Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 23.11.2018 o 06:50, lucyna.beata napisał(a):

i to jaka.....OGROMNA:d

jak twoja paszcza sie dzisiaj czuje?

Rozwiń  

Troszkę łupie. Rana, musi się zagoić. Za to pogryzione usto jedno szczypie jak diabli kiedy piję kawę

Edytowane przez Grzegorz B
  • Lubię to 1

W dniu 23.11.2018 o 05:21, Mirelka1965 napisał(a):

Piąteczek...piątunio...to chyba powód do radości? :haha:No nie wiem, nie wiem...jak na razie to masakra...ziewanie trwa, siorbanie w toku, bo 405917919_dziedobrykawa.jpg.5c227dc27551a050ccc342f99a0cbced.jpg Może pomoże? Nic to...skoro wstałam, to witam serdecznie każdego, kto chce tego powitania :haha: A nawet jak nie chce, to i tak życzę miłego dzionka :oklaski: 

Rozwiń  

moze zimna kapiel na pobudzenie krazenia? ponoc dobrze robi..ja polezalabym sobie w saunie ....ech...

jeszcze troszke i zalegne w jakims kacie wypacajac caly jad i stres ..tylko nie wiem czy czasu styknie bo musze urzad miasta odwiedzic o mieszkanie dopytac socjalne komunalne albo co...nie wiem kompletnie do czego zaczac ale od czego ma sie jezyk co nie??

tak czy siak budz budz....dzisiaj piatunio jak foremki trabia od rana

• Lubię to 2

W dniu 23.11.2018 o 06:49, lucyna.beata napisał(a):

pobrane.jpg.2eb01aaa58af8dc6a989a8748156e91e.jpgbierz....zebys miala narzedzie do zaprowadzenia porzadku grzes pomoze ci zutylizowac co trzeba i bedzie git

Rozwiń  

Dałam radę pyskiem ...obeszło się bez użycia narzędzi ciężkich xd...Zapitalaja jak małe Kazie xd...Siedzę niewygodnie ...palce z racji podeszłego wieku niemrawe ...klikam na coś ...wpakowuje się z butami na profile ...do doopy to wszystko :(

W dniu 23.11.2018 o 06:56, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Dałam radę pyskiem ...obeszło się bez użycia narzędzi ciężkich xd...Zapitalaja jak małe Kazie xd...Siedzę niewygodnie ...palce z racji podeszłego wieku niemrawe ...klikam na coś ...wpakowuje się z butami na profile ...do doopy to wszystko :(

Rozwiń  

pozytywnie prosze pozytywnie kto jak kto ale ty zwlaszcza zawsze pelna optymizmu co nie? 

bedzie dobrze..dawaj idziemy na dymka albo kawa jak wolisz

• Lubię to 2

W dniu 23.11.2018 o 06:54, Grzegorz B napisał(a):

Troszkę łupie. Rana, musi się zagoić. Za to pogryzione usto jedno szczypie jak diabli kiedy piję kawę

Rozwiń  

polupie i przestanie a ktorego to dziada wyjeba..es na dwor sie znaczy eksmitowales?

Edytowane przez lucinda
slowo ucieklo
  • Lubię to 1

W dniu 23.11.2018 o 06:54, Grzegorz B napisał(a):

Rozwiń  

Jednej pani jak kiedyś jakiś frajer pogryzł wargi to ....usiedzieć nie mogła , bo ją szczypalo mocno xd

W dniu 23.11.2018 o 06:59, Grzegorz B napisał(a):

Szóstkę. Jak się uśmiecham nie widać

Rozwiń  

az korci zapytac gora czy dol ale nie wiedziec czemu mam przed oczyma scene z seksmisji...

zagoi sie tylko dziwgac sie nie powinno chyba co nie? przynajmniej jakis czas o eksmisji

• Lubię to 2

nie wiem jak towarzystwo ale juz po sniadanku..moja babka wprawdzie konczy jeszcze swoja porcje ale ja poki co juz po orzechowym obarstwie 

1515539523_images(1).jpg.c2d3e18a1bafae49f84b9b8d58ddbd9d.jpg

mam jeszcze troche wiec jak chetny ktos sie prosze czestowac

poki co ide ogarna tzw proze bytnosci na zleceniu

milego piatku szacownemu gronu 

• Lubię to 1

W dniu 23.11.2018 o 06:39, Teresadd napisał(a):

Dzień dobry.Bety się piorą ,sajgon do ogarnięcia,babka śpi jeszcze.

Do domu jadę.Jakoś to ogarnę . Miłego dnia życzę wam kochani.

Rozwiń  

Chwała bohaterom ! Koniec mordyngi nadszedł ! Spokojności w sercu i cudnego urlopowania :cmok:

U mnie "totalne ocieplenie" nawet temperatura za oknem na + 1 ;).Czasami musi porządnie "pierdyknąć",żeby potem wszystko było dobrze .Szkoda ,że tylko czasami się to sprawdza :(

To do roboty trzeba się brać ;)

W niedzielę będę miała "półmetek" potem tylko 2 tygodnie a potem to ONLY YOU :hura:

• Lubię to 1

Niech będzie pochwalony :d

Ja już po śniadaniu i spacerze....teraz kawa, papieros i dupy nieruszenie do żadnego sklepu żeby mnie coś nie podkusiło....:d jestem trochę zdenerwowana bo taaaakie okazje przejdą mi koło nosa.....:szydera: 

Miłego dnia  :cmok:

@Teresadd Tereniu.....szczęśliwej podróży i udanego urlopu  :cmok:

• Lubię to 5

W dniu 23.11.2018 o 07:02, lucyna.beata napisał(a):

az korci zapytac gora czy dol ale nie wiedziec czemu mam przed oczyma scene z seksmisji...

zagoi sie tylko dziwgac sie nie powinno chyba co nie? przynajmniej jakis czas o eksmisji

Rozwiń  

Z tym dźwiganiem, a raczej nie dźwiganiem to nie przy dzidzi. 

• Lubię to 3

Jejku...

Jak ten czas leci! 

Jeszcze tylko 3 dni i zacznę inicjację opiekunkową. 

To będzie MÓJ PIERWSZY RAZ xdxd:p na stelli.

Podusia i kocyk do busa naszykowane. Zastanawiam się tylko nad piżamką..czy koronki czy barchany?xd

Miłego dla wsiech!

• Lubię to 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...