Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 19.09.2018 o 07:11, Moderator napisał(a):

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Nie. Przecież tu będzie łatwiej wszystko zburzyć i postawić na nowo. Tu nie pomoże nawet 10 moderatorów. Przenikające się wypowiedzi, odpowiedzi na odpowiedzi. I sporo kupy. Idę po podwyżkę. 

A teraz uważajcie. Gdyby Orim stworzył sobie klub na własny temat to miałby możliwość porządkowania postów, edytowania i ich ukrywania. Gdyby do tego klub był otwarty to każdy miałby do niego dostęp, tak jak do tego tematu.

:)))))) 

Rozwiń  

Podwyżka się należy...bez dwóch zdań...:szydera: Zdziwienie, że misz-masz jest? A było tak długo zwlekać z reakcją? :haha: Teraz to pozamiatane...:szydera: Pozostają marzenia...a temat z klubami powraca...:tak2: Ciekawe, czy ktoś się da namówić? :haha:

W dniu 19.09.2018 o 07:18, asna napisał(a):

A myślałem, że po prostu jestem cyniczny :szydera:

Rozwiń  

Cynizm – postawa etyczna, charakteryzująca się nieuznawaniem i podważaniem wartości i norm obowiązujących w danym środowisku. Cynizm wiąże się z negatywnym poglądem na naturę ludzką. Zgodnie z tym uznaje, że jednostki dążą do realizacji swoich interesów i wątpi w autentyczność altruistycznych motywów działań.

Altruizm tez można sobie w Google poszukać.

Czy jesteś cyniczny ? A w czym ? Jako takich norm w środowisku opieki nie ma.Każdy z inna pasja podchodzi do siusiukupkowych zadań. :haha:Negatywny poglad na nature ludzka tez raczej w gre nie wchodzi gdyz przeciez w temacie ktory opisujesz trudno miec komus za zle ze sika.:haha: Moze za bardzo sie w czułeś w temat cewnika i jego szczelności.Tylko tyle.

Mnie bardziej np.ciekawi jak to facet taki jak Ty,chłop śląski radzi sobie ze sprzetem pomocniczym.Jesli oczywiscie posiadasz jakiś oprócz Kaiserschtul.

W dniu 19.09.2018 o 07:52, Mirelka1965 napisał(a):

Podwyżka się należy...bez dwóch zdań...:szydera: Zdziwienie, że misz-masz jest? A było tak długo zwlekać z reakcją? :haha: Teraz to pozamiatane...:szydera: Pozostają marzenia...a temat z klubami powraca...:tak2: Ciekawe, czy ktoś się da namówić? :haha:

Rozwiń  

Jak podwyżka to słyszę,namawiac mnie raczej nie trzeba,co do klubów to raczej wole nocne a nie kółka różancowo branżowe :haha:

W dniu 19.09.2018 o 08:14, ORIM napisał(a):

Mnie bardziej np.ciekawi jak to facet taki jak Ty,chłop śląski radzi sobie ze sprzetem pomocniczym.Jesli oczywiscie posiadasz jakiś oprócz Kaiserschtul.

Rozwiń  

Ciulowo se radza :szydera: Poza cewnikiem, hazielryczką i betem z pilotem nic inakszego niy mo.

W dniu 19.09.2018 o 08:59, asna napisał(a):

Ciulowo se radza :szydera: Poza cewnikiem, hazielryczką i betem z pilotem nic inakszego niy mo.

Rozwiń  

To szczęście w nieszczęściu :haha: Jeśli nie ma takiej potrzeby to ok.Tylko czy Ty aby nie masz transferu ? Jakoś nie doczytałem czy coś o tym pisałeś.Pisałeś,że Pdp czeka na kibelku,ty czekasz obok wiec wnioskuję,że musisz mu pomagać przy wstawaniu.Nie wiem czy tak jest i ile ten twój szczoch waży,ale moze jednak warto by było pomyśleć o lift.Wiem,że już konczysz i nie wracasz tam ale tak z myslą o następcach mozesz rodzinie zarzucić temat

W dniu 19.09.2018 o 06:42, foczka63 napisał(a):

I za to go pokochałam miłościa bezgraniczną:)Świeżak ,a już wie o co kaman:):):):)

Rozwiń  

W sercu mem też ma miejsce ...uwielbiam @asna...czytać . Możliwe , że mamy coś wspólnego w tej obszczanej robocie ....a może być jakiś matczyny odruch ...Nieważne , ważne , że go lubię i już ...Za coś ...i pomimo .

W dniu 19.09.2018 o 10:07, Baśka powtarzająca się napisał(a):

W sercu mem też ma miejsce ...uwielbiam @asna...czytać . Możliwe , że mamy coś wspólnego w tej obszczanej robocie ....a może być jakiś matczyny odruch ...Nieważne , ważne , że go lubię i już ...Za coś ...i pomimo .

Rozwiń  

Basienko po co ja tu jestem??acha ja i tak tego nie uniose :szydera: za ciężkie:szydera:

W dniu 19.09.2018 o 11:18, 1bozka napisał(a):

To może ja też o podwyżkę wystąpięO.o bo to ciężko zrozumieć hmmmm."jak to robi facet" :szydera: a mówią że kobiete ciezko zrozumiec:szydera::święty:

Rozwiń  

A co tu cieżko zrozumieć ? Podwyżka ci i nam wszystkim zawsze sie należy :haha:

Facet jest jak ......................ok zademonstruję na przykładzie.To robimy wszyscy.Myślę o posiłkach.Facet działa szybko i bez problemów.Trzeba przygotować i podać.Czasami nakarmić.Zadanie do wykonania,osiagniecie celu i sprawa zapomniana.Przykład u mnie dziś.Dziadek miał jechać gdzieś z kolegą i mieli coś razem zjeść na mieście.Kolega przyjechał,pojechali i .........dziadek wrócił bez obiadu :haha: Tak więc 15 min z zegarkiem i obiad gotowy.

Kobiety mają jednak inne zachowania.Wszystkie sie odchudzaja i wszystkie pieką ciasta :haha: Gdzie tu logika,jaki cel ?  

DSC_0176.JPG

W dniu 19.09.2018 o 12:38, ORIM napisał(a):

Facet jest jak ......................ok zademonstruję na przykładzie.To robimy wszyscy.Myślę o posiłkach.Facet działa szybko i bez problemów.Trzeba przygotować i podać.Czasami nakarmić.Zadanie do wykonania,osiagniecie celu i sprawa zapomniana.Przykład u mnie dziś.Dziadek miał jechać gdzieś z kolegą i mieli coś razem zjeść na mieście.Kolega przyjechał,pojechali i .........dziadek wrócił bez obiadu :haha: Tak więc 15 min z zegarkiem i obiad gotowy.

Kobiety mają jednak inne zachowania.Wszystkie sie odchudzaja i wszystkie pieką ciasta :haha: Gdzie tu logika,jaki cel ?  

DSC_0176.JPG

Rozwiń  

To tak jak u mnie haha babcia miała iść do szpitala na badania i co??? Synek zapomniał ot  haha facet miałam mieć wolny dzień ooo i trzeba było obiad gotowac spotkanie odmawiać i przez kogo ??? Przez faceta :szydera:

W dniu 19.09.2018 o 12:38, ORIM napisał(a):

Rozwiń  

Odpowiem...zarówno pieczenie ciasta, jak i odchudzanie mają na celu zapełnienie czasu, żeby z nudów głupoty do głowy nie przychodziły...:szydera: Jako że obie te czynności wymagają użycia szarych komórek, dlatego, zapewne, są to dla facetów czynności niedostępne...:trele: A nudle ze spekiem, to nawet dziecko i zdziecinniała osoba potrafi usmażyć...:szydera:

W dniu 19.09.2018 o 12:41, 1bozka napisał(a):

To tak jak u mnie haha babcia miała iść do szpitala na badania i co??? Synek zapomniał ot  haha facet miałam mieć wolny dzień ooo i trzeba było obiad gotowac spotkanie odmawiać i przez kogo ??? Przez faceta :szydera:

Rozwiń  

Ja cie bardzo proszę ty nie myl faceta z Niemcem :haha: Wygladaja podobnie,ale to nie to samo

W dniu 19.09.2018 o 12:44, Mirelka1965 napisał(a):

Odpowiem...zarówno pieczenie ciasta, jak i odchudzanie mają na celu zapełnienie czasu, żeby z nudów głupoty do głowy nie przychodziły...:szydera: Jako że obie te czynności wymagają użycia szarych komórek, dlatego, zapewne, są to dla facetów czynności niedostępne...:trele: A nudle ze spekiem, to nawet dziecko i zdziecinniała osoba potrafi usmażyć...:szydera:

Rozwiń  

Kochana przecież wiesz gdzie szare komórki mezezczyzn przebywają...hahaha wiesz nono gdzie...

W dniu 19.09.2018 o 12:44, Mirelka1965 napisał(a):

Rozwiń  

i o to właśnie chodzi - PROSTOTA W DZIAŁANIU !!!! 

uzywanie szarych komórek aby sobie życia nie komplikować. a z nudów i z głupotami w głowie to siedzi sie na forum :szydera: Ogarnij sie kobieto !!! undefined

W dniu 19.09.2018 o 12:48, ORIM napisał(a):

uzywanie szarych komórek aby sobie życia nie komplikować. a z nudów i z głupotami w głowie to siedzi sie na forum :szydera: Ogarnij sie kobieto !!! undefined

Rozwiń  

Ups lubisz blondynki.....słodkie widze:szydera:

W dniu 19.09.2018 o 12:48, ORIM napisał(a):

Rozwiń  

To nie prostota w działaniu...to wygodnictwo i lenistwo...:szydera: Siedzenie na forum ma wymiar większy...można podyskutować z myślącymi ludźmi na temat diety, przepisów, porad...i wielu innych ważnych rzeczy życia codziennego...a nie szukać jakichś felg...:szydera: No...ale tak to robi facet...pierdołami się zajmuje...:haha: