Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

fałszywy opis stanu PDP 70 km od Monachium

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy, uważajcie na zlecenie z niemieckiej  agencji 

Diana Schlör Geschäftsleitung

Telefon: 030 - 94 85 20 693
FAX: 030 - 94 85 20 699
E-Mail: [email protected]

Sprzedaje falszywe zlecenia do Bonacare i Bestcare i pewnie do innych agencji też.

Zlecenie jest 70 km od Monachium do PDP NIBY nieagresywnej, bez inkontynecji, bez Alzheimera a waunki dla Opiekunki niby dobre, sa tam 4 opiekunki.

Na miejscu jest zupelnie inaczej. W domu opiekunek terrpozyzuje rosjanka metodami rodem z KGB, w domu PDP też horror. Pacjentka baardzo agresywna słwonie i ręcznie.

Szukałąm busa na Forum Opiekunek i żaliłam sie na agencje BOnacare, która nie reagowała na moje zgłoszenie sytuacji. Ta rosjanka tez byla na tym forum i doniosla do rodziny, oczywiscie przekrecila wszystko, ze oskarzam rodzinę o wiezienie mnie i bicie!!!  Straszna kobieta, pojechala tam szukać bogatego meża i liczy na wysoką premie od tej rodziny za donosy. Uciekłam drugiego dnia. 

Niemka Diana Schlör bardzo zdemoralizowana, napisała mi w emailu, ze nie wie o co mi chodzi!!!!

Edytowane przez Marieta
  • Lubię to 3

@Marieta  :szok: jestem zszokowana Twoim postem .Wielki ukłon w Twoją stronę  ,że odważyłaś się tak oficjalnie o tym napisać i tym samym ostrzegłaś inne osoby .Najważniejsze ,że stamtąd się wyrwałaś .Bardzo Ci współczuje tych koszmarnych przeżyć .Możesz napisać jak tam sobie radzą i pracują te 2 opiekunki ? są też teroryzowane przez tą Rosjankę . To są Polki ?Może potrzebna im jest pomoc ?Są chociaż zdrowe ?Twoim zdaniem chciałyby stamtąd wyjechać?Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i życzę spokoju i odzyskania równowagi psychicznej .

• Lubię to 1

Mam z jedna z nich kontakt. Rosjanka dalej rzadzi. Dziewczyny unikaja jej jak ognia. jedza anwet w pokoju, zeby tylko z nia nie miec kontaktu. Sa zdesperowane, poniewaz potrzebuja pieniędzy, więc wytrzymaja wszystko. PDp coraz bardziej agresywna. rzeczywiście mam od tego przezycia problem ze spaniem i chcę szybko zapomnieć.

• Lubię to 2

@Marieta  pieniądze to nie wszystko :( jakim kosztem te dziewczyny zarabiają te pieniądze? :(

Można pracować w całkiem innych warunkach przykro mi ,że one o tym nie wiedzą? albo nie chcą wiedzieć? może są zastraszane ?Bardzo mi przykro ,że nadal opiekunki godzą się na takie poniżanie .Jeszcze raz wielki ukłon i brawo dla Ciebie .Zapewniam Cię ,że to była słuszna decyzja .

Szkoda ,że nie ma jakiejś ochrony prawnej ,która by pozwoliła uniknąć nam kłopotów za umieszczanie tego typu wpisów .Sama chętnie dorzuciłabym jeden adres i koleżanka też .

• Lubię to 1

@Marieta To do znaczenia nazwiska...tej pośredniczki...oby łatwo było zapamietać. Lubię takie językowe historie: "...Słowo Szlora pochodzi z niemieckiego i pierwotnie oznaczało coś wstrętnego, brudnego, brudną szmatę. Moja babcia mówiła do mojej siostry, jak wróciła brudna z podwórka "Ty szloro" . Po kaszubsku szlory to stare zniszczone buty. W ostatnim okresie słowo to zaczęło oznaczać pogardliwe określenie dziewczyny, równorzędne jak np. suka, [CENZURA], zdzira, albo gruba kreskę narkotyku w formie białego proszku..." powyższe wzięte z Internetu. Chociaż mówią że nazwisko to nie wszystko

• Lubię to 1

O 11.11.2018 at 07:59, Marieta napisał:

Drodzy, uważajcie na zlecenie z niemieckiej  agencji 

Diana Schlör Geschäftsleitung

Telefon: 030 - 94 85 20 693
FAX: 030 - 94 85 20 699
E-Mail: [email protected]

Sprzedaje falszywe zlecenia do Bonacare i Bestcare i pewnie do innych agencji też.

Zlecenie jest 70 km od Monachium do PDP NIBY nieagresywnej, bez inkontynecji, bez Alzheimera a waunki dla Opiekunki niby dobre, sa tam 4 opiekunki.

Na miejscu jest zupelnie inaczej. W domu opiekunek terrpozyzuje rosjanka metodami rodem z KGB, w domu PDP też horror. Pacjentka baardzo agresywna słwonie i ręcznie.

Szukałąm busa na Forum Opiekunek i żaliłam sie na agencje BOnacare, która nie reagowała na moje zgłoszenie sytuacji. Ta rosjanka tez byla na tym forum i doniosla do rodziny, oczywiscie przekrecila wszystko, ze oskarzam rodzinę o wiezienie mnie i bicie!!!  Straszna kobieta, pojechala tam szukać bogatego meża i liczy na wysoką premie od tej rodziny za donosy. Uciekłam drugiego dnia. 

Niemka Diana Schlör bardzo zdemoralizowana, napisała mi w emailu, ze nie wie o co mi chodzi!!!!

Jakas Maryia oglasza sie ze szuka opiekunek ..sadzilam ze jest Ukrainka ...na Pajeczynie daje oferty ... Kaze sobie przyslac zdjecie i nr konta ... Ze niby daje prace prywatnie ..Napisalam jej ze pieniadze prywatnie musi dawac do reki ...bo jesli przysle na konto to US w Polsce bedzie sprawdzal ... Podejrzewam ze to moze byc Oszustwo Polka przyjedzie pojdzie do Banku a tam zadnych pieniedzy i szukaj wiatru w polu ...

Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...