Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Kleopatra napisał:

:cmok: no nie no co Ty.Sama z własnej nieprzymuszonej woli i głupoty.Trzeba zwolnić, za szybko chodzę mówię myślę i są efekty

Działać trzeba szybko i najlepiej z zaskoczenia :d

Przy chodzeniu po schodach możesz trochę zwolnić :)

3 minuty temu, Janeczka1963 napisał:

chciałabym widzieć jego minę, bezcenna:d

Zapamiętał bo o bez demencji był ale i tak przeżywał na swój nikomu nieznany sposób :dzaznaczam ,że zjadał ogromniaste porcje, mówiąc przy tym że za dużo gotuje :d

Edytowane przez Funny

Teraz, beatrix+ napisał:

Jeżuuuuu...W przyszłym tygodniu też ma urlop...ło Liebe Gott!!

Nie marudź już. Ja jak do myśliwych trafiłam i okazało się, że syn ma 4 tygodnie urlopu, który zamierza spędzić w domu to też byłam trochę zła a potem to do pracy go nie chciałam puscic :szydera:

6 minut temu, Funny napisał:

W innej rodzine dziadek przy kasie bardzo nogami przebierał zapytałam czy mu się siku czy to drugie chce :dglośo zapytałam 

W mojej pamięci na zawsze zapisał się dziadek, który jak go prosiłam o pieniądze na zakupy to za głowę się łapał i ciśnienie sobie mierzył O.o

Powiedziałam mu kiedyś, że portfel ma w kieszeni :szydera:

1 minutę temu, Kleopatra napisał:

Pochwalilas sie że lubisz dzieci i dobrze gotujesz to masz efekty:d

moja córka zawsze mówiła, że nie lubi dzieci, bo to małe wrzeszczące potworki:d, a jakiś czas później robiła kurs na pomoc przedszkolną:szydera:

7 minut temu, Janeczka1963 napisał:

moja córka zawsze mówiła, że nie lubi dzieci, bo to małe wrzeszczące potworki:d, a jakiś czas później robiła kurs na pomoc przedszkolną:szydera:

Ja jeszcze miesiąc przed pierwszym wyjazdem do opieki zarzekałam się i to w towarzystwie najlepszych znajomych, że nigdy za żadne pieniądze już się opieki nad kimś nie podejmę :$

A więc u mnie jest dalej urlop. Przerwy mam 3.5 godz. :szok::oklaski:. Śniadanko na mnie czeka. Nie całe. Ale wszystko na stole przygotowane stoi. O 8 godzinie rano. A wychodzę od babci o 19.przed 19 godz. I koniec pracy. Czasu jest dużo. Babcia cała samodzielna. Ona sprząta u siebie i np. Idę na górę do niej a ona swoim grzebykiem czesze frędzle dywana:szok: a niech czesze. Oni mają bzika na tym punkcie. Łazienka jej wypucowana przez nią.  A ja w życiu nigdy nikomu nie zabrałam pracy i napewno nie zabiorę. Ale robię wszystko tak jak przekazała mi zmienniczka. Super dziewczyna. Bo.to ona takie luzy tutaj wypracowała. Wywalczyła.. 

Wczoraj chcieli mnie w okna wpędzić. Czyli babcia myje a ja pucuje... A ja mam zakazane... Przez zmienniczke i dobrze. Od razu mówię ani okien i ogrodu i piwnic ja nie sprzątam. Mam robić tylko to co przekazała mi zmienniczka i mina była niezadowolona ale mi od razu dali spokój. Cwaniaki jedne. Nie że mną takie numery. Ale jestem pewna na 100%ze przyjedzie tutaj jeszcze taka opiekunka co to wszystko zrobi. Spierniczy tylko miejsce. Ale to mnie już nie dotyczy. 

2 godziny temu, Kleopatra napisał:

@Blondi Ty jesteś szalona dziewczyna. Wiesz że jak kocha to poczeka:szydera:

To, że mam nie równo pod sufitem to wiem. Nie usiedzę na tyłku za długo. Nosi mnie i roznosi. Ale mam cel, coś postanowiłam i dążę do tego celu. Niech nikt nie myśli, że moje wartościowe słowa wyrzucam na wiatr. Miałam plany i je muszę zrealizować. Zawzięta jestem i trochę stanowcza. :tak::tak2: nie musiałam jechać do pracy. Ale moje pomysły przerosły moje finanse. A lubię mieć trochę na zapas:szydera: a że jestem rozrzutnica to wszyscy wiedzą... :oklaski:

Godzinę temu, Kleopatra napisał:

Pochwalilas sie że lubisz dzieci i dobrze gotujesz to masz efekty:d

Nóż qurważ...zawsze w profilu zaznaczam,  że lubię ciszę,  spokój,  przyrodę i zwierzęta. I że  mam alergię  na cigarety...owszem,  niemanie wlasnych dzieckóff nie wyklucza miłości do nich..

Papa nas zabije,  mamy wspólną tajemnicę..

20200717_135147.jpg

3 minuty temu, beatrix+ napisał:

Nóż qurważ...zawsze w profilu zaznaczam,  że lubię ciszę,  spokój,  przyrodę i zwierzęta. I że  mam alergię  na cigarety...owszem,  niemanie wlasnych dzieckóff nie wyklucza miłości do nich..

20200717_135147.jpg

Chyba mała o sprawach łóżkowych rodziców Ci nie opowiedziała???? :o

Malujesz jej paznokcie????? :)

Wiesz z czym mi się skojarzył ten obrazek z braterstwem krwi. Razem na dobre i na zle albo przyjazn na zawsze :zwyciezca:

Teraz, beatrix+ napisał:

Toć qurważ mówię,  zabierzcie to dziecko ode mnie,  bo ja nie umiem być asertywna do dzieci i piesełóff..wchodzą mi na głowę..

Dziś o 7.rano już byłam na nogach i placek pieklam

Nie widzę w tym nic złego. Smakował chociaż ten placek? 

Ile lat ma ta mała dama? :)

35 minut temu, Blondi napisał:

A więc u mnie jest dalej urlop. Przerwy mam 3.5 godz. :szok::oklaski:. Śniadanko na mnie czeka. Nie całe. Ale wszystko na stole przygotowane stoi. O 8 godzinie rano. A wychodzę od babci o 19.przed 19 godz. I koniec pracy. Czasu jest dużo. Babcia cała samodzielna. Ona sprząta u siebie i np. Idę na górę do niej a ona swoim grzebykiem czesze frędzle dywana:szok: a niech czesze. Oni mają bzika na tym punkcie. Łazienka jej wypucowana przez nią.  A ja w życiu nigdy nikomu nie zabrałam pracy i napewno nie zabiorę. Ale robię wszystko tak jak przekazała mi zmienniczka. Super dziewczyna. Bo.to ona takie luzy tutaj wypracowała. Wywalczyła.. 

To  prawda oni mają bzika na punkcie tych dywanowych frędzli a grzebyczek jedna PutzFrau zawsze przy sobie nosiła.Jak to pierwszy raz zobaczyłam to mi oczy prawie wyszły .Mnie tam takie frędzelki nie interesują , jeden mi w głowie :$:p

3 minuty temu, Funny napisał:

To  prawda oni mają bzika na punkcie tych dywanowych frędzli a grzebyczek jedna PutzFrau zawsze przy sobie nosiła.Jak to pierwszy raz zobaczyłam to mi oczy prawie wyszły .Mnie tam takie frędzelki nie interesują , jeden mi w głowie :$:p

I czesac go nie trzeba :p

Ja z wyczesywaczami frędzelków dywanowych się jeszcze nie spotkałam. 

Czasami noga cos poprawie ale żeby wyczesywać??? O.o

24 minut temu, beatrix+ napisał:

20200717_135147.jpg

Może poprosi o żółty dla siebie, na stopach? to dopiero będzie tajemnica:d