Skocz do zawartości

Szukam znajomych

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Baśka powtarzająca się napisał:

Lachu ....ze...zwiał ze strachu :szydera:@ORIM...nie zniknie ....on ma jaja ...

Noo ...i teraz czaisz ...żeby wykazać się , że je ma ...nie zniknie ;)...Pod włos M+J trza od początku ...pod włos :haha:....Czekaj niech kiedyś będzie bliżej mnie ...nie ma bata , żebyśmy się nie spotkali ! ....Bo w końcu co w tym złego , że spotkamy się z którymś z kolegów  i pójdziemy  na kawę ...czy piwo ? ...

I dziki seks. :oklaski:

2 minuty temu, Maria Jolanta napisał:

A jużci ....:szydera:....Upsss....żeby nasza 1 Bożka tylko tego nie przeczytała , bo nam się dziewczyna zawstydzi na dobre :haha:

@1bozka....Ty wiesz , że to żarty ...no niee ?...My tylko dla jaj tak se piszemy ....Dla tych jaj ...noo ;)

Edytowane przez Baśka powtarzająca się

3 godziny temu, marynia napisał:

Witaj Mirelka ... Czy będziesz jeszcze później w Hanowerze ? A może masz jakiś kontakt z inną opiekunką w Hanowerze ? Pozdrawiam. 

Mam namiary @Heidi jest, ale za parę dni zjeżdża....Mam jeszcze dziewczyny w Grossenhillen. A ty gdzie jesteś, w jakiej dzielnicy? Podaj też kod pocztowy tutaj, to sami się chętni znajdą. Jest też @ania39 w Misburgu, ale ostatnio się nie odzywa.

46 minut temu, Maria Jolanta napisał:

45 minut temu, Baśka powtarzająca się napisał:

A jużci ....:szydera:....Upsss....żeby nasza 1 Bożka tylko tego nie przeczytała , bo nam się dziewczyna zawstydzi na dobre :haha:

@1bozka....Ty wiesz , że to żarty ...no niee ?...My tylko dla jaj tak se piszemy ....Dla tych jaj ...noo ;)

:hura::zdrówko::hura:jaja to na boczku na śniadanko poproszę...hihi a dziki sex ..ale taki prawdziwy dziki..nie zeby ze ide spac bo mnie głowa boli......adres,poproszę..hihi...:hura:

4 minuty temu, 1bozka napisał:

:hura::zdrówko::hura:jaja to na boczku na śniadanko poproszę...hihi a dziki sex ..ale taki prawdziwy dziki..nie zeby ze ide spac bo mnie głowa boli......adres,poproszę..hihi...:hura:

Zrób sobie powrót do przeszłości...:szydera: Tam znajdziesz na mur-beton...:haha:.

Teraz, Mirelka1965 napisał:

Zrób sobie powrót do przeszłości...:szydera: Tam znajdziesz na mur-beton...:haha:.

nie żyje przeszłością  tam byłam szczęśliwa,    teraz jestem też  szczęśliwa w teraźniejszości......ake jeśli sie zapraszamy i podajemy adres więc zapraszam chętnie sie spotkam.........

Miasteczko LINDOS ...hotel Lindian Pearl.Rhodos...Greece...na kawusie na ciasteczko...hihi:wino:

Teraz, 1bozka napisał:

nie żyje przeszłością  tam byłam szczęśliwa,    teraz jestem też  szczęśliwa w teraźniejszości......ake jeśli sie zapraszamy i podajemy adres więc zapraszam chętnie sie spotkam.........

Miasteczko LINDOS ...hotel Lindian Pearl.Rhodos...Greece...na kawusie na ciasteczko...hihi:wino:

Co po zaproszeniu, jak zaraz zjeżdżasz....:haha: Chłopaki się napalą, a tylko spalony piasek zastaną....:szydera:

8 minut temu, Heidi napisał:

jestem dla Ciebie  tylko do 8.07. dawaj  kierunek do mnie. codziennie od 9-15 mam czas wolny . oprócz sobót i niedziele 

Hallo Heidi ... Dzięki za odpowiedź .  Ja teraz jestem w Polsce, ale  sierpniu będę w Hanowerze ... Trochę wybiegłam do przodu z tym zapytaniem, bo liczyłam na to, że może ktoś jeździ do Hanoweru regularnie na zmianę. Bywam prywatnie w Hanowerze w dzielnicy STOECKEN blisko VOLSVAGENA, ale szukam w tym mieście  pracy w opiece.  Mam nadzieję, że mi się uda.  Pozdrawiam.

1 minutę temu, marynia napisał:

Hallo Heidi ... Dzięki za odpowiedź .  Ja teraz jestem w Polsce, ale  sierpniu będę w Hanowerze ... Trochę wybiegłam do przodu z tym zapytaniem, bo liczyłam na to, że może ktoś jeździ do Hanoweru regularnie na zmianę. Bywam prywatnie w Hanowerze w dzielnicy STOECKEN blisko VOLSVAGENA, ale szukam w tym mieście  pracy w opiece.  Mam nadzieję, że mi się uda.  Pozdrawiam.

Stoecken ? to jeździsz tramwajem 5. :tak2:. My  tutaj też czasem wsiadamy do wagoniku czas wypełnić 

:smutek:nie zostanę tu do sierpnia.  Od sierpnia będę miała nowy adres. Jak Bóg da, może właśnie w Hanover ?

Są  tu 2 dziewczyny.  Jedna:Wanda jakieś 40 minut drogi do Ciebie. Druga tj. Kasia  w Anderten ma do dyspozycji póki co rower.  I dla niej,  to zbyt daleka droga , nie zdąży  obrócić (wolne ma od 14-16). W przyszłości  jak będziesz już na miejscu, to się obaczy:dobrze: