Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was kochani-śłońce za oknem i :kawa: już druga leci,dobra kawusia @erika,,nie biorę się jeszcze za gary ,za nic się nie biorę, mam totalnego lenia ale wszystkim życzę powera ..

1 godzinę temu, Łukasz napisał:

Witam wszystkich,opiekunki i opiekunki.Życzę pogodnego dnia ,zapraszam na  :kawa:.       Blondi,po kawce i śniadanku podziel się z wnuczką:jabłko::zielone_jabłko:. Ja mykam na basen:love:

Smaczną zrobiłeś tą kawusię -prosto z maszyny -taką lubię,,,owocki potem-dzięki:całus:

56 minut temu, Blondi napisał:

@Doti grosz do grosza i będzie kokosza-hahhaha 

dziadki  myślą ,że 2 ojro to fortuna ,,,mi zrobili  moi  PDP miłą niespodziankę na mój wyjazd-i kasa i czekoladki,,a jakie referencje super i jak ślicznie napisane-może się jeszcze przydadzą,,,hahaha

ha ha ja na odległość bym Ci dał dobrą referencje---miłego wypoczynku!  zwariowany -Adam

3 godziny temu, adamos1 napisał:

ha ha ja na odległość bym Ci dał dobrą referencje---miłego wypoczynku!  zwariowany -Adam

ale zaskarbiłam u Ciebie,dziękuję adamos,,,poczęstuję Ciebie :lody:-smacznego

Narazie to wydaję kasę,,,jak to baba -kiecka nowa a ,że jasne błękity kocham to dla mnie bardzo pasuje i parę kg zostawiłam w DE to już całkiem super leży,,,,wolnośc jest piękna,,robi się to, na co się ma ochotę,,pozdrawiam wszystkich

Godzinę temu, Łukasz napisał:

Czas na:kawa: i:ciacho:. Miłego popołudnia, byle do wieczora,tak się skończy kolejny dzień na szteli

Łukaszku ja Tobie dzisiaj postawię na popołudnie paterę z owocami,,bo nie dam rady sama takiej ilości przejeśc a razem pójdzie nam bardzo gładko,,,,mam dużo czasu na takie przygotowania,,,

micha owocow.jpg

palce lizać będziemy

oj tam oj tam od razu przejedzony,,,to tylko owocki które przelecą i wylecą,,,ale zauważyłam ,że niemcy dużo owoców jedzą i ja będąc w De też dużo jem,nie jem tyle w Polsce, bo w Polsce biorę się za inne rzeczy ,oczywiście do jedzenia,,,

4 godziny temu, Blondi napisał:

Łukaszku ja Tobie dzisiaj postawię na popołudnie paterę z owocami,,bo nie dam rady sama takiej ilości przejeśc a razem pójdzie nam bardzo gładko,,,,mam dużo czasu na takie przygotowania,,,

micha owocow.jpg

palce lizać będziemy

tylko palce??? ha ha

• Zgadzam się 1

9 minut temu, erika napisał:

Dzień Dobry , zapraszam na :kawa: Spokojnego dnia wszystkim życzę :) @Blondi wypoczywaj kochana ,ale kawkę tez z nami

wypij  buziaczki  extra dla Ciebie

Kawkę piję z Wami kochani! erika ja już jestem wypoczęta,wiesz że wypoczywamy w DE,w domu non stop cos do roboty,goście codziennie ,zaraz lecę do fryzjera ale nie ,żeby zepsuć włosy -a fryzjerki to potrafią  tylko trochę podrównac i pocieniowac,,z włosami sama sobie świetnie radzę.

:całus::całus::całus: i buziole.

Dla @Łukaszka i @adamos1a mam kanapki na śniadanie aby nabrali dużo sił i mam dwa całusy na początek dnia!

tost-kanapka-pieczywo-szynka-salata-GALLERY_MAI2-31118.jpg

Godzinę temu, Blondi napisał:

Kawkę piję z Wami kochani! erika ja już jestem wypoczęta,wiesz że wypoczywamy w DE,w domu non stop cos do roboty,goście codziennie ,zaraz lecę do fryzjera ale nie ,żeby zepsuć włosy -a fryzjerki to potrafią  tylko trochę podrównac i pocieniowac,,z włosami sama sobie świetnie radzę.

:całus::całus::całus: i buziole.

Dla @Łukaszka i @adamos1a mam kanapki na śniadanie aby nabrali dużo sił i mam dwa całusy na początek dnia!

tost-kanapka-pieczywo-szynka-salata-GALLERY_MAI2-31118.jpg

@Blondi Ja też sama potrafię :) włosy obciąć , ale raz na jakiś czas ide do fryzjera .Kochana :całus: a wiec mamy dużo wspólnych" talentów"itd. ;).Pozdrawiam

Powiem Wam ,że moje włosy są  dopieszczone na maxa,,,znowu będzie przerwa od fryzjera na parę lat,chyba ,że znowu się zdecyduje na pieszczoty-hahahhaha co z tego że włosy jak ja jestem nie dopieszczona-hahahha już mi glupoty chodzą po głowie od samego rana ,,,nie nie żadne głupoty to są poważne sprawy-prawda?:hahaha:

13 minut temu, Blondi napisał:

Powiem Wam ,że moje włosy są  dopieszczone na maxa,,,znowu będzie przerwa od fryzjera na parę lat,chyba ,że znowu się zdecyduje na pieszczoty-hahahhaha co z tego że włosy jak ja jestem nie dopieszczona-hahahha już mi glupoty chodzą po głowie od samego rana ,,,nie nie żadne głupoty to są poważne sprawy-prawda?:hahaha:

@oj prawda haha :hahaha: Ja wczoraj miałam odwiedziny ..zastanawiam się czy nie za często? pogoda była beznadziejna a więc w domku sami itd.. 

2 minuty temu, emma napisał:

Erika, jak długo będziesz jeszcze u pdp?

Pomyślałam, że schudnę znowu 3 kg, ponieważ tam dużo na rowerze w wolnym czasie jeżdżę.

Ja prawie do końca września, ale może zostanę dłużej albo krócej? mam w domu mały remont i wynajęłam Firmę "Mąż do Wynajęcia" Nie wiem jak będzię ten mąż się spisywał? Jeśli dobrze,to nie będe się śpieszyła i mieszkała w bałaganie.. wrócę na gotowe:) @emma ja też mam rower :)

16 minut temu, erika napisał:

Ja prawie do końca września, ale może zostanę dłużej albo krócej? mam w domu mały remont i wynajęłam Firmę "Mąż do Wynajęcia" Nie wiem jak będzię ten mąż się spisywał? Jeśli dobrze,to nie będe się śpieszyła i mieszkała w bałaganie.. wrócę na gotowe:) @emma ja też mam rower :)

dziewczynki a ja miałam schody -rower był jakis ,ale tym razem odpuscilam sobie rowerkowanie,,,

36 minut temu, Łukasz napisał:

Witam popołudniowo,zapraszam na:kawa: i . :lody:.Blondi,dziękuję za przepyszną kanapkę,wypasioną,haha. W rewanżu tradycyjnie :jabłko::zielone_jabłko: , dla Ciebie i wnuczki. Jak mawia dziadek .....Obst sind gesund,haha.I ma rację. Miłego popołudnia:)

Łukaszku dziękuję ,dziękuję,,na pewno jabłuszka będą miały wzięcie,,,:całus:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...