Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Heidi napisał:

Jak są chętni, to prosze pośmiać się ze mnie:cześć2:. Będzie mi przyjemnie do bólu:donos:, aż spać nie będę mogła:szok:. Wytrzymam. Wytrzymałąm z von Żmiją, to już żarty mi nie straszne

masz rację, nie wszyscy potrafią się śmiać z samego siebie, to oznaka inteligencji:d

2 minuty temu, Janeczka1963 napisał:

masz rację, nie wszyscy potrafią się śmiać z samego siebie, to oznaka inteligencji:d

Zrobić Ci grzywkę ?:szydera:. Lotem ptaka. Przelecę Ciebie i po bólu:szydera:

Edytowane przez Heidi

Wqurrr....mnie poprzednia agencja od tej miny za Hanoverem..

Że Wypłatę teraz to tylko za czerwiec. Bo lipiec w sierpniu..

Skoro już umowa nie obowiązuje , to z jakiej okazji mam czekać na swoje należne pieniądze???

W mejlu w którym napisałam wypowiedzenie,  od razu zaznaczyłem o wypłatę wszelkich należnych  mi środków pieniężnych..

Co Za baba!!muszę chyba do Potockiej napisać...

@beatrix+ poślij im tam parę kieleckich scyzoryków>:(.

Fakt jest taki, że Rodzina płaci z dołu za przepracowany miesiąc. Agencja jest do bani skoro rozwiązałąś z nimi umowę, a oni nie mają kasy na rozliczenie się z Tobą za zakończoną tam pracę . To świadczy o tym, że jeśli Rodzina nie zapłaci, to Ty kasy nie zobaczysz. Musisz być cierpliwa. Jest zapis w umowie odnośnie daty przelewu środków finansowych, więc czekać wypada na ten czas. 

@elf ma kasę, pożycza pod zastaw, ale hipoteczny:szept:

20 godzin temu, Niezapominajka 67 napisał:

Martwię się o @Kleopatra  czy już wszystkie kosteczki ma na swoim miejscu? :)

@geronimo nie wstydź się, męskie towarzystwo przy kawie jest bardzo miłe widziane a wręcz porządne :)

@Heidi możesz nadawać nawet morsem ale nadawaj :)

Wenusia, Beatrix +może wypada się przywitać z rana? 

Ta tarataaa,  a maze zamiast Niezapominajka zmień se nick na Przywoływajka :haha::cmok:

Cześć kochani. Witam Was serdecznie i życzę miłego dnia z piękną letnia pogoda :oklaski:

Dzisiaj czuję się tak jakby walec po mnie przejechał. Proszę sobie teorii do tego nie dorabiać bo to wszystko wina ogrodowej gimnastyki. Wreszcie wczoraj doprowadziłam do porządku reprezentacyjna część ogrodu :oklaski:

Reszta jest oddzielona gęstym  szpalerem tui i nikt nie widzi co się tam dzieje. Chłopak mojej córki to nawet nie wiedział, że za tymi tujami to coś jeszcze jest i na dodatek należy do nas. Tak to młodzi się interesują, a przecież kiedyś to do nich będzie należało. 

Piękna pogoda się dzisiaj u mnie zapowiada ale dzisiaj muszę dom ogarnąć i tak w kółko. Jak robię na ogrodzie to w domu bałagan, jak posprzątam dom to ogród prosi się o interwencję O.o

Smaka mi na ciasto narobiłyście więc może upiekę jakieś ale koniecznie musi być z owocami. 

Na ostatnim adresie synowa dziadka piekla ciasta. Czasami nawet 2 razy w tygodniu. Nawet mi smakowały. Ogólnie to jakiś odmieniec z niej był. On ciasta piekla, na drutach robiła a obiady mąż gotował :szydera:

Teraz na Good Morning Coffee GIF by echilibrultau

heart love GIF by CINI MINIS PL

Jeszcze raz miłego dnia :cześć:

Dzień dobry:cześć:

Witam milutko i cieplutko. Pdp już obsłużona należycie, laufuje sobie między stulami a tischem, jest w swoim świecie:love:. Teraz mam czas na drugą kawusię :kawa: i na nadrobienie zaległości klepankowych:tak2:. U mnie podobnie jak u @beatrix+całą noc lało:333_cloud_rain:, ale teraz już nie pada, stwierdzone na własnej skórze:szydera:. Niebo zachmurzone, słoneczko :327_sunny:dziś odpoczywa, albo je ktoś ukradł:ostrzegam:. Oddać po dobroci, bo jak na spacer albo rowerek :490_bike: iść, no:855_interrobang:

@Niezapominajka 67pozazdrościła nam ciasta i też będzie piekła:szydera:, a ja nie będę:szok:, bo sprawdziłam wczoraj piekarnik i się okazuje że nie działa;), niby światło się świeci, ale nie nagrzewa się:(. No cóż, kupię gotowy biszkopt i zrobię z owocami i śmietaną:ciacho:.  Życzę wszystkim spokojnej środy, :cmok:

images (14).jpg

7 minut temu, Niezapominajka 67 napisał:

@Janeczka1963 muszę sprawdzić mój piekarnik. Może też przestał działać :haha:

Wystarczy korki wykręcić i cały dom będzie miał  ruich Zeit, włącznie z lodówką  i elektrycznymi  narzędziami ogrodowymi:szydera:. Tylko  przedtem nie zapomnijcie sobie kawy zrobić  :d. A... i warto też  dopływ  wody do domu odizolować :donos: . To tak w razie W:hura: