Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, INEZ napisał:

Przeczytałam kilka stron i cały czas o jedzeniu piszecie .Co wy wszyscy tacy głodni jesteście ?O.o nie mam co pisać bo ja na takie skąpiradła jeszcze nie trafiłam hm ale pewnie wszystko prze de mną i wcale bym się nie zdziwiła jakby pierwszy wpis na forum z nowego miejsca brzmiał Jeść!!!!!!

Samo przyjdzie. Nie wołaj :szept:. A kysz , a kysz. Do czasu jak mnie to osobiście nie dotknęło byłam przekonana, że jesten na tyle silna, że to nie może się stać w moim przypadku, a jednak ;).  Życie pisze scenariusz mimo nasych wyobrażeń i dobrej woli.

• Lubię to 4

3 minuty temu, Heidi napisał:

Moje spostrzeżenie jest takie: im więcej stawiam warunków, tym bardziej liczą się ze mną. Tu mam na myśli agencje i Rodziny. Być może tu działa taki schemat jak u Turków: jak nie negocjujesz, to płacisz najwyższą cenę . 

byc moze tak ,ale moze i szczescie,nigdy nie trafilam na skapiradla

• Lubię to 1

9 minut temu, Heidi napisał:

Samo przyjdzie. Nie wołaj :szept:. A kysz , a kysz. Do czasu jak mnie to osobiście nie dotknęło byłam przekonana, że jesten na tyle silna, że to nie może się stać w moim przypadku, a jednak ;).  Życie pisze scenariusz mimo nasych wyobrażeń i dobrej woli.

Dobra wola nie ma tu nic do rzeczy :( za 1 euro dziennie trudno wyżyć .

• Lubię to 2

24 minut temu, INEZ napisał:

Dobra wola nie ma tu nic do rzeczy :( za 1 euro dziennie trudno wyżyć .

Gwarantuję Tobie, że się da. 1 € to bardzo duży pieniędz -.- . Ja to przeszłam, więc wiem. Dzielę się tymi informacjami, żeby chetny skorzystsł z moich złych doświadczeń i mógł w miarę szybko zareagować, szybciej jak mi było pisane.

• Lubię to 2

35 minut temu, 1bozka napisał:

byc moze tak ,ale moze i szczescie,nigdy nie trafilam na skapiradla

Twoje szczęście. Widać lepszy z ciebie człowiek niż ze mnie.Mnie Bóg stale doświadcza. Nie na darmo mój mąż do mnie mówi : Jonasz, z uśmiechem na ustach. Zatem mogę być zadowolona, bo mimo wszystko Oni ciągle ze mna są  :). Czyli : żyję :oklaski: na przekór wszystkiemu:oklaski:

• Lubię to 4

3 minuty temu, Heidi napisał:

Twoje szczęście. Widać lepszy z ciebie człowiek niż ze mnie.Mnie Bóg stale doświadcza. Nie na darmo mój mąż do mnie mówi : Jonasz, z uśmiechem na ustach. Zatem mogę być zadowolona, bo mimo wszystko Oni ciągle ze mna są  :). Czyli : żyję :oklaski: na przekór wszystkiemu:oklaski:

czemu na przekór :d może dla kogos:d

• Lubię to 2

8 godzin temu, ewa14 napisał:

Dzień dobry kochani.:cześć3:

Po wczorajszym dniu wciąz jeszcze jestem zmęczona.

Marzy mi się taka PDP

Miła babcia w bujanym fotelu...........a mam taką........

Wczoraj od samego śniadania , aż do chwili pójścia spać nie usiadła nawet na chwilkę.

Biegała po domu jak szalona i nic nie pomagało. Nie było mowy by ją czymś innym zająć.

PFFFFFFFFF powietrze ze mnie uszło, ale przy okazji i energia do czegokolwiek wyparowała.

Spokojnego dnia Wszystkim Nam życzę:d

pobrany plik.jpg

pobrany plik.png

@ewa14

sprobuj moze, z fasola,

Nie zartuje.

Ja mojej AL dawalam pudelko fasoli, bialej i kolorowej  i ona to pracowicie oddzielala.

Jak ta Cinderella nieboga:d

7 godzin temu, ivanilia40 napisał:

Dzień dobry,wiosna na całego i to od samego rana .

Wczoraj wieczorem już jakiś bzyacz chciał wlecieć do mojego pokoju ,musiałam mu zatrzasnąć okno przed nosem,bo pewnie liczną ma rodzinę ,a miodem nie ociekał , żądłem nie zdążył się pochwalić,pogoniłam dziada :haha:

@ivanilla40

oj tam ,oj tam, raz by bzyknal, 

przecie nie ubedzie;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...