Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, ORIM napisał:

a to już wiem dlaczego molestowany jestem o szczypiorek :d No nie nie jestem molestowany;) sam się zaoferowałem

acha...dawaj...mam wprawdzie jeszcze ale musze juz o swiezym pomyslec..

o szczypiorek?? eeee......jak juz zaczepiac to w innym temacie ale...szczypiorek?????:d

3 minuty temu, lucyna.beata napisał:

acha...dawaj...mam wprawdzie jeszcze ale musze juz o swiezym pomyslec..

o szczypiorek?? eeee......jak juz zaczepiac to w innym temacie ale...szczypiorek?????:d

szczypiorek jest dobry na wszystko.:d na wiosnę,młody jak szczypiorek,zarosnięty jak szczypiorek,zielony jak szczypiorek itd ale szczypiorek do zaczepiania to nie słyszałem :d

• Lubię to 2

3 minuty temu, Teresadd napisał:

Bobrze ,wy tylko o piciu i jedzeniu.Odchudzam się ,a tu żarcie na okrągło.Chociaż to carpaccio z ogórków podłapię i ewentualnie zrobię.:pejcz:

Albo jak Stachursky. Idz Tereniu na balkon i najedz sie promieniami slonca:haha:

Edytowane przez fioletowa.mysz
  • Lubię to 6

3 minuty temu, Teresadd napisał:

Bobrze ,wy tylko o piciu i jedzeniu.Odchudzam się ,a tu żarcie na okrągło.Chociaż to carpaccio z ogórków podłapię i ewentualnie zrobię.:pejcz:

Też staram się temat kulinarny omijać szerokim łukiem,a i tak wszędzie gada się o jedzeniu,dobrze chociaż ,że sex zostawili w spokoju.

• Lubię to 6

18 minut temu, sayonara 52 napisał:

@lucyna .beata porosze o przepis

a pracie cie bardzo:d

namocz na noc okolo pol szklanki obluskanych ziaren slonecznika...rano zlej wode odcedz...nich sobie obciekaja

zblenduj oddzielnie zielona pietruche z czosnkiem im wiece zielonego tym lepiej..i powoli dodawaj odsaczone ziarna ...mozesz dodac olej najlepiej rzepakowy albo z ostropestu ...blenduj blenduj blenduj...dopraw sola i smacznego..

wazne zeby po jakims czasie na wierzchu pesto bylo przykryte olejem..nie wysycha..mozesz tez odlac ot tak...stoi do tygodnia..lepiej male porcje sobie robic ..uzywam zamiast masla praktycznie do wszystkiego..ser wedlina awokado nawet dodane do ugotowanego makaronu daje charakter...

• Lubię to 3

2 minuty temu, ivanilia40 napisał:

Też staram się temat kulinarny omijać szerokim łukiem,a i tak wszędzie gada się o jedzeniu,dobrze chociaż ,że sex zostawili w spokoju.

Sex to dobra sprawa .Hmmmm Ale tak dla zdrowotności czemu nie .Tylko z kim.

22 minut temu, ORIM napisał:

szczypiorek jest dobry na wszystko.:d na wiosnę,młody jak szczypiorek,zarosnięty jak szczypiorek,zielony jak szczypiorek itd ale szczypiorek do zaczepiania to nie słyszałem :d

no wlasnie....to gdzie tu molestowanie??:szok:zwal jak zwal...szczypiorek jest dobry ...na wszystko

• Lubię to 1

9 minut temu, Teresadd napisał:

ale my tu dietetycznie tylko..same warzywa nic poza tym:szok:, ale trudno sobie odmawiac jak wszedzie same rarytasy

• Lubię to 2

7 minut temu, ivanilia40 napisał:

ale mozemy i taki watek zalozyc..obstawiam ze to bylaby dopiero lektura...300stron dziennie to pikus..minimu 1000:haha:

• Lubię to 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...