Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

14 godzin temu, elf napisał:

@beatrix+ ktoś kiedyś na tym forum napisał że jeżeli Niemcowi nie powiesz coś wprost. To on insynuacji nie zrozumie

Witajcie  sobotnio dobitki . Ludziska dziś  zjeżdżają do domu.  Mało nas zostanie do pisania,  ale niedługo już @Niezapominajka 67  wstąpi w nasze forumowe progi na dobre. 

.  To ja... to ja... napisałam:oklaski:  . Zasłyszane od  dziewczyny  co  mieszka w DE  20 lat.  @elf a bez Ty  masz pamięć.  Trzeba uważać co się do Ciebie mówi :cmok:. Przed naszym spotkaniem, wywietrzę sobie głowę przez noc na balkonie i   nasypię  sobie pieprzu na język , żeby  nie kłamać :haha:, zawiążę na nim supeł, usta zepnę wykałaczką i wskoczę do garnka. Będę  udawała  zraza co nigdy nic nie gada. Przygotuj się  kochana  na monolog:tak2:.  Wolę  nie ryzykować przy Tobie moją fantazją, bo  w realu wszystko się wyda  >:(, a potem  jak pajda  chleba  będę  obsmarowana na forum :mur:

Co zrobić,  żeby mieć dobrą  pamięć?  Krokodyla połykam oczami, piję mleko, jadam orzeszki.  Może  trzeba zjeść kogoś kto już ma dobrą  pamięć:$?    Wkrótce  sam @elf osobiście  podstawi mi się na talerz:oklaski:. Już  w niedzielę  Zjem Go w całości :hura:.  Co za uczta:hura:

Dzień dobry. Witam w lipcową sobotę. 

U mnie pochmurno i deszczowo ale Wam życzę słoneczka i wielu powodów do radosci i uśmiechu :)

@elf:oklaski: dojechałaś szczęśliwie do mety a właściwie to do kolejnego przystanku. Szczęśliwej podróży i udanego spotkania z @Heidi.

Nie zapomnij zabrać zapasowych spodni :haha::cmok:

Fcsp GIF by FC St. PauliWidze Was 

Zapraszam na 

safe for work cat GIF

:kawa::)

Witam i ja serdecznie:d z pozycji horyzontalnej oczywiście. Ładny dzionek i słoneczko zagląda do mnie. Trochę chodzę ale więcej odpoczywam. Marek Antoniusz krząta się po kuchni i  sprawdza bejcowana wczoraj karkóweczke :d tak że obiad dziś będzie grillowany.Radlerek dla mnie w lodówce tez się chłodzi, chyba chce mój ślubny mnie przekupić smakim

@elf i @Heidi miłego spotkania Wam życzę, i udanego popołudnia oczywiście też.

A dla Was miłego dnia

7 minut temu, Kleopatra napisał:

Tak z nudów przeglądam zlecenia. To już zboczenie zawodowe, przecież i tak do jesieni nigdzie nie pojadę. Moooze w  październiku ..

To bardzo długi urlop od wyjazdów tym razem będziesz miała. Fajnie, że zaglądasz do nas z tej pozycji horyzontalnej :cmok:

4 minuty temu, Kleopatra napisał:

Jakie cudenka bułgarskie? Czytam i czytam i nie kumamO.o

@Heidi,ja też nie kumam tego bułgarskiego bana;), nigdzie nie mogę doczytać na jego temat:|, albo nie kumata jestem na starość:szydera:.

Mruczka do mnie podrzuć jak na kawę pójdziesz, ja się chętnie kociakiem zaopiekuję:love::serce:

Kot 56.jpg

Właśnie rozmawiałam że zmienniczka i ogarnęła mnie czarna rozpacz :rozpacz:

Mogłam jednak nie dzwonić ale może jednak dobrze, że zadzwoniłam bo jakbym nie zadzwoniła to bym nie wiedziała, że muszę zabrać ze sobą sprzęt kuchenny :płacz:

33 minut temu, Niezapominajka 67 napisał:

Mogłam jednak nie dzwonić ale może jednak dobrze, że zadzwoniłam bo jakbym nie zadzwoniła to bym nie wiedziała, że muszę zabrać ze sobą sprzęt kuchenny :płacz:

:kopara:no to ciekawie  

2 godziny temu, Janeczka1963 napisał:

@Heidi,ja też nie kumam tego bułgarskiego bana;), nigdzie nie mogę doczytać na jego temat:|, albo nie kumata jestem na starość:szydera:.

Mruczka do mnie podrzuć jak na kawę pójdziesz, ja się chętnie kociakiem zaopiekuję:love::serce:

Kot 56.jpg

Też nie widzę i nie kumam :dtajemnica jakaś 

1 minutę temu, Funny napisał:

To nie tylko Twoje zboczenie :dtez tak mam

@Kleopatra  robi to z nudów. W najbliższym czasie nie planuje nawet wyjazdu. Ja przeglądam oferty nawet wtedy jak jestem na zleceniu albo jak już mam zaklepany wyjazd. Ja można jakoś usprawiedliwić a mnie??? O.o

3 godziny temu, Janeczka1963 napisał:

Kot 56.jpg

Był  post  i się zmysł. Dotyczyło to przekierowania na stronę internetowa ze sprzedażą  czegoś  tam.... W języku  rosyjskim i bułgarskim. Nie  zdążyłam wejść i zajrzeć  tam, bo  gołąbki  chciały mi z patelni uciec,  a potem były już tylko Wasze wołania  i  klops.  Może @elf wie więcej 

1 godzinę temu, Niezapominajka 67 napisał:

@Niezapominajka 67  możesz odwołać wyjazd jak tak źle  jest. Jeszcze jest czas.  Może  szkoda  drogi? Agencje  wołają  o pomoc,  bo straszny deficyt  opiekunek jest . Robotę znajdziesz szybko, nawet na zaraz .  Ja pierdziu!!! Ja wyszłam z szamba, teraz Ty  wpadasz:mur:.  W tej robocie,  zbyt wiele jest  katastrof.  Jedziesz ze starej agencji , czy nowa wtopę daje? Może  wiedzą,  że jesteś jak Atlas i trwogi świata udźwigniesz ? 

Jeszcze nie wyjechałaś,  a już  "fascynujące"atrakcje mamy . A niech to jasny gwint:przekleństwa:   ściśnie. 

9 minut temu, Heidi napisał:

Był  post  i się zmysł. Dotyczyło to przekierowania na stronę internetowa ze sprzedażą  czegoś  tam.... W języku  rosyjskim i bułgarskim. Nie  zdążyłam wejść i zajrzeć  tam, bo  gołąbki  chciały mi z patelni uciec,  a potem były już tylko Wasze wołania  i  klops.  Może @elf wie więcej 

Może to rosyjski  albo  bulgarski komik chciał sobie z nami porozmawiać :oops:

3 minuty temu, Heidi napisał:

@Niezapominajka 67  możesz odwołać wyjazd jak tak źle  jest. Jeszcze jest czas.  Może  szkoda  drogi? Agencje  wołają  o pomoc,  bo straszny deficyt  opiekunek jest . Robotę znajdziesz szybko, nawet na zaraz .  Ja pierdziu!!! Ja wyszłam z szamba, teraz Ty  wpadasz:mur:.  W tej robocie,  zbyt wiele jest  katastrof.  Jedziesz ze starej agencji , czy nowa wtopę daje? Może  wiedzą,  że jesteś jak Atlas i trwogi świata udźwigniesz ? 

Jeszcze nie wyjechałaś,  a już  "fascynujące"atrakcje mamy . A niech to jasny gwint:przekleństwa:   ściśnie. 

Temat rozwinęłam w innym temacie. Do agencji nic nie mam bo jak opiekunka nic nie zgłasza to skąd oni mają wiedzieć. Trochę mi przykro, że na wzajem się w jakieś g....  pakujemy. Co nam daje zmiana przepisów? Głowy nadstawiać mi się już nie chce. Ostatnio byłam tylko 3 tygodnie a i to starałam się ułożyć dobrze zlecenie, żeby inni mieli lżej. Dostało mi się po głowie od agencji, że nie zgodziłam się na codzienne kąpanie dziadka. Teraz zastanawiam się kiedy ja się z tej głupoty wyleczę :mur: