Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry:cześć:

Witam Was kochane:cmok:,

@elfmasz rację,my nigdy nie zostaniemy bez pracy, nawet jak same nie będziemy w stanie pracować, to i tak będą za nami dzwonić i się dopytywać czy pojedziemy na wczoraj najlepiej:szydera:

szczęśliwej podróży Ci życzę:476_red_car:

@Niezapominajka 67nie martw się kochana, idź na zasłużoną przerwę i znajdź tego Mena:oklaski:, jednego jedynego:zdrówko:i wypij piwo :piwo:w jego towarzystwie:haha:.

A ja skromnie kawką :kawa::kawa: częstuję i na pogaduchy zapraszam :dyskusja: do kącika dyskusyjnego, ale dopiero po mojej długiej dziś pauzie:hura:. Miłego dzionka życzę:cmok:

d978a8a8ecde1cde1ccab86b015f1162.jpg

Edytowane przez Janeczka1963

7 godzin temu, elf napisał:

Nie spać.  Ja już szczoteczkę pakuję i będę kawusie ostatnią w domu siorpac.  Potem w drogę z panami z bla bla car. Życie to jednak zaskakujace jest. Ale może to właśnie jest plusem pracy opiekunki. My chyba nigdy nie zostaniemy bez możliwości pracy. To po pierwsze a po drugie same wybieramy czas i miejsce pracy. Pozdrawiam robaczki życzę miłego dnia będę znać dawać czy coś miłego mi się w drodze przytrafiło. 

Zajedz szczesliwie:cześć:fajnego zlecenia życzę

@Niezapominajka 67 ubierz się w prześcieradło i postrasz dziadka.  Włącz  z Youtube  jakaś  muzykę  koszmarną i odpal wszystkie świece :337_fire:w domu:336_zap:. Wlaczaj światło  nogą  na panely przedłużacza i gaś :338_boom::338_boom:.  Musi  zadziałać.  Albo  on,  albo Ty:626_hourglass_flowing_sand: . Tylko nam na zawał nie zejdź :483_ambulance:

8 godzin temu, Niezapominajka 67 napisał:

@elf szczęśliwej podróży :476_red_car:

Dzień dobry. Miłego i spokojnego dnia Wszystkim życzę :)Good Morning Hello GIF by echilibrultauJa dzisiaj mam wychodne :oklaski:i czekam na telefon z agencjiO.o

Jupi. 

Ja jutro  mam spotkanie z nowym pracodawcą :gazeta: . Mój czas wolny będzie podwójnie  płatny.  Słyszał to ktoś :donos:?  10 minut od obecnego  miejsca  zamieszkania w DE.  Zastanawiam się czy odpalić gumy przy rowerze, ni czas podróży skróciłabym  do 3 minut:d

3 minuty temu, Heidi napisał:

@Niezapominajka 67 ubierz się w prześcieradło i postrasz dziadka.  Włącz  z Youtube  jakaś  muzykę  koszmarną i odpal wszystkie świece :337_fire:w domu:336_zap:. Wlaczaj światło  nogą  na panely przedłużacza i gaś :338_boom::338_boom:.  Musi  zadziałać.  Albo  on,  albo Ty:626_hourglass_flowing_sand: . Tylko nam na zawał nie zejdź :483_ambulance:

:szydera: Tak na poważnie to bałam się wczoraj w nocy do toalety wyjsc z pokoju :smutek:

Zarządzająca jeszcze mnie dzisiaj bardziej nastraszyła bo powiedziała, że on wczoraj z laska się położył do łóżka (ta jego laska jest taka masywna, że jakby komuś nią w głowę przywalił to by zabił) 

W jednym masz całkowita rację, Albo on albo ja "

Agencja nabrała wody w usta, podobno czekają na decyzję rodziny czy chcą nowego opiekuna czy dziadek idzie do heimu. 

3 minuty temu, Heidi napisał:

Jupi. 

Ja jutro  mam spotkanie z nowym pracodawcą :gazeta: . Mój czas wolny będzie podwójnie  płatny.  Słyszał to ktoś :donos:?  10 minut od obecnego  miejsca  zamieszkania w DE.  Zastanawiam się czy odpalić gumy przy rowerze, ni czas podróży skróciłabym  do 3 minut:d

Powodzenia :oklaski:

Widzę, że pogoda daje się wszystkim we znaki O.o

Dzisiaj tu mam spokojnie ale rano bolała mnie głowa z niewyspania O.o

Kwiaty na tarasie podlalam, zamknęłam dom i już się wyleguje u siebie :d

Niestety to co się wczoraj wydarzyło powoduje, że trzymam się z dala od dziadka :(

4 minuty temu, Niezapominajka 67 napisał:

Widzę, że pogoda daje się wszystkim we znaki O.o

Dzisiaj tu mam spokojnie ale rano bolała mnie głowa z niewyspania O.o

Kwiaty na tarasie podlalam, zamknęłam dom i już się wyleguje u siebie :d

Niestety to co się wczoraj wydarzyło powoduje, że trzymam się z dala od dziadka :(

nadal jesteś tam?

A Mena widziałaś? Piwko wypiłaś? 

Ja zaliczyłam udane zakupy w Mein Taunus Zentrum, 

Jutro ma być jeszcze cieplej a w sobotę burze dopiero

29 minut temu, Janeczka1963 napisał:

nadal jesteś tam?

Niestety nadal tu jestem :smutek:

Mena nie widziałam. Zjadłam pyszne lody ale i tak ledwo  je zmieściłam bo żołądek mam gdzieś w gardle. Piwa nie piłam bo lody były z adwokatem :)

Godzinę temu, Janeczka1963 napisał:

nadal jesteś tam?

Chyba jesteś gdzies blisko mnie:)

Dzień dobry:cześć:

Witam wszystkich milutko i cieplutko:cmok:, Tak dziś znowu będzie gorąco:dobrze:, dopiero jutro mają być burze:334_thunder_cloud_rain:, ale czy będą to się dopiero okaże:nie_mówię:. Z tego gorąca to nawet nic się robić nie chce, tylko leżaczek i do ogródka:555_island: z napojem chłodzącym pod ręką:wino::piwo:. Kawa :kawa: obowiązkowo musi być. Miłego dnia Wam życzę:cmok:

pobrane (1).jpg

Dzień dobry. Witam Wszystkich w ten upalny, ostatni dzień lipca. Nie narzekajmy bo za chwilę będziemy nucić, A mnie jest szkoda lata "

Czekam na pflege, dziadek śpi w fotelu. 

Rano dzwonili z agencji z informacją, że dalej nie mają odpowiedzi od rodziny O.o

Pytali mnie czy ja rozmawiałam z rodziną. Powiedziałam, że jja już wszystko powiedziałam rodzinie czyli, że nie podejmuje się tu dalej pracować. Jak rodzina zdecyduje się na nowego opiekuna to chyba będę musiała poczekać do wtorku. Czekam na wiadomości :)

Na dzisiaj to tego Wam życzę 

:lody::drink:

Weekend Tschuss GIF by Zomerkamp ZwijndrechtWspaniałego, udanego :d

O 29.07.2020 at 09:27, Funny napisał:

Powidła parówkowe  patent Heidi:d

Zamierzam zrobić sobie prezent z powodu otrzymania nowej posady:oklaski:"w między czasie". Niebawem zaczynam nową przygodę:tak2: . Jest akceptacja. Zaczynam tuż po niedzieli. Obym tylko nauczyła się wolniej pracować, to roboty jak w kopalni: wózkami będę mogła geldy do PL wozić:papieros:. Skąd ja tyle wózków wezmę:mur: ?

Oby tylko z wrażenia zamiast musu jabłkowego do słodkiego biszkoptu nie wrzucić parówek:szydera:

7 minut temu, Heidi napisał:

Zamierzam zrobić sobie prezent z powodu otrzymania nowej posady:oklaski:"w między czasie". Niebawem zaczynam nową przygodę:tak2: . Jest akceptacja. Zaczynam tuż po niedzieli. Obym tylko nauczyła się wolniej pracować, to roboty jak w kopalni: wózkami będę mogła geldy do PL wozić:papieros:. Skąd ja tyle wózków wezmę:mur: ?

Oby tylko z wrażenia zamiast musu jabłkowego do słodkiego biszkoptu nie wrzucić parówek:szydera:

gratulacje kochana, tak trzymać:zwyciezca:

12 minut temu, Heidi napisał:

Jakiegoś sklepu tam nie masz w pobliżu? Wózek zakupowy można sobie tam,, pożyczyć ":d