Skocz do zawartości

Poskarżyjki.

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy wreszcie bede mogla sie pochwalic?

Pop zakaszlala sie(ona ma cos z plucami)

No i biale spodnie do prania, bluzka tez, obrusO.o

Mnie poucza,ze trzeba 32 razy przezuc pokarm,a sama lyka wielkie kesy jak krokodyl

@Heidibez obrazy;)))

Tak wiec niedziela pod znakiem prania.

Oby gorzej nie bylo i nie ,,uderzylo,, z drugiej strony.

U nie najczesciej idzie to w parze.:smutek:

50 minut temu, sayonara 52 napisał:

Kiedy wreszcie bede mogla sie pochwalic?

Pop zakaszlala sie(ona ma cos z plucami)

No i biale spodnie do prania, bluzka tez, obrusO.o

Mnie poucza,ze trzeba 32 razy przezuc pokarm,a sama lyka wielkie kesy jak krokodyl

@Heidibez obrazy;)))

Tak wiec niedziela pod znakiem prania.

Oby gorzej nie bylo i nie ,,uderzylo,, z drugiej strony.

U nie najczesciej idzie to w parze.:smutek:

A ja to co robię ? też sobie piorę, wyjdę na taras powiesić jak nikt nie będzie widział:szydera: bo to przecież niedziela i broń panie coś robić, ale ja jestem u siebie ,szlifierki nie biorę w łapki dzisiaj,,:tak2: takze @sayonara 52 nie jesteś sama ,,w pralni

Dzisiaj jak weszłam do łazienki i e zorientowałam się, że prania jest na 3 razy to poczułam się trochę jak pracownik pralni :(

Co było robić 1 sze już rozwieszone i schnie na tarasie. 

2 gie się pierze :oklaski:

3-cia tura czeka na swoją kolej 

Dobrze, że pogoda ładna i dzisiaj się z tym uporam. 

Od poniedziałku 100 spraw do załatwienia. Kalendarz z terminami cały zabazgrany, żeby czegos nie przegapić. 

Nie wiem czy te 2 tygodnie, które mi zostały wystarcza żeby wszystko pozałatwiać. 

Bylam w Rewe, nie kupiłam metki:grzmotnąć: bo napoczęta wyglądala mi staro, w ogóle  całe inne świeże mięso było z zamrażarki wyciągnięte,to ja poznam, dzisiaj poniedziałek i żadnych świeżych dostaw na stoisku masarniczym, dlatego nieraz wolę kupić zapakowane w Rewe ,to sobie poskarżyłam,:szydera:

5 minut temu, INEZ napisał:

Dzisiaj w banku dowiedziałam się, że przewalutowali mi moje euro na ich euro :szok:

Złożyłam reklamację:przekleństwa:

jak masz polskie konto złotówkowe i wpłacasz euro na nie , to zawsze bank przeliczy euro po swoim kursie na złotówki, jak masz euro konto to wpada wypłata i jest tyle euro ile powinno być , ja nie mam problemu, :szok:

3 minuty temu, Blondi napisał:

jak masz polskie konto złotówkowe i wpłacasz euro na nie , to zawsze bank przeliczy euro po swoim kursie na złotówki, jak masz euro konto to wpada wypłata i jest tyle euro ile powinno być , ja nie mam problemu, :szok:

Właśnie o to chodzi, że mam walutowe i z tego konta mąż robił mi przelew euro a oni te euro przewalutowali na swoje euro, które ja wypłaciłam w Niemczech >:(

7 minut temu, INEZ napisał:

Właśnie o to chodzi, że mam walutowe i z tego konta mąż robił mi przelew euro a oni te euro przewalutowali na swoje euro, które ja wypłaciłam w Niemczech >:(

Noż ja mam konto walutowe i mam kartę do tego konta i płacę jak chcę w sklepie , jakie przelewy , ja jestem teraz w Santander ,bo wczesniej bylam w BZWBK ,ale teraz mam tak samo, 

Wez zobacz bo może zle był z robiony przelew, albo Twój  bank bierze sporą prowizję ,przelew też kosztuje, 

Teraz, Blondi napisał:

Noż ja mam konto walutowe i mam kartę do tego konta i płacę jak chcę w sklepie , jakie przelewy , ja jestem teraz w Santander ,bo wczesniej bylam w BZWBK ,ale teraz mam tak samo, 

Wez zobacz bo może zle był z robiony przelew, albo Twój  bank bierze sporą prowizję ,przelew też kosztuje, 

Też zawsze place karta ale tym razem wzięłam trochę gotówki no i rodzina oddała mi 200 euro za podróż więc myślałam, że mi starczy. Jednak nie starczyło i poprosiłam męża o wysłanie pieniędzy. Nie wiem jak oni to zrobili ale mam nadzieję, że się dowiem. Wyszło tak jak wyszło. Zobaczymy co mi odpowiedzą. Humoru mi to na szczęście nie zapsulo ;)

17 minut temu, INEZ napisał:

Też zawsze place karta ale tym razem wzięłam trochę gotówki no i rodzina oddała mi 200 euro za podróż więc myślałam, że mi starczy. Jednak nie starczyło i poprosiłam męża o wysłanie pieniędzy. Nie wiem jak oni to zrobili ale mam nadzieję, że się dowiem. Wyszło tak jak wyszło. Zobaczymy co mi odpowiedzą. Humoru mi to na szczęście nie zapsulo ;)

To na co Ty wydajesz tyle kasy ? w De? przecież w Pl jest wszystko i za połowę ceny?  

Teraz, Blondi napisał:

To na co Ty wydajesz tyle kasy ? w De? przecież w Pl jest wszystko i za połowę ceny?  

:$:smutek:sama nie wiem. Staram się ograniczać ale jakoś kiepsko mi to idzie. Na tym zleceniu jeszcze na domiar złego trafiłam na synowa,ktora już w dniu mojego przyjazdu wyciągnęła mnie na zakupy ;)

Ciekawostka jest to, że dziadka synowa nie dość, że ładna i zgrabna to jeszcze ładnie i gustownie ubrana :)

38 minut temu, sayonara 52 napisał:

Nie wiem co jest,ale moze i internet ma dosc upalu?

Caly czas muli strasznie lapek i pokazuje ,,brak internetu,, sprawdzam -net jest

Co u licha moze byc?

Ruter nowiuski .smiga.:mur:

Wyłącz go i wlącz , glówkuj polską glówką, no co!!!  kombinować trzeba na 3 fronty, aby się ze światem połączyć:przekleństwa: