Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 12.11.2019 o 14:09, violka napisał(a):

Dlatego też mam takie przemyślenia , gdyż miałam inne doświadczenia .

Chyba się zakochałam , bo ciągle wierszem piszę :szydera:

Rozwiń  

A wiesz, że mnie trafiło to samo....

Rymiki, wierszyki...i tak całe rano :szydera:

Jednakże mam dużą nadzieję,

że zaraz przestanę, bo ciągle się śmieję :szydera:

Aż skurczu na ustach dostałam,

ze śmiechu wciąż trzęsę się cała :szydera: 

Jednakże nie martwię się wcale,

wszak uśmiech to zdrowie...więc niech tak zostanie :oklaski:

W dniu 12.11.2019 o 14:14, Mirelka1965 napisał(a):

A wiesz, że mnie trafiło to samo....

Rymiki, wierszyki...i tak całe rano :szydera:

Jednakże mam dużą nadzieję,

że zaraz przestanę, bo ciągle się śmieję :szydera:

Aż skurczu na ustach dostałam,

ze śmiechu wciąż trzęsę się cała :szydera: 

Jednakże nie martwię się wcale,

wszak uśmiech to zdrowie...więc niech tak zostanie :oklaski:

Rozwiń  

Przy Tobie , to ja przechodzę tylko malutki stan zauroczenia :szydera:

Popołudniowy przywitas, lecę nadrobić zaległości. 

Słońca w serduchach :cmok:

Edytowane przez BabaJagusia
  • Lubię to 6

W dniu 12.11.2019 o 15:17, BabaJagusia napisał(a):

Popołudniowy przywitas, lecę nadrobić zaległości. 

Słońca w serduchach :cmok:

Rozwiń  

O tej porze? To już tylko księżyc najwyżej.

• Lubię to 3

W dniu 12.11.2019 o 16:06, erika napisał(a):

Zapraszam na :wino:albo na :piwo:co kto woli :tak2:ale zanim wniesiemy toast, to trzeba udzielić odpowiedzi :oops:  jak się ma 11 czerwonych kartek na "boisku" to można po jakimś czasie znowu grać :szok:? Z góry dziękuję za odpowiedź :cześć:

Rozwiń  

Nie można. Dopisek jest pod spodem. Zablokowany dostęp. Kropka.

Setkę poproszę. :szydera:

• Lubię to 8

W dniu 12.11.2019 o 16:46, erika napisał(a):

@fioletowa.mysz zaraz poleje :cmok::zwyciezca:albo poczekamy na @violka:dyskusja:

Rozwiń  

Lecę do spiżarni! Stary Ukochany poszedł na siatkówkę... Ręce mnie się trzęsą, kluczy nie mogę znaleźć... najwyżej włam do własnego spichlerza zrobię, ale wino przywlekę, najwyżej mniej butelek będzie dojrzewać. :szydera:

W dniu 12.11.2019 o 09:52, Blondi napisał(a):

Na każdego przychodzi czas, dlatego powtarzam,życie jest krótkie i musimy starac się,jak najlepiej i szczęsliwie je wykorzystać,,Helenko wiem,że to cios, jest mi też bardzo przykro i nawet smutno, trzymaj się .

Rozwiń  

Wiem , ze na kazdego przychodzi czas.Tylko tutaj przyszedl ten czas bardzo niespodziewanie i troche zbyt wczesnie.Mial dopiero 52 lata.

• Lubię to 4
  • Zgadzam się 2

W dniu 12.11.2019 o 16:06, erika napisał(a):

Zapraszam na :wino:albo na :piwo:co kto woli :tak2:ale zanim wniesiemy toast, to trzeba udzielić odpowiedzi :oops:  jak się ma 11 czerwonych kartek na "boisku" to można po jakimś czasie znowu grać :szok:? Z góry dziękuję za odpowiedź :cześć:

Rozwiń  

Na boisku nie można mieć 11 czerwonych kartek. W zależności od wagi przewinienia pauzuje się 1 do kilku meczów po każdej. Za to można mieć kilka żółtych. W Polsce pauzuje się jeden mecz po 4, w bundeslidze po 5, a w lidze mistrzów po 3.

Amen

• Lubię to 6
  • Zgadzam się 1

W dniu 12.11.2019 o 17:35, Afryka napisał(a):

Lecę do spiżarni! Stary Ukochany poszedł na siatkówkę... Ręce mnie się trzęsą, kluczy nie mogę znaleźć... najwyżej włam do własnego spichlerza zrobię, ale wino przywlekę, najwyżej mniej butelek będzie dojrzewać. :szydera:

Rozwiń  

Jesteś niemożliwa:szydera::hura: 

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 1

W dniu 12.11.2019 o 18:11, fioletowa.mysz napisał(a):

A ja myślałam, że to bardziej elfów dotyczy. :szydera:

Rozwiń  

Hehe.... Nie pomyliłas sie.  Problem ze potrafimy być obojniakami a w pewnych krytycznych momentach dla przetrwania gatunku zmieniamy płeć. Więc u nas nie jest to tak intensywne przeżycie emocjonalne niż jak mniemam u myszy. Pozdrawiam. Z uśmiechem 

• Lubię to 1

W dniu 12.11.2019 o 18:18, elf napisał(a):

Hehe.... Nie pomyliłas sie.  Problem ze potrafimy być obojniakami a w pewnych krytycznych momentach dla przetrwania gatunku zmieniamy płeć. Więc u nas nie jest to tak intensywne przeżycie emocjonalne niż jak mniemam u myszy. Pozdrawiam. Z uśmiechem 

Rozwiń  

Hahaha....Zapewniam Cię, że Twoje mniemanie mija się z prawdą. Fioletowe myszy nie podchodzą emocjonalnie do zabawy. Ma to swoje plusy. Nie muszą zmieniać płci aby przetrwać i dlatego zawsze są sobą. Pozdrawiam. Wesoło:szydera:

• Lubię to 6

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...