Skocz do zawartości

Kobieta ze zboczonym synem w Monachium!

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Uwaga na sztelę w Monachium u 80-letniej Marie i jej 55-etnim synu Lukasie. Facet jest zboczony i to on decyduje czy opiekunka zostaje. Wyleciałam po 3 dniach bo mu się nie podobało że chodzę w SPODNIACH a on chce popatrzeć na nogi w sukience. Zapytał czy mogę być bardziej sexy a ja wykrzyczałam, żeby się do mnie nie zbliżał. Miałam sukienki, ale niec chciałam go prowokować. Drugiego wieczora podglądał mnie w łazience, ale uznałam, że przesadzam. Przy wyjeździe zapytał mnie czy nie chciałabym zostać i dobrze się bawić pracując.  Podopieczna jest leżąca i chyba udaje, że nie wie o co chodzi albo uznała, że synek musi się wyżyć. Jeżeli agencja jeszcze raz da to ogłoszenie to podam jej nazwę. Jak zapytałam dlaczego mnie ściągają to powiedzieli, że decyduje rodzina a oni liczą się z ich zdaniem i ponoć synalek powiedział, że między mną a mamą nie ma chemii, ale nie protestowałam, bo chciałam stamtąd zniknąć szybciej niż przyjechałam. Po powrocie zorientowałam się, że zginęła część mojej bielizny, czyli synek przewertował mi walizkę. Teraz jak o tym myślę to strach mnie oblatuje. 

• Lubię to 5

Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...