Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

22 minut temu, Andreaa napisał:

Dziekuje ........... az sie lezka  w oku zakrecila . 

W takim welniaku u naszego Papieza  bylam,a bylam troszke starsza niz ta dziewczynka na zdjeciu :-)

Każda Łowiczanka ma jak gwiazdy oczy (...) a usta jak wiśnie!

A niech mnie dunder świśnie!

SUPER!!!  :hura::cześć2::hura:

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 1

Dzień dobry ......

Podebrałam cichcem kawę Lucy ....smakuje jak nie wiem co ...se siorbię teraz i lukam w okno ....Pogoda taka sobie ...pochmurno , ale chyba zaczyna się przecierać ....Dziś mam takie trochę dziwnie wolne , bo zamiana półdniówki z nadchodzącej soboty . W sobotę , niestety wolnego nie będzie ....córki PDP( obie ) bardzo zajęte będą ...co tam ...ważne , że tygodniowe godziny wolności będą się zgadzać .... i aby do przodu....ciały cias do psiodu  ....jak mawiał piłkarski mistrz nad mistrze Krzynówek ....

Miłego dnia MRÓWECZKI :cmok:

Dzień dobry.

Zimno jest , już wolę chyba upały hi,hii

Siedzę w bluzie  i piję kawe i jest mi zimno. Lato,lato kocham Cię, chodz tu do mnie ogrzej mnie,,,,,tak by można sobie zaśpiewać ha,haa.

Miłego dnia Wam życzę.

:d

Edytowane przez Lisa_Ona
  • Lubię to 4

Dzień dobry,

Też siorbanko uskuteczniam.....okna pozamykalam, skarpetki odziałam, kurteczkę na plecy zarzuciłam bo coś chłodno się zrobiło....ale słońce daje po oczach od rana więc się później ociepli....:d

Miłego i spokojnego dnia życzę  :d

• Lubię to 5

Witam porannie.

Za oknem szaro i pada ale ptaszkom to nie przeszkadza. Przypomniało mi się jak kiedyś mieszkałam w budynku na parterze i do tego w podwórzu. Stały tam sobie trzy wysokie drzewa i latem były tak oblepione świegolącymi ptakami że jak miałam okna otwarte to zagłuszały mi telewizor. :szydera::szydera::szydera:

• Lubię to 3
  • Zgadzam się 1

Dzieńdoberek Milusińscy :cześć2:... jednak mendopauza znowu przeorała O.o, choć mój Osobisty twierdzi,że to sumienie nie daje mi spać ,bo jak tak można zostawiać go z całym remontem na głowie .:d.Wypraszam to sobie ,z jakim całym!? Wszystko wybrałam , określiłam wymagania i potrzeby , nawet z fachmanami porozmawiałam ...:szydera: 

Fajoskiego dnia Ludu pracujący miast i wsi i Wy drodzy Urlopowicze.:całus:

Dzien dobry Opiekunkowo:)

U nas w nocy padalo,nie jestem wyspana,ale nadrobie  w pauze.

Wczoraj wypadlo piskle z gniazda przy wejsciowych drzwiach pdp-nej. 

Nawet  w nocy o tym malenstwu myslalam,ale pomoc nie bylo jak. Za wysoko ,zeby go tam umiescic.

Jakas taka niemrawa jestem,kawe wypilam,a turbo mi sie nie zalacza.

Widocznie musze poczekac.

Slonka zycze i spokojnego dzionka :-))))

• Lubię to 4

moze nie jestem biegla w te ...klocki ale powiem tak:

trawa mokra bo chyba jednak kapalo w nocy ale mimo tego gospodarz domu...nazywa angel...znamy to prawda???;)

kosi trawnik pod balkonami..

halas straszny wiec chyba jednak swiergot ptakow jest mi zdecydowanie milszy:przekleństwa:

• Lubię to 4

Dzień dobry.

Dzis na 10 wizyta u dentysty z dziadkiem- proteza mu luzna , mowie kleju daj , bo juz pewnie dziasla nie te co 10 lat temu.On upiera sie do dentysty , ostatnio my byli z 3 tygodnie temu z ta sama wada.Nic to pojdzie sie , potrzymam dziadka za kolano :haha:

Milego dnia.

• Lubię to 3

1 minutę temu, violka napisał:

image.png.3b7c4408331915eb96f1e86e1685abd6.pngWitam :) Znowu zle spałam O.o albo @Afryka podzieliła się ze mną swoją mendopałzą albo cierpię już na Reisefieber :haha: tak czy siak , nie podoba mi się to :haha:

Ja wcale nie chcę się nią dzielić ....ja Ci ją oddam w całości ,z honorami :szydera:

Dziń dybry .:całus:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...