Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (1)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, INEZ napisał:

Czy my na pewno o tym samym napoju myślimy? :haha:

tak tak tak:hura:taki smaczny,,ale ja tylko z procentami jak już,,będzie biały 

DRINK MALIBU Z MLEKIEM KROWIM

Malibu Rum (50 ml)

120 ml mleka tłustego krowiego ponad 3,5%

kostki lodu

• Lubię to 2

1 minutę temu, Blondi napisał:

tak tak tak:hura:taki smaczny,,ale ja tylko z procentami jak już,,będzie biały 

DRINK MALIBU Z MLEKIEM KROWIM

Malibu Rum (50 ml)

120 ml mleka tłustego krowiego ponad 3,5%

kostki lodu

Dlaczego mi to zrobiłaś ??? to mój ulubiony napój mleczny :$

• Lubię to 2

16 minut temu, Heidi napisał:

jak nie !!! Rosół skąd się bierze ? :sorry:. Wystarczy jakiegoś seksownego foka smoka wrzucić do :kąpiel:

A weeez! Tu u mnie jedyny smok to babunia, co to mam przyjemnosc sie nia zajmowac. Ale na rosol to sie calkiem nie nadaje! Male to, chude takie, a ja lubie sobie podjesc:szydera:

• Lubię to 2

1 minutę temu, Teresadd napisał:

@Blondi @Maria Jolanta macie rację dziewczyny .Tak zrobię.Dzięki.Bo za chwilę to jaśnisty mnie trafi.

Tereniu ,wdech, wydech .Na bieg niektórych spraw , nie mamy wpływu .:cmok:...ja też dałam sobie spokój z szukaniem czegoś krótkiego na zastępstwo ( chyba ? :haha:) ku uciesze i zadowoleniu familli . Należy Ci się relaks i wypoczynek , zdrowie najważniejsze,bo jak go nie będzie ,to możemy pojechać,co najwyżej do Azot i nazod.

Biorę się za robotę,,ale jaką???? bo następny dzien obiboka odwalę,,,tak mi dobrze wychodzi to nic nierobienie,,,a pazurki mam zrobione ,,więc na jakies czarne roboty się absolutnie nie nadaję,,:szydera: no lala ,,tralalalala   :szydera: ,,, 

• Lubię to 1

1 minutę temu, Blondi napisał:

Biorę się za robotę,,ale jaką???? bo następny dzien obiboka odwalę,,,tak mi dobrze wychodzi to nic nierobienie,,,a pazurki mam zrobione ,,więc na jakies czarne roboty się absolutnie nie nadaję,,:szydera: no lala ,,tralalalala   :szydera: ,,, 

co by Ci tu doradzić....hm moze obrazy przewietrz:szydera:

• Lubię to 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...