Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

@franceska muszę tak robic,bo akurat tak potrafię,na luzie,bez stresu i problemow,juz rano zapowiedzialam ,ze mam spotkanie ,aby mi czegos nie wymyslili:hahaha: bo zawsze moze byc hit niespodzianka.  A teraz mysle,jak tu przedłużyć swoja przerwę,:święty:pracuje,

To prawda,że przechodzę tutaj w pracy lekko wszystko,a dlaczego? Chyba mam cos we krwi tylko co??????

no i od czego są znajomi na forum...Fajnie,że Mario Jolanto masz już zasięg. Michał też miał właściwy trop...Ja odpoczywam dalej w PL, jutro mam wizytę w jednym miejscu...a potem już tylko Bieszczady...nie muszę już tachać walizy:hahaha: chyba wystarczą 3 pary gaci,skarpet, kapci i klapek(ków),adidasy,koszulki i ...Geld:płacz:

8 godzin temu, Maria Jolanta napisał:

Już udało mi się sposobem @Blondi uruchomić sieć. Wielkie dzięki bo już córka chciała mi kupić kartę w T-Mobile i wysłać do Niemiec. :d:d:d

A proszę bardzo  @Maria Jolanta ,,bo ja jak nie mam sieci to tak dłubię w telefonie ,,że flaki są nawet na wierzchu ,,tak kombinuję ,że muszę znalesc to czego szukam,,, zawsze wyszukam ,,zawsze jest jakies wyjscie awaryjne nawet,,,:love:

:love: 

A żebyś Ty wiedzial co Twój Blondasek dzisiaj wyprawiał :święty: ale miło ,ze mnie pamietasz mój skarbie forumowy:love: już sobie pocukrzylismy to od razu lepiej się na :serce: zrobiło ,,:hahaha:

Nie było mnie parę godzin i nie mogę forum ogarnąc ,,co tu się dzieje za ruch dzisiaj,,, :święty:

Ja już idę spać dobranoc za dużo wrazeń na tym forum jak na 1 dzień ha ha dziękuję Wszystkim za towarzystwo jeszcze żyję dzięki Wam bo tak koszmarnego zlecenia to ja jeszcze nie miałam ech wiele razy spotykałam sie z obojętnością ale z taką bezdusznością jak tu to jeszcze w zyciu się nie spotkałam kiedyś napisałam nawet było to nie dawno,ze nie żal mi tych Niemców i chyba pierwszy raz muszę się nie zgodzić sama ze sobą żal mi i to okropnie.

3 minuty temu, Blondi napisał:

@jolantapl. bo trzeba na koniec dnia łyknąc głębszego:drink: nie patrzeć na niemców ,,niech robią co im sie podoba a Ty przyjmuj wszystko obojętnie,,niech to koło Ciebie przeleci ,,a Ty dmuchnij jeszcze aby się rozwiało-hahahha:hahaha:

To dawaj po jednym bo jego domowe trunki juz z dziadkiem wypilismy ha ha miała być nowa dostawa a tu nic ha ha

@jolantapl. witam Ciebie i :kawa: ,,oraz witam wszystkich forumowiczów :kawa: ,,ja też spać nie mogłam ,,trochę od upałów też ,,trochę od :święty: ,,,tych słodkich marzeń,,ale sobie spacer w nocy zrobilam na tarasy ,,popaliłam sobie ,,trochę porozmawiałam z innymi krajami bo u innych dzień i tak spowrotem na łóżko i pospałam do budzika-hahahha bardzo atrakcyna noc ,,w ogóle co to ma znaczyć ,,ja tak lubie spac ,,tak smacznie spalam a teraz wszystko na pdwrót,,,ale jest dobrze ,,wyspana jestem i nie narzekam,, No to zaczynamy ten dzien ,,:hahaha: gdzie są fajerwerki:hahaha:

Witam i muszę :kawa: zrobić na dobudzenie.

Nie wiem co jest grane ale kolejny dzień mnie głowa boli. Normalnie to głowa mnie boli 1-2 razy w roku a tu już całoroczny limit wyczerpałam. :d

Dopiero zaczęłam ale zanim wyjadę to będę mistrzem gry w chińczyka. :d:d:d

dzien dobry! witam przy wspolnej:kawa: i papierosku....!!!!. Juz szaleje w kuchni  bo koncze gotowac  polski mysliwski bigosik:hahaha: i  - golabki:hahaha: jak wroce  to zeby bylo co jesc bo nie wiem jak beda karmic w hotelu:hahaha:. Czeka mnie troche szalony dzien ..pakowanie i ogarnac reszte a jutro juz o 4 tej musze byc na lotnisku.:cool:. Jak wroce to bede miala co czytac na p;ostach-- sory  ale na urlopie 00000 emaili i smsow.tylko slodkie lenistwo ;;;opalanie i wziedzanie oraz kiorzystac bede ze wszystkiego co beda mieli w programie--chyba  dam rade!!!:hahaha:.  @Blondi  prosze --uwazaj!!!bo  szybko czas leci!!  a szybko nam sie wyeksploatujesz i  to bedzie kompletna "katastrofa":hahaha:Pozdrawiam wszystkich  pracusiow  i obibokow / urlopowiczow:hahaha:///Milego dnia:love:.

Dzień Dobry , dzięki za zaproszenie  na  :kawa::love: . U mnie słoneczko za oknem  , fajna pogoda sie zapowiada . Wczoraj złożyłam przez Internet wniosek  o nową kartę EKuz ,  a tu dzwonią , ze juz dzisiaj wyślą pocztą:p A z Firmy jeszcze nie dostałam :hahaha:  no więc spokojnie mogę jechać na urlop. Miłego i spokojnego dnia wszystkim życzę :święty::serce:

Hallo hallo ja też jadę na urlop-hahahha nie zostawiajcie mnie w pracy ,,i tak juz pracuję jak automacik,,:hahaha: @Anna.R jak ja Ci dziękuję ,że tak sie troszczysz o mnie :serce: :serce: dla Ciebie,,ale obiecuję ,że ja sie nie wyeksploaduje,,wiem co robię,,a po drugie już inna nie będę,,chyba ,że mnie by ktoś zamknął ,,ale takiego mocnego nie ma i nie będzie,,:płacz::hahaha: życie ucieka ,,wiem o tym,,jeszcze parę latek i nikt na mnie nie spojrzy i wtedy będzie smutno:płacz:,,trzeba lapać szczęscie dopóki ono jest w zasięgu ręki,,

A Ty się urlopuj ile się da,,telefony i laptopy weg,,pięknej pogody i pięknych atrakcji,,slońca i miłości ,,kochania:serce:przytulania ,spacery i buziaki:love: tego Ci zyczę,,,:love: jeszcze bym mogła pisac dużo dużo ,,,ja mam zagwarantowane śniadanko do łóżka -hahahha kawusia na tarasie ,,nie ma basenu ale przeżyję,,aby muzyka leciała a reszta sama ze mnie wyjdzie,,,od rana jestem nakręcona i to równo,,dlatego idąc do PDP ,,od rana z buzką radosną i :hahaha:...to mi też napiszą na 100% w referencjach ,,że wesołośc u mnie króluje i spokój i cierpliwośc-hahah już się wychwaliłam ,,abym tylko nie przechwaliła ,,,,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...