Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Maria Jolanta napisał:

Przyjeżdżam we wtorek po 15-stej a od 16-stej czekam na dostawę mebli. W środę od 9 rano mają przyjść je poskładać do kupy. Potem siadam w pokoju i zaczynam otwierać pudła i worki by wszystko ułożyć w szafach i szafeczkach ale nie zdążę bo w piątek lecimy na tygodniowy urlop. Wracam w następny piątek a sobota, niedziela i poniedziałek to czas świąteczny ale może pomiędzy mopem i kuchnią zdążę cokolwiek jeszcze wypakować z pudeł i worków do nowych mebli . We Wtorek o 5 rano już siedzę w busie w drodze do pracy.

zgubilam sie w polowie twoich planow :kopara:

• Lubię to 1

niespanie mnie drazni.....zapewnie ciepla noc byla przyczyna a moze i podswiadome....."pare dni pare dni pare dni"....bardzo uwazam zeby milosci wlasnej nie zranic szoguna nadmiernym podnieceniem z powodu rychlego wyjazdu .....on pewnie i tak to wyczuwa ale taktownie nie dopytuje a nawet gdybyto  co mi tam..mam prawo co nie?

kawa wypita i co ja dalej robic bede??a pojde chyba sie ogarnac na powitanie nowej fachkraft jak to sie kobieta okreslila w rozmowie ...nowa pflege mam na cale dwa dni ha ha ha ....byla jakies 5 la temu ostatnio u babki wiec sie troooooche zmienilo od tego czasu....teraz mamy warzywo pielegnowane podlewane dokarmiane ....

d7509bea-6864-416c-aa9f-1a45b2e16165_1.be659180b5f1390f46eaecfeb7c770d5.jpeg.e6b47411b3e0d79177e23c48b5c2663a.jpegmysle o zakupie takich kamyczkow....bede nimi zonglowac w chwilach ...poirytowania albo sobie poloze w centralnym miejscu i powtarzac bede te wazne slowa 

a poki co dla polepszenia nastroju takie cos wynalazlam ...prawie jak te rozowe okularki 

CyNEEy6WEAAA7Rh.jpg.9008192dd7b9c6d5c0e82b443c780fb2.jpg

i oczywiscie serdeczne piatkowe dzien dobry dla wsiech 

Edytowane przez lucinda
  • Lubię to 6
  • Zgadzam się 1

23 minut temu, NNNdanuta napisał:

Witam :d Wpadłam, a tu takie wyżyny intelektualne, że nie wiem jak mam się zachować :tak2: Nie wiem., ubierać buty (?) czy ściągać buty (?) :d Takie buty !!!  Ale miło :love:

W związku z tym miłego dzionka Wsiem i buziaki :cmok:

Danusiu, na forum zawsze możesz liczyć ;) 

https://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/Buty-ubrac-wlozyc-czy-zalozyc;6822.html

Może wobec tego się jeszcze połóż :D? 

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 1

45 minut temu, Mirelka1965 napisał:

Poszukuję endorfin :haha: Ma ktoś na zbyciu? :haha: Jakby co, to zapłacę każdą cenę :haha: Tymczasem...1050273233_dziedobryniewyspanie.jpg.0cf4a0929033115d5cccc2fa8b8741eb.jpg rzec by się chciało :haha: Pomarzyć dobra rzecz, zatem każdemu życzę spełnienia marzeń o pięknym i cudownym dniu :oklaski:

no wiecej nas chyba z tym niewyspaniem tu...ano trza kawe zas zrobic 

komu???

• Zgadzam się 1

45 minut temu, NNNdanuta napisał:

Witam :d Wpadłam, a tu takie wyżyny intelektualne, że nie wiem jak mam się zachować :tak2: Nie wiem., ubierać buty (?) czy ściągać buty (?) :d Takie buty !!!  Ale miło :love:

W związku z tym miłego dzionka Wsiem i buziaki :cmok:

mysle ze dokladnie tak jak masz ochote..jestes u siebie:dobrze:

• Lubię to 1

1 minutę temu, LACH napisał:

Co komu do domu, jak chałupa nie jego.:szydera:

Lej, nie pytaj!:hura:

Jak na dołku:szydera: pytanie po.

pytam bo mnie tak uczyli nie leje sie jak sie nie zapyta a juz zwlaszcza wodki...:szydera:

a moze komus zamiast kawy kilonek potrzebny???piatek to taki troche wyduzony weekend

kto pyta..nie bladzi....a poza tym nie ma ponoc glupich pytan tylko odpowiedzi bywaj ...dziwne :haha:

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...