Skocz do zawartości

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry się z Państwem Milusińskim :cześć2:, w drugą niedzielę pańską Anno Domini 2020 . 

Niechaj gest Wasz dzisiaj będzie także pański, na złość pewnej zorganizowanej grupie przestępczej, na pohybel dziadom, niech żyje WOŚP!

Miłej niedzieli Mordecki

13 minut temu, Afryka napisał:

Dzień dobry się z Państwem Milusińskim :cześć2:, w drugą niedzielę pańską Anno Domini 2020 . 

Niechaj gest Wasz dzisiaj będzie także pański, na złość pewnej zorganizowanej grupie przestępczej, na pohybel dziadom, niech żyje WOŚP!

Miłej niedzieli Mordecki

Moja Córuś ulubiona dzisiaj ten pohybel dokonuje :oklaski: Cały dzisiejszy urobek tatuażowy idzie na szczytny cel, a Mamusia rzeczonej Córusi też ma swój wkład w pohyblu, bo poświęca się i będzie świętować bez dziecka swego młodszego...wszak cel uświęca wszelkie środki :oklaski:

Witajcie pracusie moje...:cmok:wpadam się szybciorem przywitać z niemieckiej ziemi ...dojechałam, zmienniczke na lotnisko na busa do Wiednia zawiozłam .:love: Teraz czekam aż moi się do syna na popołudnie wyniosą, bo bet już mnie woła...oczy mi się kleja niemożebnie:( czuj czuj  czuwaj :cześć: do mojego odespania

• Lubię to 9

Nie wylogowuję się , bo miałam trudności z zalogowaniem się na lapku ....musiałam hasło resetować ...a z telefonu źle mi się pisze  . Za moment bajki w tv idą precz ...kwalifikacje skoków a po nich skoki starszyzna oglądać będzie . Młody niech se piramidy z klocków buduje ...od tv paszoł won ...babcia teraz będzie pilotem zarządzać  :d

44 minut temu, fioletowa.mysz napisał:

Aktualnie przeskoczyłam na TVN24 w celu jarania się WOŚP-em. Kase o 9 rano przekazałam. Uroki życia na wsixd. Dzieciaki bladem świtem domokrążyć zaczęły:haha:

Dałam się wyłapać dzieciaczkom jak szłam po fajki :d

Wywala mnie z forum na lapku ....już trzeci raz musiałam resetować hasło , bo inaczej zalogować się nie mogłam :smutek:

Dzieeeeń doooobry :oklaski: Jeszcze nie położyłam się spać, a że niedługo zacznie świtać, postanowiłam więc przywitać się jako pierwsza :haha:A skoro spełniłam już ten miły obowiązek, to mogę uczciwie powiedzieć, że 644784265_dziedobrynaurlopie.jpg.be7426644d8841e774a1ee431db4576a.jpg Niemniej jednak wszystkim, tym pracującym i tym obijającym się, życzę miłego poniedziałku :oklaski:

Mogę być jako druga,kurna felek:)Obudziłam się po 2 - iej i spanie się poszło....wrrrr .No to nie wiem,dobranoc za późno mówić chyba a dzień dobry za wcześnie,ha ha ha .Niech będzie SIE MA kto też nie śpi:)Sakramencka godzina:(Idę sobie polityków policzyć ,może zasnę,ha ha ha 

• Lubię to 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...