Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Szukam znajomych

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

28 minut temu, Nick1 napisał:

Nikogo nie obrażam , nie ma tu wymogu podawania danych osobowych jest nick właśnie po to ,nie podam też pinu do złotej karty jak już gdzieś  ktoś wspomniał na forum , tak ogólnie to dziękuje za miłe powitanie , przepraszam że tego pierwsza nie zrobiłam więc witam wszystkich serdecznie i uniżenie 

Oczywiście , że nie ma wymogu i nikt od Ciebie tego nie wymaga , tylko takie pisanie " nie pamiętam nicka " to trochę dziecinne .

Pisz , czytaj , baw się z nami ( o ile masz ochotę ) ,ale sama wiesz , że to Ty te jakieś tajemnicze wpisy zaczęłaś robić . Napisałaś , że sami znajomi ...czy jakoś tak...więc nie dziw się nam , że chcielibyśmy wiedzieć " kto Ty jesteś " ....Wszystko w porządku ...nikt nie będzie Ciebie za to atakował , bo to Twoja sprawa . My jesteśmy już mocno dorośli to fajnie by było , żeby ktoś z nas smarkaczy nie robił ....

P. S ....Ja już nie chcę wiedzieć , znać Twojego poprzedniego nicka (nicków ? ) już ciekawość mnie nie zżera . Baw się i czuj tutaj dobrze ...i gitarra .

32 minut temu, foczka63 napisał:

aż tak nie wymagamy:)Uniżenie to się witał jeden taki wesołek:)Ale go tu nie ma/chyba/.

No,ok.Witaj Zapominalska:),

Uniżenie Rambo witał i po rączkach całował . A ...tyle pięknych słów od niego dostałam ...takimi komplementami mnie uraczył ,że mmmmmm....Szkoda tylko , że to w sumie był pan/i NIKT ...czyli  go nie było ...duch ...zjawa ...mara :szydera:

17 minut temu, Baśka powtarzająca się napisał:

Uniżenie Rambo witał i po rączkach całował . A ...tyle pięknych słów od niego dostałam ...takimi komplementami mnie uraczył ,że mmmmmm....Szkoda tylko , że to w sumie był pan/i NIKT ...czyli  go nie było ...duch ...zjawa ...mara :szydera:

mara....sss:szydera:

O 21.01.2019 at 15:12, Nick1 napisał:

Nikogo nie obrażam , nie ma tu wymogu podawania danych osobowych jest nick właśnie po to ,nie podam też pinu do złotej karty jak już gdzieś  ktoś wspomniał na forum , tak ogólnie to dziękuje za miłe powitanie , przepraszam że tego pierwsza nie zrobiłam więc witam wszystkich serdecznie i uniżenie 

Nikt nie nalega nie pyta,witaj,ale pin jak najbardziej jest mile widziany,reszta niekoniecznie.Pozdrawiam

O 21.01.2019 at 14:00, Baśka powtarzająca się napisał:

Przecież nikt nie ma zamiaru kogoś za język ciągnąć , wystarczy napisać " nie chcę podawać ...mam powody " i gitarra . @Basiaimzapytała , bo i my też czulibyśmy się lepiej , że wiemy kto zacz . Nawet , gdyby wcześniej jakieś niesnaski były ...no to były i się zmyły . Teraz jest TUTAJ i wszystko w niepamięć by poszło ....Masz rację ...odpowiedź " nie pamiętam "jest chwytem przedszkolaka ....albo ...dementyka (? ) .....Wrócę do tamtej Zosi ...były dwie , tylko ta dawna Zosia miała chyba myślnik (? ) ...w każdym bądź razie inaczej trochę .....Zosia ta , która robiła nam zgaduj -zgadulę wk..denerwowała mnie z tymi zagadkami , pyskowałam jej trochę , że my nie uczniowie , ale ogólnie fajna była ...lubiłam ją . Ją wtedy z marszu jak tylko rozpoczął(ęła ) panowanie wysiudał O. bo Zośka coś tam E. pyskowała . Była wojenka ...rzuciliśmy się w jej obronę , bo według nas powodu jako takiego do zbanowania nie mieli ...ot taki kaprys niby nowego nabytku -O. @Nick1z tymi podchodami " byłam ...nie byłam ...nie pamiętam " bardzo przypomina mi tamtą Zosię - nauczycielkę . Nie interesuje mnie aż tak bardzo , ale też nie lubię jak ktoś z nas , dorosłych ludzi próbuje robić gówniarzy . Takie robienie z tata wariata .

@ZosiasamosiaProszę Zosiu ...doniesiono Ci zapewne o tym poście w którym obrobiłam Ci strasznie doopę . Jest jeszcze jeden wyżej w którym poruszyłam Twoją osobę , bo posty - zagadki mi Ciebie przypomniały . To jest to moje przestępstwo . Jeszcze raz przepraszam za podejrzenia .