Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ło ludzie.....dziś dzień pucek....czołgałam się pod łóżkiem bo mimo ze Krankenbett to nie miałam jak odsunąc zeby odkurzyć i umyć...qźwa i tych bibelotów i durnostojek niemieckich nie cierpię....ręce się trzęsą zeby nie upuścic....:mur: dobrze, że juz ostatni dzien puckowy...posciel jeszcze w sobote zmienię i pakuje manatki....:oklaski:

• Lubię to 4
  • Zgadzam się 1

Jaka ja durna baba jestem, kurcze ! Poprosiłam pdp żeby mnie podrzucił do Rossmanna a to na drugim końcu "wsi" jest. On potem miał jechać do dentysty a ja chciałam wracać piechotką. Tylko zamiast kazać mu poczekać z 15 minut i wsadzić do bagażnika siatkę z zakupami, to tachałam ją 3 km do chałupy dziadka. No źle to sobie zaplanowałam. Niby nic takiego, zamiast hantlami można siatką machać ale ... 

• Lubię to 7

@Michasia 1959 podrzuć trochę tych smakołyków.Cudnie wyszły.A jak pachną.

O 27.02.2019 at 08:09, Andreaa napisał:

Wczoraj poszlam z buta do Rewe. Ledwo przyszlam. Plecy mokre ,upocone,a do tego mialam na nogach zimowe kozaczki. 

Pogoda niespodzianke robi. Nie wzielam tym razem zadnych sportowych butow,bo niby skad mialam wiedziec,ze  w lutym -majowo sie zrobi?

Siedzialam do poznego wieczora i butow szukalam,no i znalazlam. Dwie pary  zamowilam.

Teraz  juz moze byc cieplo. Przygotowuje sie :-)

Już kupiłam wczoraj buty.Sportowych nigdy za dużo.A tu mam tylko Lidla i Aldi więc wiadomo jaki wybór.Tydzień czasu obleci.Nawet mi nie przyszło do głowy ,żeby coś zamówić przez internet.Jak już mam rozmiarówkę dobrą ,to mogę zamawiać.Buty czasami między dwoma rozmiarami kupuję.Zależy od firmy.O ciuchach nie wspomnę.

4 godziny temu, Michasia 1959 napisał:

Witam.Spokojnego dnia życzę i do popołudniowej kawki - pączkowo

53110798_340831033219432_261705246542135296_n.jpg

52924226_297658817587627_346234699758174208_n.jpg

Oblałam się rumieńcem wstydu, bo pączków nigdy nie robiłam ... Gdy byłam piękna i młoda to dobry materiał na żonę powinien był umieć robić pierogi, ładnie i drobno kroić warzywa na sałatkę jarzynową, no i osobiście zrobić makaron xd O paczkach nie było mowy :szydera: Ale robiliśmy zakłady o zjedzenie pączka z lukrem bez oblizywania i z tego co pamiętam to nie było wygranych :haha:

P.S. W moim domu królowały chrusty :d

• Lubię to 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...