Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Niezapominajka 67 napisał:

Jak wchodzić na salony to najlepiej razem z drzwiami :oklaski:

PS 

To @Heidi ma problem z mlekiem albo raczej mleko z nią. Lubi je i już :d

:szept:z czasów dzieciństwa jej widocznie zostało to zamiłowanie do mleka :szydera:

Reszta z nas jest, normalna ":tak2:

:oklaski:

6 godzin temu, waldiroom napisał:

Co z tym ....mlekiem macie dziewczyny ...? Jak dobrze zauważyłaś jestem nowy, nie "kumam" podtekstu ??? Jakieś wskazówki ?? Tak - 200 -tna strona zobowiązuje, czekałem specjalnie żeby się wynurzyć w odpowiednim czasie Will Smith Lol GIF by Shark Week:d

Dziwny nie jesteś jak 99.99 % populacji ludzkiej  :tak2:, bo  kiedy  ludzie siadają w restauracji  do stolika nr 13 pod kodem  96472 i  zamawiają szarlotkę  z lodami oraz szklankę  mleka do popicia, to ta osoba co ma kożuch  mleka na górnej wardze jest dziwolągiem . Ten 0.01% to właśnie  ja. Tu nie ma żadnego podtekstu. Zamiast  alkoholu pijam mleko. Ot moja dewiacja i cała tajemnica.  Tu już  wszyscy wszystko wiedzą i kiedy mam urodziny zawsze dostaję cysternę mleka w prezencie :d. Jestem wtenczas szczęśliwą  jak nikt. Jeśli nie  lubisz alkoholu, a masz pragnienie,  chętnie odstąpię Ci szklankę boskiego napoju w zamian za lody  waniliowe. Football Idk Sticker by Atlético de Madrid

6 godzin temu, waldiroom napisał:

wskoczyłem na 201-szą stronę - i to jeszcze dziś :dyskusja: - dobrej nocy:) 

Witam  farciarza i pozostałych  śpiochów czwartkowo.  Wszystkie przymiotniki powitalne zostawiam  wiadomo komu :cześć2:@Janeczka1963. Ona robi to najlepiej i najsłodziej z nas.  Czekamy zatem:czytaj:

@waldiroom jak sam tu czytasz każdy z nas odgrywa w naszym teatrze  jakaś poważną  rolę.  Nikt nikomu nie narzuca jaką. Pewnie tu wszystkich nie wymienię,  bo  nie wystarczyło by liter w alfabecie,  ale np.  

@Janeczka1963 to poranna Witajka:cześć2::320_sun_with_face:i każdego dnia  na dobranoc  ogłasza  akcję Pierzyna:321_crescent_moon:

@beatrix+ musiała w życiowej przeszłości pracować  z facetami i dużo  przeklinać. Teraz strasznie cierpi  tzn. ma supeł na końcu  języka, wiecznie sepleni i nikt nie wie o co Jej chodzi :szok:

@Niezapominajka 67 trzyma w ręku pochodnię trefnych szteli:smutek:, ale to do czasu pewnego. Jesteśmy  przekonani ,  że zmiany nastąpią wnet:tak2:

@Kleopatra  to schodowy połamaniec. Jeżeli kiedyś uda Ci  się z nią umówić , pamiętaj: żadnych schodów ani śliskich nawierzchni !!!    Najlepiej gdyby była noszona na rękach :haha:.

@elf czasem rzuca  nam na talerz przystojniaków na pożarcie, bo  przecież  głodno  nie wypada spacerować po  niemieckim domu z denentykami :oklaski:

@Heidi to mlekopijca i forumowy trzepak . Ciągle  nakręcona  jak sprężyna w szwajcarskim zegarku. Pojawia się i znika w zależności od humoru. 

Reszty osób  nie pamiętam, bo pewnie są na urlopie :|

Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa .

27 minut temu, Heidi napisał:

@waldiroom jak sam tu czytasz każdy z nas odgrywa w naszym teatrze  jakaś poważną  rolę.  Nikt nikomu nie narzuca jaką. Pewnie tu wszystkich nie wymienię,  bo  nie wystarczyło by liter w alfabecie,  ale np.  

@Janeczka1963 to poranna Witajka:cześć2::320_sun_with_face:i każdego dnia  na dobranoc  ogłasza  akcję Pierzyna:321_crescent_moon:

@beatrix+ musiała w życiowej przeszłości pracować  z facetami i dużo  przeklinać. Teraz strasznie cierpi  tzn. ma supeł na końcu  języka, wiecznie sepleni i nikt nie wie o co Jej chodzi :szok:

@Niezapominajka 67 trzyma w ręku pochodnię trefnych szteli:smutek:, ale to do czasu pewnego. Jesteśmy  przekonani ,  że zmiany nastąpią wnet:tak2:

@Kleopatra  to schodowy połamaniec. Jeżeli kiedyś uda Ci  się z nią umówić , pamiętaj: żadnych schodów ani śliskich nawierzchni !!!    Najlepiej gdyby była noszona na rękach :haha:.

@elf czasem rzuca  nam na talerz przystojniaków na pożarcie, bo  przecież  głodno  nie wypada spacerować po  niemieckim domu z denentykami :oklaski:

@Heidi to mlekopijca i forumowy trzepak . Ciągle  nakręcona  jak sprężyna w szwajcarskim zegarku. Pojawia się i znika w zależności od humoru. 

Hejka @Heidi no jeszcze ja tu zaglądam i coś ciekawego o sobie poczytam, chyba że nie znasz żadnej bajki o Wenus to się nie pogniewam :szydera: no fakt na urlopie jestem, ale to tylko w przenośni bo ciągle żyję byłą stellą O.o:szept: Pozdrawiam milutko :tak2:

Dzień dobry :dImpreza się udała ,przeżyłam jakoś ten zjazd rodzinny( 33 osoby).Seniorka (101) dotrwała do samego końca i i 21.30 byłyśmy już w domu .Pozazdrościć takiej kondycji naprawdę, to moja najstarsza podopieczna .Knajpa fajna ,jedzenie jeszcze lepsze i co ważne nie muszę gotować na następne 2 dni więc luzik :d

Ogólnie dzień dobry wszystkim i każdemu z osobna :kawa: kawka zapodana od samego rana, bo kto rano wstaje uśmiech ode mnie dostaje:hura: a tak mnie się zrymowało :haha:

Spokojnego dnia i pracy, a wypoczywającym dużo słońca?  ☀ w serduchach. 

IMG-20200813-WA0003.jpg

34 minut temu, Heidi napisał:

A ja to gdzie hmmmm?:dpewnie ...zakopać i zapomnieć 

Godzinę temu, Heidi napisał:

Dziwny nie jesteś jak 99.99 % populacji ludzkiej  :tak2:, bo  kiedy  ludzie siadają w restauracji  do stolika nr 13 pod kodem  96472 i  zamawiają szarlotkę  z lodami oraz szklankę  mleka do popicia, to ta osoba co ma kożuch  mleka na górnej wardze jest dziwolągiem . Ten 0.01% to właśnie  ja. Tu nie ma żadnego podtekstu. Zamiast  alkoholu pijam mleko. Ot moja dewiacja i cała tajemnica.  Tu już  wszyscy wszystko wiedzą i kiedy mam urodziny zawsze dostaję cysternę mleka w prezencie :d. Jestem wtenczas szczęśliwą  jak nikt. Jeśli nie  lubisz alkoholu, a masz pragnienie,  chętnie odstąpię Ci szklankę boskiego napoju w zamian za lody  waniliowe. Football Idk Sticker by Atlético de Madrid

Ja tam wolę kielbachę po mleku nalot na języku mam i przeklinam :p

Dzień dobry szanownemu gremium forumowemu:cześć:

Nie mogę Cię zawieść @Heidi:cmok:,

Witam milutko i cieplutko wszystkich obecnych tych na urlopach i pracusiów:d. Pogoda dopisuje:d, znaczy nadal gorąco:555_island:, ale nie tak bardzo jak w DE:tak2:. Dziś chyba ostatni dzień intensywnej krzątaniny i biegania:haha:, bo serdecznie mam już dosyć, w pracy tyle się nie narobiłam co w domu:szydera:.  No i stawiam pifffko :zdrówko::piwo: i coś mocniejszego :wino::drink: bo to ja wczoraj pierwsza wskoczyłam na 200 stronicę nawet nie zauważyłam kiedy to się stało:mur:.

Miłego dnia życzę Wam i mało roboty:cmok:

Dzien Dobry GIF by Vimodji

Godzinę temu, ❤️Wenusia ❤️ napisał:

Hejka @Heidi no jeszcze ja tu zaglądam i coś ciekawego o sobie poczytam, chyba że nie znasz żadnej bajki o Wenus to się nie pogniewam :szydera: no fakt na urlopie jestem, ale to tylko w przenośni bo ciągle żyję byłą stellą O.o:szept: Pozdrawiam milutko :tak2:

:mur:Faktycznie  jest  z nami jeszcze @❤️Wenusia ❤️ co  to lubi ludziom  kłopotu narobić.  Kiedy  chcę ją przywołać  zawsze mam  problem przez te jej  serca :sos:. Ona,  ta Wenus  to dopiero jest z Marsa:haha:.

Oczywiście jeszcze jest  @Funny chytra jak lis i ruda jak wiewiórka. Czyta nas ,  troszkę "mleka na stole rozleje" i spada.  Nikt nic i niej nie wie oprócz tego,  że lubi imprezować ze  stu-latkami. Mamy wielką nadzieję,  że  przy farciarzu @waldiroom odkryje więcej  kart i nam jakiego tarota tu ułoży tarot spirituality GIF

Dzień dobry Wszystkim:d gdyby ktoś był wczorajszy albo nocny to przypominam że dziś czwartek 13-tego.Miesuac temu też 13 tego pizgnełam na schodyO.o ale nie piłam wtedy ani mleka wysokoprocentowego ani wogole nic:szydera:.

@Heidi łobuzico :trele: szarlotka pyszna pomimo a może mimo miseczki C. Tak że Twój scenariusz się nie sprawdził .:p

@waldiroom trudno nie chcesz mojej szarlotki bez lodów:trele: to nie.Sama zjem najwyżej pójdzie w boczki:szydera: Kod sympatyczny kiedyś miałam tam propozycje zlecenia na 2 tygodnie, może zamiast Ciebie na zastępstwo.

Miłego dnia Wam życzę i nie przepracujcie się za bardzo

Edytowane przez Kleopatra ?

@Kleopatra  : "Miesiąc  temu też 13 tego pizgnełam na schody ale nie piłam wtedy ani mleka wysokoprocentowego ani wogole nic."

Recepta Siostry @Kleopatra :

pić napoje wysokoprocentowe:wino: każdego  dnia. Zrobimy pauzę , to się  poślizgniemy:d i kości połamiemy. Dokładny przepis na trunki w krypcie kościelnej Opat w zacisniętym kościstym uścisku trzyma :czytaj:

Ty @Kleopatra , to się umiesz w życiu  ustawić :szydera:

51 minut temu, Heidi napisał:

:mur:Faktycznie  jest  z nami jeszcze @❤️Wenusia ❤️ co  to lubi ludziom  kłopotu narobić.  Kiedy  chcę ją przywołać  zawsze mam  problem przez te jej  serca :sos:. Ona,  ta Wenus  to dopiero jest z Marsa:haha:.

Oczywiście jeszcze jest  @Funny chytra jak lis i ruda jak wiewiórka. Czyta nas ,  troszkę "mleka na stole rozleje" i spada.  Nikt nic i niej nie wie oprócz tego,  że lubi imprezować ze  stu-latkami. Mamy wielką nadzieję,  że  przy farciarzu @waldiroom odkryje więcej  kart i nam jakiego tarota tu ułoży tarot spirituality GIF

:oklaski: oj tam oj tam od razu kłopotów :papieros:chciałam wykasować te serducha z nicku ale chyba swoje 2 szanse wykorzystałam już, bo moje próby nic tu nie dały :$

Ale może @Moderator coś pomoże w tej sprawie i usunie serduszka z mojego nicku żeby Wam ułatwić komunikację ze mną... Proszę :tak2:

3 minuty temu, Heidi napisał:

@Kleopatra  : "Miesiąc  temu też 13 tego pizgnełam na schody ale nie piłam wtedy ani mleka wysokoprocentowego ani wogole nic."

Recepta Siostry @Kleopatra :

pić napoje wysokoprocentowe:wino: każdego  dnia. Zrobimy pauzę , to się  poślizgniemy:d i kości połamiemy. Dokładny przepis na trunki w krypcie kościelnej Opat w zacisniętym kościstym uścisku trzyma :czytaj:

Ty @Kleopatra , to się umiesz w życiu  ustawić :szydera:

Fajne to Twoje mleko:szydera: Cuda nie widy.Powiedz mi w tajemnicy a nie powiem nikomu gdzie go kupujesz,:trele:

Godzinę temu, Janeczka1963 napisał:

Dzień dobry szanownemu gremium forumowemu:cześć:

Nie mogę Cię zawieść @Heidi:cmok:,

Witam milutko i cieplutko wszystkich obecnych tych na urlopach i pracusiów:d. Pogoda dopisuje:d, znaczy nadal gorąco:555_island:, ale nie tak bardzo jak w DE:tak2:. Dziś chyba ostatni dzień intensywnej krzątaniny i biegania:haha:, bo serdecznie mam już dosyć, w pracy tyle się nie narobiłam co w domu:szydera:.  No i stawiam pifffko :zdrówko::piwo: i coś mocniejszego :wino::drink: bo to ja wczoraj pierwsza wskoczyłam na 200 stronicę nawet nie zauważyłam kiedy to się stało:mur:.

Miłego dnia życzę Wam i mało roboty:cmok:

Dzien Dobry GIF by Vimodji

No to Gratuluję kochana  

Ja na to nie zwracam uwagi, bo szczęśliwi nie liczą... Cokolwiek to znaczy :love:

Chętnie napiję się z Tobą ale wody nie polałaś :trele:

Pięknie dziękuję @Moderator za usunięcie serduszek :róża:, jestem dozgonnie wdzięczna:cmok: i moje Towarzystwo forumowe pewnie też :oklaski: 

Choć muszę przyznać że :serce: to mój znak rozpoznawczy i ciągnie się ze mną przez całe życie :love: