Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rozrywkowy dzień dzisiaj. Niedawno Kasieńka oświadczyła że jedzie i wróci jutro jak otworzą sklep. Musiałam wytargać rower i jechać z nią. Spotkałyśmy jej syna, wielkie oczy zrobił jak zobaczył rower z koszykiem i czterema torebkami. Na dodatek dowiedział się że wracamy jutro. :haha:

• Lubię to 5

Hm...Niby nic, ale poczulam sie na cenzurowanym.

Na ostatniej wizycie wstawiono mi do lodowki wino, a dzisiaj  sprawdzono, czy butelka otwarta i z usmiechem zapytano:" Nie otworzylas?"

Dobrze, ze nie znam niemieckiego, bo kurka dalabym popalic burakom az by sie kurzylo.

Jak juz sprawdzaja, to lepiej zebym nie widziala...

Buraki beda burakami i juz.

Niespecjalnie mnie obchodzi co o mnie mysla, ale tego typu zagrywki podnosza mi cisnienie.

Edytowane przez hawana

W dniu 27.05.2018 o 17:48, Baśka powtarzająca się napisał(a):

@hawana...a trzeba było po wietnamsku wiązankę puścić ...niech se buraki nie myślą 

Rozwiń  

Dobry pomysl, ale co to ja swinka wietnamska jestem, zebym po ichniemu puszczala...wiazanke?

Chociaz...moglam pokwiczec dziadom, ale by patrzyli:haha:

• Administrator

Witajcie, przepraszamy za przerwy. Są one spowodowane ostatnią aktualizacją. Pracujemy nad zoptymalizowaniem skryptu i wyeliminowaniem tym podobnych przypadków w przyszłości. Obecnie strona jest monitorowana przez całą dobę, co wykluczy takie długie przestoje jak wczoraj.

Pozdrawiamy!

• Lubię to 5

W dniu 27.05.2018 o 18:07, Moderator napisał(a):

Witajcie, przepraszamy za przerwy. Są one spowodowane ostatnią aktualizacją. Pracujemy nad zoptymalizowaniem skryptu i wyeliminowaniem tym podobnych przypadków w przyszłości. Obecnie strona jest monitorowana przez całą dobę, co wykluczy takie długie przestoje jak wczoraj.

Pozdrawiamy!

Rozwiń  

A juz myslalam, ze to przez ciasteczka. W tym wypiekowym watku:d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...