Skocz do zawartości

Uwaga! Mina: Ingeborg (80), Monachium

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Imię podopiecznego: Ingeborg
Miejscowość: Monachium
Opis: 

Podopieczna agresywna, ubliża opiekunkom, wyrzuca z mieszkania, szarpie, oskarża o kradzież kluczy, pieniędzy czy nawet ubrań. Zaawansowana demencja i, alhaimer, nie ustawiona lekami... Uważajcie bo tu jest piekło... Potrafi podejść i pochnąć czy nawet uderzyć.. po prostu brak słów żeby to wszystko opisać, na dodatek pokój piętro wyżej w mieszkaniu z 3 innymi studentkami, brak klucza w zamku, łazienka, kuchnia wspólną. Nie ma radia w pokoju, ale najgorsze jest zachowanie podopiecznej. Jestem tu już trzecią opiekunką chociaż firma zapomniała że przysłali wcześniej już dwie inne panie... 

Betima...dziś mamy lipiec,czy wytrzymujesz w tej pracy czy już zjechałaś? Trzeba być stanowczym,wytrzymać 2tygodnie albo miesiąc i zmykać na inne zlecenie.Mamy jedno życie i jedno zdrowie.N8kt nie może nami szargać i traktować jak ...szmate..to nie Średniowiecze....pozdrawiam 

W dniu 7.06.2022 o 13:08, Betima napisał:

...chociaż firma zapomniała że przysłali wcześniej już dwie inne panie... 

Tak jest często gęsto w agencjach. Mi jak proponowali jeden adres to powiedzieli, że na miejscu jest opiekun, który na tym adresie siedzi już długo i jest zadowolony. Pojechałem, co się okazało na miejscu?...Opiekuna już nie było. Był ale tylko 3 dni i po tych 3 dniach uciekł. Szybko sam się przekonałem dlaczego uciekł...

Edytowane przez Michał845

Michal845...Muszę przyznać,że trafiamy różnie.Otrzymalam zlecenie do podopiecznej i jej małego pieska a z jednego pieska zrobiły się jeszcze 2 duze plus jeszcze jedna dorosła osoba..Ktoś w firmie dobrze nie policzył  :(

Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...