Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.03.2018 o 07:57, ORIM napisał(a):

Masochisty ????? A czym to ja sobie niby krzywdę robię ?:szydera:

Rozwiń  

Dyplomem :haha: Ode mnie jak wymagali, to powiedziałam, że nie jestem, sensu stricte, opiekunką i pewnych rzeczy robić nie będę... A skoro ty masz ten papier, to pewne rzeczy możesz i musisz robić...:smutek: I dlatego napisałam to słowo na "M" ;)

W dniu 25.03.2018 o 08:01, Mirelka1965 napisał(a):

Dyplomem :haha: Ode mnie jak wymagali, to powiedziałam, że nie jestem, sensu stricte, opiekunką i pewnych rzeczy robić nie będę... A skoro ty masz ten papier, to pewne rzeczy możesz i musisz robić...:smutek: I dlatego napisałam to słowo na "M" ;)

Rozwiń  

W/w papierek nie jest uznawany w De.Nawet gdyby był to i tak nie będę robił pewnych rzeczy.Jestem tu zatrudniony na etacie pomocy domowej,a nie opiekuna medycznego.Tak więc stawka sie nie zgadza,zakres obowiazków nie ten i można powiedzieć,że ja przed szereg to raczej się nie wychylam :d

W dniu 25.03.2018 o 08:16, ORIM napisał(a):

W/w papierek nie jest uznawany w De.Nawet gdyby był to i tak nie będę robił pewnych rzeczy.Jestem tu zatrudniony na etacie pomocy domowej,a nie opiekuna medycznego.Tak więc stawka sie nie zgadza,zakres obowiazków nie ten i można powiedzieć,że ja przed szereg to raczej się nie wychylam :d

Rozwiń  

Mądry chłopczyk :oklaski: Ale mnie przestraszyyyyyyłeś tym dyplomem :haha::szydera:

W dniu 25.03.2018 o 07:42, awe59 napisał(a):

No jak zwykle.....ja o dupie, Ty o zupie......xd

Ale niech Ci będzie.....dyplom też ważny :)

Rozwiń  

Ewuś ...a może ten nasz opiekun medyczny ...pajęczyną zarósł ...jakąś ? ....Piszę i jednocześnie słucham ....pierdacy coś , że kółka się obracają ...alee...najważniejsze: powiedział coś teraz , że zdrętwiał ...czy coś tam mu zdrętwiało ...Jeżuuuu...ten głos mmmmmmm.... Bożeńciu ..za coś mnie tak pokarał tą " wczesną " datą urodzenia ?

W dniu 25.03.2018 o 08:18, Maria Jolanta napisał(a):

Też mam papierek i żeby był ważny to trzeba z oryginałem + akt urodzenia i w urzędzie zalegalizować.

Rozwiń  

Mnie niemiaszki do szkoły niemieckiej chcieli odesłać. Bo mój dyplom europejski na nic się tu nie zdał. Nic mi łobuzy nie powiedzieli, ze do  urzędu wystarczy pójść zalegalizować.:(

No to mają co chcieli-pomoc domową..............i już:d

W dniu 25.03.2018 o 08:47, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Ewuś ...a może ten nasz opiekun medyczny ...pajęczyną zarósł ...jakąś ? ....Piszę i jednocześnie słucham ....pierdacy coś , że kółka się obracają ...alee...najważniejsze: powiedział coś teraz , że zdrętwiał ...czy coś tam mu zdrętwiało ...Jeżuuuu...ten głos mmmmmmm.... Bożeńciu ..za coś mnie tak pokarał tą " wczesną " datą urodzenia ?

Rozwiń  

Tia....pierdacy o kółkach, linkach i hamulcach i myśli, że będę reperowala rolator babci.....od tego jest syn....ale przyjemnie posluchac tego glosu....

Ty, Baska.....może palec mu zdretwiał ? Od tego pokazywania....rozmasować mus......:oklaski:

W dniu 25.03.2018 o 09:16, awe59 napisał(a):

Tia....pierdacy o kółkach, linkach i hamulcach i myśli, że będę reperowala rolator babci.....od tego jest syn....ale przyjemnie posluchac tego glosu....

Ty, Baska.....może palec mu zdretwiał ? Od tego pokazywania....rozmasować mus......:oklaski:

Rozwiń  

Ciasta sie nagniotl wczoraj jak glupi to i rozne czlonki mu zdretwialy. Ale za to takie cos wymodzil. Moja pdp robi do niego coraz bardziej rozmaslone oczy. Przez zoladek do serca:d. Rece,ktore czynia cuda:oklaski:

20180324_171130-1-zmniejszajka_pl.jpg

W dniu 25.03.2018 o 09:52, fioletowa.mysz napisał(a):

Ciasta sie nagniotl wczoraj jak glupi to i rozne czlonki mu zdretwialy. Ale za to takie cos wymodzil. Moja pdp robi do niego coraz bardziej rozmaslone oczy. Przez zoladek do serca:d. Rece,ktore czynia cuda:oklaski:

20180324_171130-1-zmniejszajka_pl.jpg

Rozwiń  

No pacz,jednak z tego pieca wyszedł chleb....:haha:

W dniu 24.03.2018 o 10:08, ORIM napisał(a):

To pierwsza porada.Może się komuś przyda.Może ktoś ma inne pomysły na rozwiązanie takiego problemu

Rozwiń  

Lece smarowac!

Ja w nocy czasem nie moge spac i musze sie skradac, aby PDP sie nie obudzila.

Mnie niestety klamka szczeka.

W dniu 25.03.2018 o 07:28, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Orim wie co robi ...jak to facet ....robi . Niby filmik z poradami ...niby takie bzdety , aleee...ten głos ..ten zarąbiasty głos , którego można słuchać i słuchać ...ja pierdziuu

Rozwiń  

e tam ....głos, jak głos..ale te palce,te paluchy, ech i och...:haha::haha:

W dniu 25.03.2018 o 07:28, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Orim wie co robi ...jak to facet ....robi . Niby filmik z poradami ...niby takie bzdety , aleee...ten głos ..ten zarąbiasty głos , którego można słuchać i słuchać ...ja pierdziuu

Rozwiń  

e tam ....głos, jak głos..ale te palce,te paluchy, ech i och...:haha::haha:

W dniu 25.03.2018 o 07:32, Mirelka1965 napisał(a):

Aaaaa.....to harpie będą miały używanie....:szydera: Tu tyle wygłodniałych jest.....co ten @ORIM najlepszego narobił? :szydera: Trzeba kisielu dużo zakupić...:oklaski: Oj będzie się działo :hura:

Rozwiń  

Ja zawsze najszybciej olej i strzykawka ...działa i bez ściągania zawiasów ...

Pozdrawiam serdecznie :) głos i zakochanych w głosie