Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Łukasz napisał:

A tutaj, na płn od Frankfurtu, słoneczko...widok śniegu mam, póki co, tylko na zdjęciu w telefonie:)

Machnę dzisiaj parę fotek, jak nas przysypało :szok: Ale mrozik delikatny...-3, za to czapy śniegowe jakich już parę lat nie widziałam...O.o

13 godzin temu, Heidi napisał:

@beatrix+ może się cieszyć. Dostała fajne zlecenie. Będzie jej strój kąpielowy potrzebny od rana do wieczora :d

A nie...bardziej mnie interesuje leżący pdp.

Nawet znalazłam takie ogłoszenie, tylko ze na 3 miechy. Ciut za długo jak na pierwszy raz dla mnie..

• Lubię to 1

Godzinę temu, Mirelka1965 napisał:

Rozrywkowe dziewczynki z was...:haha: Ja to taka grzeczniusia dziewczynka jestem, że hej....;) Nie pije, troszkę pali, nie rozrabia, lubi :szept: i pamięć ma jak u słonia...czasami :zdrówko:

O to trzeba uważać żeby Ci na trąbę nie nadepnąć :haha::cmok:

• Lubię to 1

2 godziny temu, beatrix+ napisał:

A nie...bardziej mnie interesuje leżący pdp.

Nawet znalazłam takie ogłoszenie, tylko ze na 3 miechy. Ciut za długo jak na pierwszy raz dla mnie..

przecież ten basen nie dla PoP tylko dla ciebie tam jest zbudowany. PoP niech leży , a jakże !!!  Nie szukaj dziury w całym, tylko pakój strój i nura do wody dawaj. Tylko  w ścianie nie zrób dziury :)  !!! i nie pochlap dywanów xd !!!!

• Lubię to 3

9 godzin temu, Maria Jolanta napisał:

20180119_152056.jpg

Śliczne . I tak ładnie wykrochmalone , nie widzę żadnego gluta . :) Nie wiem , co robię  nie tak , albo krochmal za słabo trzyma , albo ugotuje tak gesty , że nie mogę go dokładnie wycisnąć i po wyschnięciu zostają takie widoczne farfocle >:(

2 godziny temu, Łukasz napisał:

@Mirelka1965 coś mi się przypomniało i powiem Ci :szept:bardzo spodobała mi się ta koszulka nocna koronkowa, którą tu kilka dni temu wieczorem wkleiłaś. Wiesz, jaka ? :) akurat dzisiaj ona mi się śniła...w powiązaniu z osobą

Hi, hi, hi....to teraz całe forum będzie się miało nad czym zastanawiać...:haha: Ja obstawiam, że sobie kupisz zamiast czekolady :cool: A swoją drogą, to ciekawość mnie zżera :szok::oops::haha: Jakaś :szept:?

1 minutę temu, Mirelka1965 napisał:

Ja zdrowa na ciele i umyśle jestem....:tak2: A i ciacha lubię :haha:I jak fajne ciacho, to chętnie obejrzę, tfu....schrupię chętnie :szydera:

Od obejrzenia do schrupania to daleka droga :haha:

3 minuty temu, Mirelka1965 napisał:

Hi, hi, hi....to teraz całe forum będzie się miało nad czym zastanawiać...:haha: Ja obstawiam, że sobie kupisz zamiast czekolady :cool: A swoją drogą, to ciekawość mnie zżera :szok::oops::haha: Jakaś :szept:?

Hi, hi,,,, ktoś mu bieliznę na oczy zarzucił i juz po nim :d:hura:. Teraz na czytanie książek nie będzie miał czasu. Ale pewnie  miesznie krwi koledze w głowie, że podpowiem z kim ma sie zadać, żeby rany nie były bolesne :szydera:

grupy krwi.jpg

• Lubię to 1

2 minuty temu, beatrix+ napisał:

Dziewczynki,pamiętajcie że od ciasteczek się tyje!

Nie tylko na 9 miechów...:d

Ale ciasteczkowy sport to też zdrowie :oklaski: Kalorie giną w tempie rozkosznym,  tfu...błyskawicznym :haha: No i my już w wieku przedpoprodukcyjnym to i 9-co miesięczna opuchlizna głodowa raczej nie grozi :haha: 

1 minutę temu, violka napisał:

Uwierz mi , takie , co od ciasteczek  nie tyją :d  co najwyżej jakieś tam koło ratunkowe noszą przy sobie :d Takie tyci , tyci :d

Coś mi się zdaje, że z niektórymi ciasteczkami można nawet wagę zgubić :haha:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...