Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Patrycja781 napisał:

zapewne majeranek😉

Już niedługo ten majeranek w każdym niemieckim ogródku ;) Czego to my nie zrobimy dla podopiecznych :))))

PDP przecudowna,samodzielna dovtego stopnia że,więcej się"opierdzielam"niż pracuję

Fajnie, wreszcie zaznacz spokoju!

• Lubię to 2

@Joker zapewne majeranek😉

Jestem na miejscu.PDP przecudowna,samodzielna dovtego stopnia że,więcej się"opierdzielam"niż pracuję.Dwugodziny poobiedni spacer też już zaliczony dzisiaj

Powodzenia.Dla mie  liczy się tylko atmosfera a  nie praca. Trzymaj się.. 

• Lubię to 2

Dzień dobry. 

Witam Wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia :-)

Taka mnie refleksja naszła, że sukcesami w pracy i w życiu nie warto się szczycić w internecie, bo zawsze znajdą się jakieś mendy co niezbyt im się powodzi i Bogu ducha winni dostaniemy po głowie 🤪

No tak to już jest, że z naszych sukcesów cieszą się Ci co nas kochają i szanuję ❤️

Ja już cała w eufori, wczoraj zrobiłam to, co zwykle robię w dwa tygodnie 😎🙈

Zmienniczka będzie już w środę rano, a ja w czwartek mam w planach wyjechać wreszcie do Polski 🇵🇱

Pogoda nieciekawa, dzisiaj pada śnieg z deszczem i zimno jest. Spacer mnie ominie :-)

Wszystkim życzę powodzenia, zadowolenie i samych sukcesów ❤️🍀

• Lubię to 2

Cześć marzyciele.  Pisali o zjeździe do Pl , a tymczasem ja wyprzedziłam  wszystkich :płacz-łzy-radość-twarz:,w piątek na cito szukałam transportu do domu.  Pop dalej w szpitalu , więc hyc byłam i zrobiłam mężowi niespodziankę w Pl.  Wysłałam jego po odbiór kufra z Sindbada, a tymczasem całkiem spory  królik 174 cm wyskoczył zza samochodu:płacz-łzy-radość-twarz:. Bronił :ręce-twarz: się zaskoczony chłopak  czerwony  jak pomidor, ale w końcu przytulił:marzenia-twarz:

Co dalej się  stało:niewidomy-ręce-twarz-nie-widzę:?  

W poniedziałek też na cito wyjechałam spowrotem  do Schweiz na tydzień do pop z grudniowej przygody. Pomimo, że  nie mam kursu SRK dziadzio zapragnął mnie  znowu mieć na krótki czas, chociaż  zapłaci  krocie za ten wybryk:żółwik-twarz:

Na spacerze zadałam się  z kobietą co ma biznes i.... wrota na współpracę już są  szeroko  otwarte :flaga-twarz:. Teraz znowu para buch,  koła  w ruch....

We wtorek wracam  do Richterswil na moje  stare śmieci  , chociaż  dalej pop będzie w szpitalu.  No... także wiecie.... moje dzieci co będę  robić :herbata-twarz:.  

• Lubię to 3

W dniu 13.04.2023 o 17:13, Patrycja781 napisał:

@Joker zapewne majeranek😉

Jestem na miejscu.PDP przecudowna,samodzielna dovtego stopnia że,więcej się"opierdzielam"niż pracuję.Dwugodziny poobiedni spacer też już zaliczony dzisiaj

Super 🍀

• Lubię to 2

@Patrycja781 i... właśnie takich pięknych miejsc  trzeba szukać.  Trudne sztele zostawiamy tym co lubią orkę na ugorze jednoskibowym pługiem.  

Ale!!! Pamiętaj,  że kto zawsze szuka czegoś nowego i lepszego, ten to znajduje. Strach przed nieznanym i stagnacja niczego nie poprawi na lepsze.  Czasem spadamy w dół,  żebyśmy  mieli możliwość wejść znowu na falę.  Jesteś silną i dasz radę, bo kto to zrobi jak nie ty ?

Trzymam za ciebie kciuki:kciuk-w-górę-tak-twarz:

• Lubię to 4

3 godziny temu, adamos6 napisał:

z tą orka to dobre porownanie, no cóż takie jest życie, gdzie w padniesz to  jak To- To - Lotku ! Śmiesza mnie nieraz opisy PDP- ych przez Agencje.Powodzenia dla Patrycji.

Zawsze pdp jest przekochany, a rodzina miła, serdeczną i pomocna 🤪😜

• Lubię to 1

Dzień dobry 

Witam Wszystkich serdecznie i na kawę zapraszam :herbata-twarz:

Ja już spać nawet nie mogę, od 7 już się po domu krzątam, ale myślę, że to normalne na 4 dni przed zjazdem do domu :papieros:

Pogoda nie sprzyja spacerom więc ogarnę jakieś ostatnie porządki w domu i po chleb muszę wyskoczyć. 

Miłej i spokojnej soboty Wszystkim życzę :-)

• Lubię to 1

@INEZ ty lepiej po wino wyskocz na powitanie koleżanki w tę mokrą pogodę,  bo na suchym chlebie to ona tam długo nie popracuje :płacz-łzy-radość-twarz:. W sosie do mięsa też wina odrobina jest wskazana:idealnie-super-twarz:. Generalnie wino poprawia krążenie i też nastrój  . Mój  Pop każdego wieczora lampkę wina wypija, a potem okazuje się  że  cała  flaszka  jest pusta:kciuk-w-górę-tak-twarz:. Sam się  ogarnia do  spania,  tylko że rano szukam jego Skarpet po domu:płacz-łzy-radość-twarz:.  Humor, gimnastykę.... wszystko mamy na miejscu. W waszym przypadku @INEZ możecie szukać( jak dobre wino i genuk)  staników  na lampie:płacz-łzy-radość-twarz: . To może być  dobra  zmiana.  Polecam tę zabawę. 

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 1

23 godziny temu, INEZ napisał:

Dzień dobry. 

Witam Wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia :-)

Taka mnie refleksja naszła, że sukcesami w pracy i w życiu nie warto się szczycić w internecie, bo zawsze znajdą się jakieś mendy co niezbyt im się powodzi i Bogu ducha winni dostaniemy po głowie 🤪

No tak to już jest, że z naszych sukcesów cieszą się Ci co nas kochają i szanuję ❤️

Ja już cała w eufori, wczoraj zrobiłam to, co zwykle robię w dwa tygodnie 😎🙈

Zmienniczka będzie już w środę rano, a ja w czwartek mam w planach wyjechać wreszcie do Polski 🇵🇱

Pogoda nieciekawa, dzisiaj pada śnieg z deszczem i zimno jest. Spacer mnie ominie :-)

Wszystkim życzę powodzenia, zadowolenie i samych sukcesów ❤️🍀

To co zwykle robisz to gotowanie ?,Bigos gołąbki i te sprawy?😊

• Lubię to 1

12 minut temu, Heidi napisał:

@INEZ ty lepiej po wino wyskocz na powitanie koleżanki w tę mokrą pogodę,  bo na suchym chlebie to ona tam długo nie popracuje :płacz-łzy-radość-twarz:. W sosie do mięsa też wina odrobina jest wskazana:idealnie-super-twarz:. Generalnie wino poprawia krążenie i też nastrój  . Mój  Pop każdego wieczora lampkę wina wypija, a potem okazuje się  że  cała  flaszka  jest pusta:kciuk-w-górę-tak-twarz:. Sam się  ogarnia do  spania,  tylko że rano szukam jego Skarpet po domu:płacz-łzy-radość-twarz:.  Humor, gimnastykę.... wszystko mamy na miejscu. W waszym przypadku @INEZ możecie szukać( jak dobre wino i genuk)  staników  na lampie:płacz-łzy-radość-twarz: . To może być  dobra  zmiana.  Polecam tę zabawę. 

Jak się rzeczy szuka to małe piwo gorzej jak się szuka siebie nawzajem 🤣Nie namawiaj koleżanki do złego ptico jedna nieokiełznana 😉😘

• Lubię to 2

W dniu 13.04.2023 o 20:51, Joker napisał:

Już niedługo ten majeranek w każdym niemieckim ogródku ;) Czego to my nie zrobimy dla podopiecznych :))))

Fajnie, wreszcie zaznacz spokoju!

Fajnie ,wreszcie zaznasz spokoju!

Ale pojechałeś 😁jakąś taką specyficzną aurę stworzyłeś tym stwierdzeniem.  . ..🦴👻   kalamburek

• Lubię to 2

@Amaranta  jak się dużo  dzieje tzn. masz  mój  motor,  który  wczoraj mi zginął:płacz-łzy-radość-twarz:. Postawiłam go tylko na 5 minut przy  majeranku:płacz-łzy-radość-twarz:

Ale w sprawie kaczki:  ta z kolei zginęła mojemu pop :płacz-łzy-radość-twarz:.  Coś ostatnio masz lepkie ręce. :płacz-łzy-radość-twarz:. Tak się zastanawiam na jakim papierze zapiszesz wiadomość :myśl-twarz:,  bo rolka papieru też nam zginęła:żółwik-twarz:.

Ale...3mam za słowo i stawiam już boję na środku jeziora. Jak ciebie znam, to prędzej :wielbłąd-2: przez ucho igielne przejdzie:kobieta-twarz: niż my nawzajem nadepniemy sobie na swój cień. 

Tymczasem jestem  umówiona w Rapperwil-Jona  na 5 godzinny spacer. Podobno w każdym przewodniku o tym miejscu piszą.  Zobaczymy,  uwierzymy.....

• Lubię to 3

2 godziny temu, Amaranta napisał:

To co zwykle robisz to gotowanie ?,Bigos gołąbki i te sprawy?😊

Już mam przykazane, że żadnego stania przy garach w dniu jak będziemy razem. We wtorek mam pozbierać wszystkie resztki, wrzucić do jednego gara i ugotować 🤣

Najwyżej zabierzemy Józka na obiad do restauracji 😎😜

Tak na serio, to przeważnie bigos, który mam zamrożony, ewentualnie jakaś zupa. 

Nad jezioro chcemy że zmienniczką wyskoczyć i może o Włocha zahaczymy po drodze, wszystko tam dobre mają od kawy aż po tiramisu 😋

• Lubię to 2