Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Aaaalez cudny widok mam!

Sasiadka adoptowala od chorej na nowotwor koleznki jamnisie dlugowlasa, i kotke Cornish Rex,:love:

Obie wychodza (kot i piesia)na spacer, dzis maja gustowne plaszczyki,

Ruda leci przodem az jej uszy powiewaja

a za nia kicia z ociaganiem,wskakujac na kolejne drzewa,,,,

Jak pancia zbyt sie oddali to kota wola ja.

I wtedy ruda biegnie pierwsza zaganiac kolezanke, 

Cudny widok.:love::777_revolving_hearts:

@Afryka wypraszam sobie. MENDOPAUZĘ mają panowie ( oni mówią, że andropauza, ale to nieprawda:haha:), my mamy menopauzę. Ja teraz jestem w fazie, że od iskry do awantury albo płaczu potrzebuję kilka sekund, ale tłumaczę sobie, że dobre auto do setki też szybko dochodzi :szydera:. W sumie to mi to lotto, niech inni uważają :haha:.

• Lubię to 5
  • Zgadzam się 3

@salazar dziękuję bardzo, ale nie mam technicznej możliwości żeby zwrócić kasę za przesyłkę czy lekarstwo, ale dziękuję :cmok:. Mam EKUZ, muszę chyba rodzinę poprosić o pomoc, choć np. za dentystę musiałam płacić z własnej kieszeni, bo EKUZ mieli w głębokim poważaniu, prywatną polisę też, ale dostałam zwrot kosztów. Pożyjom, uwidim , ale dziękuję bardzo.

• Lubię to 3
  • Zgadzam się 1

4 minuty temu, aniao napisał:

@Afryka wypraszam sobie. MENDOPAUZĘ mają panowie ( oni mówią, że andropauza, ale to nieprawda:haha:), my mamy menopauzę. Ja teraz jestem w fazie, że od iskry do awantury albo płaczu potrzebuję kilka sekund, ale tłumaczę sobie, że dobre auto do setki też szybko dochodzi :szydera:. W sumie to mi to lotto, niech inni uważają :haha:.

Rozumiem, ze nasza  to pauza na mena:haha:Trzeba korzystac...:szydera:

8 minut temu, aniao napisał:

Mówisz, żeby w Lotto zagrać? W sumie, to jest jakiś pomysł na skuteczne pozbycie się mendopauzy :szydera:

1 minutę temu, hawana napisał:

Rozumiem, ze nasza  to pauza na mena:haha:Trzeba korzystac...:szydera:

Nie wiem czym jest ta nasza, ale sensu nie widzę w tym żadnego. Trochę się z tego śmieję, ale nie lubię siebie w tym wydaniu, a to podobno może i 10 lat trwać :kopara:, ale niech się inni boją. PMS przy tym to pikuś:haha:.

• Lubię to 4
  • Zgadzam się 1

6 minut temu, aniao napisał:

@salazar dziękuję bardzo, ale nie mam technicznej możliwości żeby zwrócić kasę za przesyłkę czy lekarstwo, ale dziękuję :cmok:. Mam EKUZ, muszę chyba rodzinę poprosić o pomoc, choć np. za dentystę musiałam płacić z własnej kieszeni, bo EKUZ mieli w głębokim poważaniu, prywatną polisę też, ale dostałam zwrot kosztów. Pożyjom, uwidim , ale dziękuję bardzo.

Aniu, kasę możesz mi przelać lub wysłać przekazem po powrocie, poczekam, nie ma ciśnienia :).

• Lubię to 1

2 minuty temu, aniao napisał:

Nie wiem czym jest ta nasza, ale sensu nie widzę w tym żadnego. Trochę się z tego śmieję, ale nie lubię siebie w tym wydaniu, a to podobno może i 10 lat trwać :kopara:, ale niech się inni boją. PMS przy tym to pikuś:haha:.

Pikuś!? Ot mała upierdliwa komarzyca :szydera:. Niech się inni boją, bo mamy oręż na długie lata, choć mój Osobisty twierdzi, że przez moją" dolegliwość " to zejdzie z tego łez padołu na zapalenie płuc, o ile nie przestanę w styczniową, mroźną noc, okna w sypialni na oścież otwierać :haha:

3 minuty temu, salazar napisał:

Aniu, kasę możesz mi przelać lub wysłać przekazem po powrocie, poczekam, nie ma ciśnienia :).

Dziękuję, spróbuję na miejscu :cmok:.  To bardzo miłe z Twojej strony, że chciałaś się fatygować dla koleżanki z dziurawą pamięcią :haha:.

• Lubię to 2

Przy okazji papierosa zajrzałam do mojego ogródka i dostałam szoku.

Od kilku dni temperatura -9, a moje głupie tulipany i hiacynty postanowiły wyjść na światło dzienne.

Prawie po 2 -3 cm, czuje że będę miała kwiatki na wiosnę :smutek:.

• Lubię to 4
  • Zgadzam się 1

9 minut temu, aniao napisał:

Oj moze,może.Pamiętam moją mamę z tego czasu.Masakra:( 100 nastrojów na minute ,najczęściej wqrw  z powodu i bez powodu,Trwało dobre 10 lat ,jak nie więcej.Brrrrr.

Na szczęscie nie mam tak:)Uff,uff. Z tych wszystkich książkowych objawów w sumie miałam tylko nadmierną potliwość w obrębie głowy i szyi.Krótko.Teraz wspomagam się niemeickimi tabsami MENO AKTIV/w DM do kupienia/Co drugi dzień biorę i jest ok. 

• Lubię to 3

Dzień Dobry:cmok:wszystkim Paniom i Panom.... znaczy się klepaczkom i klepaczom:cześć:Koffer prawie spakowany, prawie posprzątane, prawie obiad gotowy.I zmienniczka prawie przyjechała

.No proszę,  tu nie narzekać na skoczków czyli zapchajdziury no bo zrobiłam więcej niż powinnam...........do słyszenia już. z Polski

• Lubię to 5
  • Zgadzam się 1

5 minut temu, 1bozka napisał:

Dzień Dobry:cmok:wszystkim Paniom i Panom.... znaczy się klepaczkom i klepaczom:cześć:Koffer prawie spakowany, prawie posprzątane, prawie obiad gotowy.I zmienniczka prawie przyjechała

.No proszę,  tu nie narzekać na skoczków czyli zapchajdziury no bo zrobiłam więcej niż powinnam...........do słyszenia już. z Polski

Szczesliwej drogi. Ja tu przypilnuje, zeby na skoczkow nikt slowa zlego nie powiedzial. Hau, hau:d

57 minut temu, beatrix+ napisał:

Heloł!

Obiadek się pyrkoli,  "kafka" wypita , przeglądy Angebotów robię...

Penny proponuje golarkę. 

Chyba się skuszę. 

b84b713ea818.jpg

Sprawdz dokladnie czy mozesz uzywac, bo to nie golarka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...