wraca i z Matka zaczyna od wina. Wieczorem gdy mam ja myc jest agresywna ( nie daje sie myc) Dwa dni temu kazala sie polozyc ubrana. Prawdopodobnie matka była u niej w nocy i powiedziala , że ja jej nie chce myc.Porobilem zdjecia i wyslalem do Agencji.Obecnie szukaja mi nowej steli a sami dostali wypowiedzenie.Ponadto Agencja mi napisala ,ze zalegaja z płatnosciami. Uwazam ,ze Agencje powinny unikac tych zlecen od rodzin PDP - ych.Agencjom moge podac dane tej rodziny na priva.Pozdrawiam.

@adamos6- Adaś, jesteś doswiadczonym opiekunem ☺️dlatego Ci nie podpowiadam.. Ale bardzo ciebie wspieram trzymaj się dasz radę! 

O 18.06.2020 at 00:35, FrauMiau napisał:

Wolałabym czytać o nas same dobre historie. Adamos6 trzymaj się i napisz jaka to miejscowość, bo tu nawet imion nie ma.

Zrobilem to świadomie....chora przyjezdzala z warsztatow i zaczynala od wina,moze tak bym na to nie patrzył krytycznym okiem ,gdyby nie brala tabletek.Juz jestem na nowej steli ,  zapowiada  sie dobrze.

• Lubię to 1

2 minuty temu, adamos6 napisał:

Zrobilem to świadomie....chora przyjezdzala z warsztatow i zaczynala od wina,moze tak bym na to nie patrzył krytycznym okiem ,gdyby nie brala tabletek.Juz jestem na nowej steli ,  zapowiada  sie dobrze.

Powodzenia. Ja nie pozwalam podopiecznym pić alkoholu,nawet jak rodzina mówi, że jedno piwko może sobie wypić. Niech pije przy nich i na ich odpowiedzialność. Oczywiście jak podopieczny świadomy swoich działań i sobie zażyczy to tak i pod warunkiem, że problemów potem nie ma. 

37 minut temu, Niezapominajka 67 napisał:

Przepraszam. Napisałeś, że na priv możesz podać. Dalej z nimi współpracujesz? 

Nie ...bo mi to wszystko " śmierdziało" a po drugie rodzina ta wypowiedziala im umowe.Teraz mam mnej geldow ,ale spokojna glowa.Pozdrawiam 

Edytowane przez adamos6
  • Lubię to 1

Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...