Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

O 20.06.2020 at 19:56, Kleopatra napisał:

Co się stało z naszą @Blondi Slodziak ja zamknął  chyba w piwnicy , gdy się dowiedział że pracuje :donos: O.o

Najpierw to się tak wk... ił. Ale się wczasuje dalej. A ja nic nie mówiąc nikomu. Zamiast się urlopować. Wyjechałam do  pracy teraz drugi raz. Napiszę więcej później. Ja zawsze byłam spontanem i tak już mi zostanie. Babcia z nudów to mi przygotuje śniadanie... To nie taka babcia bo ma 68 lat i całą sprawna i robotna... Kumata. 

Dzień dobry. Witam przy piątku :d

Zostało mi tylo 4 dni pracy w domu a w poniedziałek jadę do pracy w De O.o

Do zmienniczki się nie mogę dodzwonić ale może i dobrze :dobrze:

Miłego dnia kochani 

Weekend Bed GIFJa już po porannej gimnastyce i teraz zapraszam na 

Good Morning Hello GIF by echilibrultau

10 godzin temu, Heidi napisał:

Co Ty ? Jakieś robaki chodzą Ci po głowie  ? Jakie pieczenie ?  Mam jeszcze  2 kawałki ciasta , po którym PoP.... :o:p musiałam oprać.  Sernika nie mam, ale mam pralkę :szydera:. Zapraszam sedecznie. Czas picia kawy powinien w sam raz odpowiadać czasowi prania :szydera:

Na mój przyjazd proszę zakupić świeże ciasto bo mam tylko jedną parę spodni, czas ograniczony więc nie będę czekała aż się wypiorą ;)

Witam wszystkich serdecznie, a już krawcową @Blondi to najbardziej. Prawda jest taka, że "długo igły pilnowała"w końcu sobie o nas przypomniała. :d Mam nadzieję, że teraz trochę z nami "poszyje" . Materiału u nas leżą całe bele, ekipa sprawnie się uwija, Świat OR czeka na nowe "kreacje". 

@Niezapominajka 67 , Ty tym rządowym helikopterem jak do mnie wpadniesz, to i ciasto z belwederowego stołu  razem z obrusem przytargaj:d. Raz kozie śmierć, byle estetycznie było :p i w BOR-owym towarzystwie:hura:. Przystojniaków może być 12-stu , jak apostołów, grzechu nie będzie:haha:

Dzień dobry:cześć:

Witam milutko i cieplutko:cmok:. Pogoda dziś taka sobie, raz słoneczko:327_sunny:, raz chmurki:332_cloud:, ale chyba padać nie powinno, wczoraj się wylało:333_cloud_rain:. Babcia już obsłużona, lałfuje po kuchni w  jej ulubionym miejscu:haha:

@Blondiwitam serdecznie po długiej nieobecności u nas:cmok::serce:

@Heidija nie idę od razu spać, tylko jeszcze gram sobie ociupinkę przed snem:haha::cmok:

@Niezapominajka 67helikopter weź, ale bez borowików, bo oni jacyś wypadkowi są:dobrze:, a ja bym chciała żeby całe nasze grono forumowe było bez zadrapań i skaleczeń:cmok:, ciasto z prezydenckiej stołówki zabieraj bez mrugnięcia okiem;).

Komu w drogę to życzę szczęśliwej podróży:476_red_car:, nie ważne w którą stronę:tulipan:.

Miłego piąteczku życzę wam dziewczynki:cmok:

pobrane.jpg

Witam i ja wszystkich i każdego z osobna :love::kawa: miłego dnia życzę i co tam sobie jeszcze sami życzycie:haha: 

FB_IMG_1594968109456.jpg.3f3078eae627fdbb8f1f9147661b77d7.jpg  

19 godzin temu, Heidi napisał:

Cudny i jeszcze ma ludzki  wyraz twarzy.  Fajna mieszanka rasową ten fryz i farba . Cudny. Ciekawe jaki ma charakter?  Ile butów już  pożarł?

Hi hi z tego co wiem to wiele :szydera: , ale teraz ma pole do popisu i gryzie trawę  w ogródku :haha:

18 godzin temu, Niezapominajka 67 napisał:

Wygląda na pożeracza butów :dobrze:

...i serc :love:

18 godzin temu, Janeczka1963 napisał:

śliczny  piesełek:serce::love:

Dziękuję w imieniu przyjaciółki i swoim :cmok:

29 minut temu, beatrix+ napisał:

A chłopa przed.....wz....:p

Mój też grzecznie chodzi jak czasem kolczatkę zaciągnę..no i jest najlepszy w łóżku...:cool:

O to tak jak mój :dobrze:

Zastanawiam się teraz nad tym czy to do listy zalet mam dopisać czy wręcz odwrotnie??? :d

Na wszelki wypadek przed odjazdem poproszę, żeby wodę pozakręcał i światła pogasił w razie jakby pod moją nieobecność się gdzieś wybierał :sorry:

9 minut temu, Niezapominajka 67 napisał:

Zastanawiam się teraz nad tym czy to do listy zalet mam dopisać czy wręcz odwrotnie??? :d

Yyy....W ścielaniu łóżka,  znaczy się..Ale już nie mogłam edytować. :cool:

Zabierzcie ode mnie to dziecko...

Efekt uboczny niańczenia Księżniczki 

Ciepły zakalec nigdy nie jest zły..

20200717_093755.jpg

Teraz, Niezapominajka 67 napisał:

O to tak jak mój :dobrze:

Na wszelki wypadek przed odjazdem poproszę, żeby wodę pozakręcał i światła pogasił w razie jakby pod moją nieobecność się gdzieś wybierał :sorry:

No przecież nie wszyscy faceci to :świnia: . Ja przed moim "darczyncą" na roboty do DE  uciekłam :haha:

Im dłużej jestem w DE  , to mój Krokodyl jest dla  mnie lepszy:szydera:. Czuję to po rozmowach telefonicznych , są  coraz krótsze >:(:mur::tak2:. Tuż  przed powrotem , słyszę zawsze to samo: rachunki leżą  na stole, Ty to ogarniesz?!

Zadziwiające,  że  dwa znaki interpunkcyjne są stosowane  w tym samym miejscu i w tym samym momencie:$.

Wracam do domu, żeby sprawdzić czy zamki w drzwiach ciągle te same.  Jednak stwierdzam, że na idiotyczne pomysły żeńsko-męskie najlepsza jest praca, dużo pracy  i jeszcze więcej pracy. Potem tylko jest czas i siła na sex. To jest nagroda dla pracowitych i wytrwałych :zwyciezca:

Czeka mnie pracowity dzień. Udało mi się dredy wyhodować:d. Muszę z tą szopą na głowie zrobić porządek. Może jest jakiś ochotnik ? Ktoś kiedyś mi wełnę z jednego barana we włosy wplótł. Na moje szczęście @elf bez fizycznego przymusu zgłosiła się na wizytę i do tego ma sprtyne rączki :oklaski:. Będzie, będzie zabawa do rana:hura:image.png.16c60f741e04c27f91abf0bf193929a0.png

Dzień Dobry:d dziś lepszy dzień bo już trochę się ogarnęłam i widać światełko w tunelu:donos: Z dobrych wiadomości ( dla mojego Marka Antoniusza oczywiście) to to że w najbliższym czasie na pewno nigdzie nie wyjadę. Dobrze się bawicie i fajnie się Was czyta, posmialam trochę.:d. Deszcz pada ale mi to się tlotto i tak nigdzie nie mogę wyjść. Tzn mogę :d ale nie mogę bo muszę się trochę pooszczedzac.Wiec pilot w jednej łapce a kawusia w drugiej. Zmysł smaku wyostrzył mi się ostatnio bo mój ślubny nawet dobrze gotuje, o czym nie mogłam się przekonać przez tyle lat, bo kuchnia to moje królestwo.....bylo:szydera: Tak więc życzę Wszystkim miłego dnia

Edytowane przez Kleopatra ?

56 minut temu, Heidi napisał:

No przecież nie wszyscy faceci to :świnia: . Ja przed moim "darczyncą" na roboty do DE  uciekłam :haha:

Im dłużej jestem w DE  , to mój Krokodyl jest dla  mnie lepszy:szydera:. Czuję to po rozmowach telefonicznych , są  coraz krótsze >:(:mur::tak2:. Tuż  przed powrotem , słyszę zawsze to samo: rachunki leżą  na stole, Ty to ogarniesz?!

Zadziwiające,  że  dwa znaki interpunkcyjne są stosowane  w tym samym miejscu i w tym samym momencie:$.

Wracam do domu, żeby sprawdzić czy zamki w drzwiach ciągle te same.  Jednak stwierdzam, że na idiotyczne pomysły żeńsko-męskie najlepsza jest praca, dużo pracy  i jeszcze więcej pracy. Potem tylko jest czas i siła na sex. To jest nagroda dla pracowitych i wytrwałych :zwyciezca:

Nie zmienione zamki w drzwiach to dobry znak. A ja guuupia nie wiem po co zawsze zabieram ze sobą na zlecenie klucze od domu:grzmotnąć:przeciez jak zmieni zamki to i tak nie wejdę:trele:

@Kleopatra :dobrze: my tu wszystkie ostatnio zaczęłyśmy mężów doceniać bardziej niż do tej pory. Będziemy ich doceniać coraz bardziej i bardziej bo w niektórych sprawach to oni perfekcyjni są i niezastąpieni :d

Witaj dobrze, że idzie ku lepszemu :cmok:

Teraz, Heidi napisał:

@Kleopatra nareszcie jesteś.  Ja chyba zaczne kasę  brać za telepatyczne umiejętności:d .  To mija robota  jest, żeś tu przybyła. Nie dziękuj:haha:

No wiesz cała noc czułam że ktoś o mnie mysli:szydera: ale wybacz nie sądziłam że to Ty:trele:

Teraz, Niezapominajka 67 napisał:

@Kleopatra :dobrze: my tu wszystkie ostatnio zaczęłyśmy mężów doceniać bardziej niż do tej pory. Będziemy ich doceniać coraz bardziej i bardziej bo w niektórych sprawach to oni perfekcyjni są i niezastąpieni :d

Witaj dobrze, że idzie ku lepszemu :cmok:

Bo nasze połówki potrafią doskonale się kamuflować w niektórych sprawach.Przyoadek dopiero że mogą rozwinąć swoje skrzydła:szydera:

1 minutę temu, Kleopatra napisał:

Nie zmienione zamki w drzwiach to dobry znak. A ja guuupia nie wiem po co zawsze zabieram ze sobą na zlecenie klucze od domu:grzmotnąć:przeciez jak zmieni zamki to i tak nie wejdę:trele:

Uświadomiłaś mnie.  Ja też do DE  klucze mojego domu zabieram:d. Po co ? Chyba tylko  jako balast :haha:

1 minutę temu, Heidi napisał:

Ożesz  Ty:szok:. Wyspała  się,  wyleżała się,  pojadła i pyskata  się zrobiła . Też tak chcę :smutek:

:szydera::szydera: właśnie zjadłam arbuza na drugie śniadanie..mniammm idealnie pokrojony w kosteczkę i bez pestek. Marek Antoniusz daje radę Tak się zastanawiam jak długo tak pociagnie:szydera: bo już chyba na oparach jedzie.Boje się żeby się nie zatarł w tej ciężkiej pracy:szydera:

@Kleopatra @Heidi  ja często zapominam zabrać ale maz zostawia mi wtedy klucze w grilu (gazowym) 

Teraz dopiero sobie uświadomiłam, że on dobrze o tym wie, że ja jak z busa tylko wyskoczę to zaraz papierosa odpalam????? >:(

Czyżby????? :szydera: