Skocz do zawartości

Szukam znajomych

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Już znalazłam koleżankę właśnie pod tym kodem , mam też sąsiada ale gościowi tylko jedno w głowie , już nie pamiętam jaki miałam Nick , jak sobie przypomnę napisze , cały czas jestem chętna poznać kogoś jeszcze  pozdrawiam , dziękuje .Holthausen 40589

Godzinę temu, Nick1 napisał:

Już znalazłam koleżankę właśnie pod tym kodem , mam też sąsiada ale gościowi tylko jedno w głowie , już nie pamiętam jaki miałam Nick , jak sobie przypomnę napisze , cały czas jestem chętna poznać kogoś jeszcze  pozdrawiam , dziękuje .Holthausen 40589

Picujesz z tą niepamięcią   :szydera:

24 minut temu, Mirelka1965 napisał:

No....Desantowcy...ale macie zajawkę :szydera: Knuć mi tu szybko teorie spiskowe...potrzebuję się pośmiać od rana :haha: 

W nosie z teoriami . My tutaj wszyscy od samego początku występowaliśmy jawnie i ....zonk ...tajemnice ...zaniki pamięci .

Mielismy kiedyś na Op24 koleżankę , która też nam takie zagadki robiła w stylu : " byłam tutaj , ale mnie wywalono /ban / to teraz zgadnijcie kto ja jestem ....jestem nauczycielką z zawodu ...zgadnijcie jakiego przedmiotu uczyłam ? " i jeszcze , jeszcze , jeszcze ....Nicki podobne były dwa , bo były dwie " Zosie Samosie " , tyle , że ta jedna zagwozdek nam nie dawała ...Ta druga i owszem ...nawet narzeczonego podpuściła , żeby się zalogował i znów konkursy ...tyle , że z jego strony " kto ja jestem ...której z opiekunek facetem jestem ? " ...o kuźwa ...aż do znudzenia . @Nick1, czy to Ty Zosiu ?

1 minutę temu, foczka63 napisał:

Zgadzam się,zagrywki na poziomie przedszkolaka:(Nicka nie pamięta,biedactwo:( Skleroza czy demencja już?

Oj tam, oj tam. Jak ktos nika zmienial 10 razy to moze nie pamietac. Teraz beda ponumerowane i gut.

33 minut temu, foczka63 napisał:

Zgadzam się,zagrywki na poziomie przedszkolaka:(Nicka nie pamięta,biedactwo:( Skleroza czy demencja już?

Przecież nikt nie ma zamiaru kogoś za język ciągnąć , wystarczy napisać " nie chcę podawać ...mam powody " i gitarra . @Basiaimzapytała , bo i my też czulibyśmy się lepiej , że wiemy kto zacz . Nawet , gdyby wcześniej jakieś niesnaski były ...no to były i się zmyły . Teraz jest TUTAJ i wszystko w niepamięć by poszło ....Masz rację ...odpowiedź " nie pamiętam "jest chwytem przedszkolaka ....albo ...dementyka (? ) .....Wrócę do tamtej Zosi ...były dwie , tylko ta dawna Zosia miała chyba myślnik (? ) ...w każdym bądź razie inaczej trochę .....Zosia ta , która robiła nam zgaduj -zgadulę wk..denerwowała mnie z tymi zagadkami , pyskowałam jej trochę , że my nie uczniowie , ale ogólnie fajna była ...lubiłam ją . Ją wtedy z marszu jak tylko rozpoczął(ęła ) panowanie wysiudał O. bo Zośka coś tam E. pyskowała . Była wojenka ...rzuciliśmy się w jej obronę , bo według nas powodu jako takiego do zbanowania nie mieli ...ot taki kaprys niby nowego nabytku -O. @Nick1z tymi podchodami " byłam ...nie byłam ...nie pamiętam " bardzo przypomina mi tamtą Zosię - nauczycielkę . Nie interesuje mnie aż tak bardzo , ale też nie lubię jak ktoś z nas , dorosłych ludzi próbuje robić gówniarzy . Takie robienie z tata wariata .

Nikogo nie obrażam , nie ma tu wymogu podawania danych osobowych jest nick właśnie po to ,nie podam też pinu do złotej karty jak już gdzieś  ktoś wspomniał na forum , tak ogólnie to dziękuje za miłe powitanie , przepraszam że tego pierwsza nie zrobiłam więc witam wszystkich serdecznie i uniżenie 

2 minuty temu, Nick1 napisał:

Nikogo nie obrażam , nie ma tu wymogu podawania danych osobowych jest nick właśnie po to ,nie podam też pinu do złotej karty jak już gdzieś  ktoś wspomniał na forum , tak ogólnie to dziękuje za miłe powitanie , przepraszam że tego pierwsza nie zrobiłam więc witam wszystkich serdecznie i uniżenie 

Uniżenie nie musisz :haha: To nie dwór królewski :haha: Ale serdeczne powitanie przyjmę z ochotą :cmok: