Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Sentencje na dziś

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, hawana napisał:

Dobrze, ze sa jeszcze takie patriotki, ktore bialy stanik i czerwone majtki zakladaja, jak ja, albo paskowane skarpetki jak fioletka.

Taka morda ani patriotyczna ani seksowna. Fuj!

Zawsze noszę takie staniki jakie majtki, bo jakby co nie daj bobrze , na przejsciu dla pieszych potrącił mnie NARODOWIEC, to jak bym na szpitalnej izbie przyjęć wyglądała? O kostnicy to ja juz nie wspomnę. Każda szanująca się kobieta, nosi komplety bielizny i koniec kropka :d . Skarpetki mam w groszki :d , ale to fanaberia. Zasadniczo noszę gładkie :d 

1 minutę temu, Dodzisława napisał:

Zawsze noszę takie staniki jakie majtki, bo jakby co nie daj bobrze , na przejsciu dla pieszych potrącił mnie NARODOWIEC, to jak bym na szpitalnej izbie przyjęć wyglądała? O kostnicy to ja juz nie wspomnę. Każda szanująca się kobieta, nosi komplety bielizny i koniec kropka :d . Skarpetki mam w groszki :d , ale to fanaberia. Zasadniczo noszę gładkie :d 

:szydera:

1 minutę temu, kris napisał:

Też jak Ty jestem przeciwnikiem PIS-u i tego wszystkiego!>:(  Ale @Dodzisława warto zniżać się do ich poziomu?

Warto! Jesli dzięki temu, choć jedna osoba przejrzy na oczy, to bardzo warto. Jestem przeciwniczką Pis-u, bo niszczą mój kraj, ktory tak naprawdę dopiero od kilkunastu lat zaczął coś znaczyć w Europie i świecie. Natomiast przyzwolenie PIS-u na nacjonalistyczne awantury, na zadymy prymitywnych chamów, ktorzy mają gęby pełne frazesów i tylko tyle co mają , jest dla mnie , jako Polki dramatem. Mój ojciec strajkował w fabryce tygodniami, donosiłam mu jedzenie i picie . Bylismy wszyscy dumni z pospolitego ruszenia w celu osiągnięcia wolnosci. PIS to wszystko zdefraudował i ośmiesza nas tak bardzo, że juz bardziej nie można. Agresywnych , prymitywnych mięsniaków i starców hołubi i ku czemu to ma zmierzać? Ku czemu ja pytam?

@kris  czy ja napisałam ,że masz być na golasa??:szok: biały akcent tylko zaproponowałam napisałeś ,że czekasz na propozycje chyba dobrze zrozumiałam ?

Futra z lamy albo z białych niedźwiedzi Ci przecież nie zaproponuje bo nie wiem jaki jest Twój stosunek do zabijania zwierząt :oops:

15 minut temu, kris napisał:

Też jak Ty jestem przeciwnikiem PIS-u i tego wszystkiego!>:(  Ale @Dodzisława warto zniżać się do ich poziomu?

Nikt tu sie nie zniza do poziomu. Antydemonstracji nie urzadzamy. 

Milczenie jest jednak jak przyzwolenie.

6 minut temu, Dodzisława napisał:

Natomiast przyzwolenie PIS-u na nacjonalistyczne awantury, na zadymy prymitywnych chamów, ktorzy mają gęby pełne frazesów i tylko tyle co mają , jest dla mnie , jako Polki dramatem

W żadnym europejskim kraju prezydent i rząd nie szli by w manifestacji neofaszystów!>:( To tak jakby Merkel szła w pochodzie neofaszystów w Chemnitz! W mózgach PIS-owców mózgojady głodują! Nie mają czego jeść!:d

3 minuty temu, kris napisał:

W żadnym europejskim kraju prezydent i rząd nie szli by w manifestacji neofaszystów!>:( To tak jakby Merkel szła w pochodzie neofaszystów w Chemnitz! W mózgach PIS-owców mózgojady głodują! Nie mają czego jeść!:d

No tak, tyle że jest sporo ludzi, ktorzy tych neofaszystów uważają za patriotów i to jest dopiero dramat. Zauważyłeś z pewnoscią, że PIS ich uwielbia i szanuje jako swój elektorat. No niedoczekanie!!!!

1 minutę temu, Dodzisława napisał:

No tak, tyle że jest sporo ludzi, ktorzy tych neofaszystów uważają za patriotów i to jest dopiero dramat. Zauważyłeś z pewnoscią, że PIS ich uwielbia i szanuje jako swój elektorat. No niedoczekanie!!!!

Potrzebowali kiboli i neofaszystów do rozrób przy poprzednich rządach. No i teraz tę żabę trzeba jakoś zjeść!:)

2 minuty temu, hawana napisał:

Taki urok @Dodzisława, ze nazywa rzecz po imieniu.

Dodzisława, jak byłaś uprzejma zauważyć, nazywa rzeczy po imieniu,bo tego wymaga powaga tej dramatycznej sytuacji. Nie tylko zresztą tej. Delikatność i pitu pitu zostawiam dla osobistego  Dodzisława oraz moich przyjaciół. Dla Dodzisławy nie ma półsrodków. Jest albo białe albo czarne. Pamiętasz Hawanko jak to w Hiltonie bywało.......Wszyscy wiedzieli co wystaje spod mini spódniczki Dodzisławy....... Odwaga....rzecz jasna..... :d 

"Noc nie może być dobra po złym dniu tak samo jak dzień nie może być dobry po złej nocy"

Kiedyś to przeczytałam i uznałam ,że coś w tym jest :)

Zakończyłam ten temat sentencją bo widać moderacja udzieliła wszystkim dyspensy na czas Świętowania tylko mnie się zawsze po głowie dostaje nawet jak nie odpowiednią ikonkę wstawię :smutek:a"Srał to pies"

2 minuty temu, kris napisał:

Potrzebowali kiboli i neofaszystów do rozrób przy poprzednich rządach. No i teraz tę żabę trzeba jakoś zjeść!:)

Przy poprzednich rządach PIS masz na myśli? Bo jeśli chodzi o PO, ktoremu również mam sporo do zarzucenia, to jakoś nie widziałam kiboli w akcji, no może oprócz próby zadymy przed i w trakcie Euro. Wiesz Kris, i PO i PIS ma sporo za uszami, ale za PO byliśmy w swiecie szanowani, Teraz jestesmy wysmiewani. Taka prawda!

5 minut temu, Dodzisława napisał:

Przy poprzednich rządach PIS masz na myśli? Bo jeśli chodzi o PO, ktoremu również mam sporo do zarzucenia, to jakoś nie widziałam kiboli w akcji, no może oprócz próby zadymy przed i w trakcie Euro. Wiesz Kris, i PO i PIS ma sporo za uszami, ale za PO byliśmy w swiecie szanowani, Teraz jestesmy wysmiewani. Taka prawda!

Dzisiaj Parlament Europejski pracowal nad sprawa polskiej praworzadnosci. TVP1 o tym nie wspomniala. Po co staruszkow uswiadamiac, ze jest cos nie halo.

A smierdzi bardzo, bo demokratyczne panstwo ma niezalezne sady i media.

Edytowane przez hawana

11 minut temu, hawana napisał:

Dzisiaj Parlament Europejski pracowal nad sprawa polskiej praworzadnosci. TVP1 o tym nie wspomniala. Po co staruszkow uswiadamiac, ze jest cos nie halo.

A smierdzi bardzo, bo demokratyczne panstwo ma niezalezne sady i media.

Wiesz co Hawanko, mam takie marzenie, choc mam nadzieję, że jednak się nie spełni. Zeby Unia pokazała nam fucka i zeby Ci wszyscy co tak kochają Polskę , zamiast pracować w niej i tworzyć polski PKB , płacąc prawie 70% swoich dochodów na rzecz Skarby Państwa,  pracują w krajach unijnych bo tu się duzo więcej zarabia, mieli całkowity zakaz wyjazdu poza umiłowany pisowski kraj. Z pewnoscią zauważyłaś prymitywizm dzisiejszej elity rządzącej i ich popleczników w sejmie i senacie. O ile PO w sumie też miało suwerena w poważaniu, o tyle poważanie to miało jakąs klasę i kulturę. Dziś ani klasy ani kultury, tylko warcholstwo prymitywnych buraków po prostu, z Pawłowicz na czele. No tak czy tak, Polak głupi i przed szkodą i po szkodzie. Wczoraj czytałam wypowiedź pewnego parlamentarzysty, ktorą spuentował w te słowa: Suweren pozwala to władza szaleje. To nasza wina , że zmarnowalismy 30 lat wolnosci i pozwalaliśmy jako sponsorzy władzy na ich poczynania.  Czy to się zmieni? Mówiąc szczerze....watpię!