Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, beatrix+ napisał:

Już wiem!! Wcisnę w kiełbasę,  jak psom tabletki na robakixd

Dołóż  jeszcze  lont i podpal:szydera:. Albo lepiej: do petardy dołóż :szydera:. Od razu w żołądku  albo i da8kej będzie :szydera:

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 1

35 minut temu, Heidi napisał:

Dołóż  jeszcze  lont i podpal:szydera:. Albo lepiej: do petardy dołóż :szydera:. Od razu w żołądku  albo i da8kej będzie :szydera:

Załatwiłam go znienacka! Na łyzeczce podałam bezpośrednio do dzioba,  kazałam popić..

Coś Marudził , nawet myślałam że wypluje,  ale jakoś połknął..

Ufff ,  teraz będzie walka o zmianę pieluchy. 

• Lubię to 2

21 minut temu, beatrix+ napisał:

Załatwiłam go znienacka! Na łyzeczce podałam bezpośrednio do dzioba,  kazałam popić..

Coś Marudził , nawet myślałam że wypluje,  ale jakoś połknął..

Ufff ,  teraz będzie walka o zmianę pieluchy. 

Widzisz najlepiej bezpośrednio do dzioba ;)

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 2

Ja już po kolacji. Dziadek grzecznie śpi, sam się położył :)

Jutro pflege przychodzą go wykąpać a mnie czeka pranie i ogarnięcie domu. Pościel muszę dziadkowi przebrać i po odkurzac zabytkowe dywany O.o

• Lubię to 3

23 minut temu, Niezapominajka 67 napisał:

Widzisz najlepiej bezpośrednio do dzioba ;)

Z łyżeczką  jogurtu,  albo  budyniu  z rodzynkami.  Nie  połapie się . W razie czego powiedz, że  w domu była Ziege mit Uberraschung:szydera: 

• Lubię to 3

2 minuty temu, Heidi napisał:

Ja już zamiast w betach dziś na odpoczynek wybrałam umywalkę. Tak.... inaczej jak zawsze . Może @Janeczka1963 posiada podobną, też może  z pomysłu skorzystaćimage.png.ed144c8379c8b5342a41f2864d02599e.png

tu mam większą, zmieszczę się spokojnie

• Lubię to 2

16 minut temu, Niezapominajka 67 napisał:

Ja już po kolacji. Dziadek grzecznie śpi, sam się położył :)

Jutro pflege przychodzą go wykąpać a mnie czeka pranie i ogarnięcie domu. Pościel muszę dziadkowi przebrać i po odkurzac zabytkowe dywany O.o

To jutro nas poinformujesz:szydera: image.png.cc412fb2136c696c91788d81ca3c2147.png

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 2

Dzień dobry.  Kolejny dzień pobytu w Polsce zaczynam od tępienia chwastów Wczoraj był dzień dobroci dla domu,  Od pewnego czasu chodzi mi po głowie by, pogłębić swoją wiedzę z zakresu medycyny. WCzoraj zapisałam się do szkoły na "Opiekuna medycznego". Zobaczymy jak to się wszystko poukładać ale raczej zapomnieć mogę o regularnych wyjazdach. Więc szykuje się dłuższy pobyt w Polsce..... Raczej... :)

• Lubię to 4

Postanowiłam, że dzisiaj nie odniosę na miejsce rzeczy które dziadek przygotował sobie w nocy do wyniesienia. Nie chcę mi się latać po całym domu i odwieszać obrazów i fotografii. Nawet nie wiem gdzie one wisiały, a i dziadek będzie miał mniej roboty dzisiaj w nocy bo wszystko ma przygotowane do wyjścia O.o

• Zgadzam się 3

Dzień dobry:cześć:

No to i ja się dokulałam:szydera:. Witam wszystkich milutko i cieplutko:cmok:. Coś się chmurzyło, ale teraz słoneczko :327_sunny:się przebija powoli, będzie ładnie:tak2:. Kawusię :kawa:już wpiłam, a teraz czas na kolejną w spokoju wypić:kawa:, kto chętny pije ze mną:witam:, dziś częstuję każdego:p. No cóż, następny piątek, zaraz wochenende i koniec tygodnia, bliżej domku:oklaski:. Miłego dnia życzę wam:cmok:

images (18).jpg

• Lubię to 2

10 minut temu, Niezapominajka 67 napisał:

Postanowiłam, że dzisiaj nie odniosę na miejsce rzeczy które dziadek przygotował sobie w nocy do wyniesienia. Nie chcę mi się latać po całym domu i odwieszać obrazów i fotografii. Nawet nie wiem gdzie one wisiały, a i dziadek będzie miał mniej roboty dzisiaj w nocy bo wszystko ma przygotowane do wyjścia O.o

albo będzie się zastanawiał po co to tu przyniósł:oops:, albo pozmienia rzeczy na inne:szydera:, wybór ma duży, :haha:

• Zgadzam się 3

44 minut temu, Janeczka1963 napisał:

albo będzie się zastanawiał po co to tu przyniósł:oops:, albo pozmienia rzeczy na inne:szydera:, wybór ma duży, :haha:

Może by jakiś transport zamówić bo sam tego nie zabierze. Tylko na którą godzinę???

• Zgadzam się 2