Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (3)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Niezapominajka 67 napisał:

@Kleopatra @Heidi  ja często zapominam zabrać ale maz zostawia mi wtedy klucze w grilu (gazowym) 

Teraz dopiero sobie uświadomiłam, że on dobrze o tym wie, że ja jak z busa tylko wyskoczę to zaraz papierosa odpalam????? >:(

Czyżby????? :szydera:

Nie no co Ty:szydera: daje Ci  do zrozumienia że ma ochotę na świeżą karkóweczke:szydera:

2 minuty temu, Heidi napisał:

Żeby  ci  się tylko w głowie nie przewrócił i za cenzora nam tu nie rób.  Pióro podrzucę. Pisać trzeba:sos:

Wiesz po upadku wszystko może się zdarzyć przecież wiesz .W główce się poprzewraca i trzeba to zrozumiec:szydera:

1 minutę temu, Kleopatra napisał:

:szydera::szydera: właśnie zjadłam arbuza na drugie śniadanie..mniammm idealnie pokrojony w kosteczkę i bez pestek. Marek Antoniusz daje radę Tak się zastanawiam jak długo tak pociagnie:szydera: bo już chyba na oparach jedzie.Boje się żeby się nie zatarł w tej ciężkiej pracy:szydera:

Sama widzisz,  że czas do DE  wracać na roboty  .  Reszta oparów. .... Marek Antoniusz nową  gablotę potrzebuje, klucze francyskie mu dokupusz, to wszystko energii mu doda:d.  Będziesz wolna jak szpadelek na wiosnę :oklaski:

3 godziny temu, Niezapominajka 67 napisał:

Dzień dobry. Witam przy piątku :d

Zostało mi tylo 4 dni pracy w domu a w poniedziałek jadę do pracy w De O.o

Do zmienniczki się nie mogę dodzwonić ale może i dobrze :dobrze:

Miłego dnia kochani 

Weekend Bed GIFJa już po porannej gimnastyce i teraz zapraszam na 

Good Morning Hello GIF by echilibrultau

Nie skacz tak :szydera: trochę szkoda kręgosłupa:trele: ja skakałam i wyskakalam

Teraz, Heidi napisał:

Sama widzisz,  że czas do DE  wracać na roboty  .  Reszta oparów. .... Marek Antoniusz nową  gablotę potrzebuje, klucze francyskie mu dokupusz, to wszystko energii mu doda:d.  Będziesz wolna jak szpadelek na wiosnę :oklaski:

Oj fariatko:szydera: on mi musi dołożyć na moją nową gablotę. :szydera: chyba że tylko obrazek mi prześle.

10 minut temu, beatrix+ napisał:

Qurcze...ta miłość jest rozwojowa,  a jestem dopiero tydzień..

20200717_113556.jpg

:oklaski:a to mąż się ucieszy, podobno od przybytku głowa nie boli :d

PS 

Namow syna żeby na kolejne wakacje wspólny wyjazd z dziewczynka za sponsorował ;)

5 minut temu, beatrix+ napisał:

Qurcze...ta miłość jest rozwojowa,  a jestem dopiero tydzień..

20200717_113556.jpg

Fajny dzieciak.  Też zrobiłbym  dla niej naleśniki :love:. Naucz ja gotować,  będziesz miała luz:szydera:

Ja kiedyś zrobiłam  oprócz  ciasta drożdżowego  dla dorosłych,  drożdżowe  wróbelki z udziałem dziecka.  Radość ogromna całej rodziny,  a to takie tanie i  proste jak drut w kieszeni :tak2:

3 minuty temu, Niezapominajka 67 napisał:

:oklaski:a to mąż się ucieszy, podobno od przybytku głowa nie boli :d

PS 

Namow syna żeby na kolejne wakacje wspólny wyjazd z dziewczynka za sponsorował ;)

Gdyby go było stać na sponsoring to chyba by nie zostawiał córki u niedomagajacej babci:d

2 minuty temu, Kleopatra napisał:

Gdyby go było stać na sponsoring to chyba by nie zostawiał córki u niedomagajacej babci:d

Dziecko  jest Internationale :szydera:. Ojciec  Niemiec,  matka Rumunka, opiekunka  Polką.  Niewiadomego  pochodzenia  są dziadki :kawa2:. To dziecko nikomu w świecie  krzywdy nie zrobi

Edytowane przez Heidi

48 minut temu, Niezapominajka 67 napisał:

@Kleopatra @Heidi  ja często zapominam zabrać ale maz zostawia mi wtedy klucze w grilu (gazowym) 

Teraz dopiero sobie uświadomiłam, że on dobrze o tym wie, że ja jak z busa tylko wyskoczę to zaraz papierosa odpalam????? >:(

Czyżby????? :szydera:

On daje sobie i tobie czas  na wypchnięcie  przez  komin kominiarza :szydera:

2 minuty temu, Heidi napisał:

Dziecko  jest Internationale :szydera:. Ojciec  Niemiec,  matka Rumunka, opiekunka  Polką.  Niewiadomego  pochodzenia  są dziadki :kawa2:. To dziecko nikomu w świecie  krzywdy nie zrobi

Przynajmniej pozna  smak polskiej kuchni:d