Skocz do zawartości

Witamy na forum!

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, meravigliosa1201 napisał:

Witam,jestem   tu  nowa, pracuję od kilku lat jako opiekunka, obecnie w Kleve NRW, aw maju na zasłuzony  urlop.Pozdrawiam  wszystkich tu zaglądajacych zarówno Panie jak i  Panów.

ale my oprócz zaglądania tutaj to jeszcze piszemy i zapraszamy Ciebie też do pisania-witaj meravigliosa ,

27 minut temu, adamos1 napisał:

witamy,przyjemnej pracy.

dziekuje i wzajemnie.

22 godzin temu, TERESA W napisał:

WITAM, Jestem opiekunką z miesięcznym stażem. Dopiero zaczynam .Miło wspominam pierwszy miesiąc pracy.Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

witaj tez jestem 1 raz w DE.NA razie wszystko ok rodzinka fajna.Bede do 16 kwietnia .Pozdrawiam

Witam wszystkich :) mam na imię Iwona.Od 2008 roku prowadzę działalność gospodarcza zarejestrowaną w Polsce jako opiekunka osób starszych i niepełnosprawnych,jednak moje doświadczenie w tej branży jest dużo dłuższe.Pragnę wszystkich gorąco pozdrowić i cieszę się ogromnie na kontakt z wami :)

2 minuty temu, ElżbietaK napisał:

Nie niestety,póki co to po wsiach sie włóczę:d

aha... zle skojarzylam.... imie i litera z nazwiska zmylily mnie :) Witaj Elu :) i pisz, dziel sie swoimi doswiadczeniami, wrazeniami, my tu fajnie sie bawimy, jak trzeba to i sie wspieramy, a poza tym baaaardzo sie lubimy :)

12 minut temu, ElżbietaK napisał:

Nie niestety,póki co to po wsiach sie włóczę:d

i wioski mają swój urok  ,ja raz byłem w mieście i nie wiedziałem co z sobą zrobić.,a jestem wychowany w mieście ,Betty jest we Wiedniu -piękne miasto ,bo znam tyle o ile ,ale i forsy trzeba na wypad po takim miescie  a chodzić i tylko witryny oglądać to nie moje zainteresowania   ,ja lubię wydawać pieniądze ha ha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

Sprawdź: Katalog agencji SYMULATOR WYNAGRODZEŃ Oferty pracy ZARABIAJ WIĘCEJ! Ranking agencji

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 12 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 360 tysięcy postów w ponad 30 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji naraz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...