Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Maria Jolanta napisał:

A ja dzień przed wami bo z nocy z piątku na sobotę. xd

To zgadamy się na jakiej stacji kawę pić będziemy.. poczekacie na mnie te paaare godzin..synki będą po mnie koło 12ej to tak koło 18ej byłabym na stacji...jakiejstam

• Lubię to 3

Dzień dobry:cześć:

Witam milutko i cieplutko, czas wstawać, za oknem bez przymrozku, to dobrze, mgły u mnie nie widać, też dobrze:d.

Niedziela dzisiaj leniwy dzień, dziś robimy nic albo prawie wcale nic,jeśli tylko się da:szydera:.

Zyczę wszystkim spokojnego dnia:cmok:

images (75).jpg

Edytowane przez Janeczka1963
  • Lubię to 4

15 minut temu, Michasia 1959 napisał:

Witam .Spokojnego dnia życzę.Nie lubię na wyjeździe niedziel. a nie ma żadnej różnicy /tylko gazety nie ma/.Jeszcze raz miłego dzionka.Trzeci tydzień zaczynamy.:cześć:

Dokładnie. I do tego sklepy zamknięte. Po co komu w pracy niedziela ? :haha:

• Lubię to 5
  • Zgadzam się 3

O 24.01.2020 at 09:06, foczka63 napisał:

Witaski późnym porankiem:)Mrozu dziś nie ma,za to śmietana za oknem:)Gła,sthraszna gła,jak mawiała pewna niemiecka Polka.Okhropność:(

Wyjątkowo już jestem zmęczona tym turnusem,ciągnie się, jak flaki z olejem:(Chcę do domku!!!

Spokojności:)

• Lubię to 1

Helloł. Ciemno prawie noc, parafrazując panią Bator. Nie wiem jak wy ale ja rano, przechodzę swoiste zaćmienie. O pogodzie pisać mnie się nie chce. I tak jest kijowa. O siorbaniu kawy też nie, wiadomo. Czarna i gorąca. Poematy mogłabym wypocić o ćmikach, ale to bez sensu. Nigdy nie byłam amatorką lektury o niczym. I tak od rana pielęgnuję w sobie malkontenta. Nic. Idę pazury se pokolorować. Jak to dobrze, że ktoś wymyślił manicure tytanowy, który robi się szybko i łatwo i ma się z niego pociechę przez kilka tygodni, więc za kilkanaście minut będę mogła przytulić się do Lenia. 

Pi.eS. Baśka! Chodź zajarać. :d

• Lubię to 9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...