Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

59 minut temu, ORIM napisał:

Ja tylko skromny opiekun medyczny.

Byłem ratownikiem WOPR,taki chłoptaś na pomościę co spoglada na dziewczyny xd

hohoho..nie badz taki skromny chloptas bo to tez ciezki kawalek chleba..no dobra...widoki byly byc moze warte tej roboty:haha:

• Lubię to 1

Godzinę temu, ORIM napisał:

Ja tylko skromny opiekun medyczny.

Byłem ratownikiem WOPR,taki chłoptaś na pomościę co spoglada na dziewczyny xd

I ślini się na widok lasek , które na niego spojrzeć nie chcą ....taki to chłoptaś ....ten ratownik

odmeldowuje sie kochani na dzisiaj...trza ulozyc menu na weekend i dziadkiem sie zajac , wrocil z zakupami no to trzeba ...pogadac o gieldzie polityce inwestycjach itd..teraz na tapecie mamy vw...on sie potem ulotni na drzemke a ja se z babka..."pogadam"...trzymajc reke na jej czole zeby czula obecnosc drugiej osoby.

zatem

milego wieczoru...i wiiecie....ZAWSZE ROZOWYCH okularkow na noskach:d

milego wieczoru jeszcze raz wsiem

• Lubię to 2

2 godziny temu, fioletowa.mysz napisał:

Pokaz mu biala kielbase, zobaczysz jaki jest interesowny. Co do wymiarow to nie dziw sie. Za zona sie stesknil to marzy sobie na jawie:haha:

Nie dziw się chłopakowi,jestem dopiero drugi tydzień na wygnaniu,a już o kaszance śnię..i to bez flaka..:d

• Lubię to 2

8 minut temu, ivanilia40 napisał:

To zależy czy stałabym na górce czy pod górkę...:d

A co to za krzyzackie podejście xd W Malborku tak plac turniejowy jest wykonany xd

Czy ty sugerujesz że ciężko mnie przesunąć ?xd Z górki trzeba rozbieg brać ? xd

• Lubię to 2

1 minutę temu, ORIM napisał:

A co to za krzyzackie podejście xd W Malborku tak plac turniejowy jest wykonany xd

Czy ty sugerujesz że ciężko mnie przesunąć ?xd Z górki trzeba rozbieg brać ? xd

Sugeruję,że jakbym z górki miała to nie dogoniłbyś mnie..:haha:Jednak sprawdzac nie będę..;)

• Lubię to 2

Hallo ,, ja jestem po podróżach ,,,Poznań  i prywatna klinika ,,wszystko poszło jak z płatka,,,no i ja będę zdrowa-jestem!!! mały zabieg ,ale na szczęscie nie bolący,,wczoraj zęby a dzisiaj ,,,, ale porządek musi być wszędzie ,,tu i tam,,,nigdy czasu nie mamy na takie badania ,,ale teraz się zdecydowałam i super!!!:oklaski: bylam zawsze dokładna ale aż tak ? jakieś niemieckie naloty mnie opanowały:hura:a tak do rzeczy -to dalej się urlopuje,,, ale po drodze do Poznania wpadlam w butik i wyszlam z bluzką  ,,,,ładna i latowa,,,wloska i tylko 49zł,,,do torby poszla,,

• Lubię to 3

3 minuty temu, Blondi napisał:

Hallo ,, ja jestem po podróżach ,,,Poznań  i prywatna klinika ,,wszystko poszło jak z płatka,,,no i ja będę zdrowa-jestem!!! mały zabieg ,ale na szczęscie nie bolący,,wczoraj zęby a dzisiaj ,,,, ale porządek musi być wszędzie ,,tu i tam,,,nigdy czasu nie mamy na takie badania ,,ale teraz się zdecydowałam i super!!!:oklaski: bylam zawsze dokładna ale aż tak ? jakieś niemieckie naloty mnie opanowały:hura:a tak do rzeczy -to dalej się urlopuje,,, ale po drodze do Poznania wpadlam w butik i wyszlam z bluzką  ,,,,ładna i latowa,,,wloska i tylko 49zł,,,do torby poszla,,

I znów :oklaski: Ci powiem ..chwilo trwaj

• Lubię to 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...