Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, violka napisał:

Dzieńdoberek Ludki :cmok:

U mnie nastał długo wyczekiwany , wytęskniony i wymarzony dzień wolności :haha: Byle do obiadu i idę sobie w świat szeroki :d

Miłej niedzieli życzę .

Hejka @violka

Życzę spokojnego i miłego spacerowania

• Lubię to 2

Jutro na zakupy się wybieram. Rybkę jakąś muszę kupić, żeby te obiadki urozmaicić. Dobrze, że w niedzielę pozamykane bo pewnie bym się nawet dzisiaj paletala po sklepach. Nawet się teraz cieszę, że rodzinka za tydzień wraca to mam nadzieję, że na spotkanie z koleżanką się wyrwie na ciut dłużej niż moja przerwa trwa :)

• Lubię to 4

1 godzinę temu, Afryka napisał:

Dobry dzień Milusińscy :cześć2:... Oczywiście po koszmarnej nocy, w dodatku z atrakcjami akustycznymi. :mur:. Tuptuś mieszka w dość gęstej i dziwacznej zabudowie domów jednorodzinnych, no taki projekt pijanego architekta. Tu wszystko słychać co kto mówi na sąsiednim ogródku, a nawet czuć, co kto będzie spożywał na obiad. :haha:. No i pierwszy raz miałam okazję posłuchać nocnych rozmów Niemców przy grillu. W pewnym momencie było to kwadro, potem stopniowo się wykruszali, ale ci zza płota nie do zdarcia, skończyli o 3 rano. W innych okolicznościach powiedziałabym "moja krew" k:szydera:.. 

Szybkiej niedzieli i alleluja i do przodu. 

Dzień dobry kochana! Miłego dnia!:jabłko:

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 1

3 godziny temu, Mirelka1965 napisał:

Dzieeeeń doooobry :oklaski: Sznur gości przewinął się przez mój pałac, trzykilowe ciasto zostało pożarte do ostatniej drobinki, morze kawy wychlupane, graty spakowane i nareszcie mam czas dla siebie :haha: Świętuję więc ostatnie chwile wolności, przed drogą w kierunku zachodzącego słońca, przy hoboczku kawuni :haha: Pozostaje się przywitać...2108375906_dziedobryniedzielamysz.gif.c90177a627655afeea211ae9493231b5.gif, a teraz lecę czytać zaległości klepankowe :szydera:

Witaj mi! Fajnego dnia!:jabłko:

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 1

Godzinę temu, Maria Jolanta napisał:

Witam porannie. 

@Mirelka1965 szczęśliwej drogi.

@Baśka powtarzająca się szybko zleciało....:haha:@Afryka u Kasieńki miałam mocno imprezowych sąsiadów. Nocne śpiewy i tańce przy muzyce. Ale dałam rady. Spać. :szydera:

Hejka kochana! Udanego dnia:cmok:

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 1

47 minut temu, Wiola7658 napisał:

Hejka @violka

Życzę spokojnego i miłego spacerowania

Tobie też życzę miłego spacerowania.Za @violka , bo ta @ jedna skąpi życzeń . Przyjmuje je chętnie , ale , żeby tak qwa w drugą stronę to już niekoniecznie . @ z niej i ....sosna xd

6 minut temu, Baśka powtarzająca się napisał:

Tobie też życzę miłego spacerowania.Za @violka , bo ta @ jedna skąpi życzeń . Przyjmuje je chętnie , ale , żeby tak qwa w drugą stronę to już niekoniecznie . @ z niej i ....sosna xd

:szydera:

Dziekuski za tą @ kę :oklaski:

• Lubię to 3

1 minutę temu, Wiola7658 napisał:

Hejka

Co tak sucho

Miłej niedzieli życzę

Wioluś kochana ...nikt tak pięknie nie wita jak Ty :oklaski:Że o przybywaniu stron na forum nie śmiem wspomnieć . Krótko i na temat . Po kiego grzyba marudzić , że PDP daje nam popalić , że końca turnusu doczekać się nie można ? ...Z przykrością zawiadamiam , że za tydzień nie będzie już spokojnie . Osobiście marudzić , narzekać będę ...a będzie na co ....nie ma bata ...u mnie będzie xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

Warte uwagi: Wynagrodzenie Praca Niemcy Aplikuj Dobra sztela Ranking Agencje

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 12 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 360 tysięcy postów w ponad 30 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji naraz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...