Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 3.10.2019 o 17:52, awe59 napisał(a):

Moja babcia teraz siedzi w kuchni i układa kolorami kostki Rummi....:d a zapędzić ją do łóżka przed 22 to wielka sztuka....:haha:no taki nocny Marek.

Rozwiń  

Tu dzieci ustalają grafik, a ja się stosuję. Nie wolno przed 20 to nie wolno :haha:.

• Lubię to 4

W dniu 3.10.2019 o 17:58, fioletowa.mysz napisał(a):

Moja, z 8 miesięcy temu, jeszcze przemieszczała się za pomocą chodzika. To potrafiła do beta zasuwać około 2 w nocy. Ale ja jej w tym nie pomagałam.

Rozwiń  

Cóż za nieodpowiedzialna opiekunka z Ciebie . Zupełny brak empatii :szydera:

W dniu 3.10.2019 o 20:20, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Cichaj ...na imieninach byłam ....świętej Tereski dzisiaj :szydera:

Rozwiń  

Już myślałem, żeś się do Oregonu  wybrała, po tego wielkiego grzyba :d

• Lubię to 2
  • Zgadzam się 1

W dniu 3.10.2019 o 20:26, fioletowa.mysz napisał(a):

Czemu? Przecież nie pracuję na nocnej zmianie:szydera:

Rozwiń  

Bardzo nieładnie z Twojej strony , że nie przeszkadzało Ci , nie przejmowałaś się , że babciunia sama po nocach się szlaja . Może jeszcze z lodówki podżerała coś , co na pewno jej nie służyło ? ! ....Czy podżerała to nie za mocne słowo , czy może lepiej konsumowała by brzmiało ? :szydera:

W dniu 3.10.2019 o 20:29, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Bardzo nieładnie z Twojej strony , że nie przeszkadzało Ci , nie przejmowałaś się , że babciunia sama po nocach się szlaja . Może jeszcze z lodówki podżerała coś , co na pewno jej nie służyło ? ! ....Czy podżerała to nie za mocne słowo , czy może lepiej konsumowała by brzmiało ? :szydera:

Rozwiń  

Z lodówki nieee. Tylko czekoladę z szuflady wyżerała babunia. Diabetyczka zresztą.  A co do reszty to ja jestem zimny drań z piekła rodem i przyjeżdżam do De zarabiać mamonę. Robię to za co mi płacą. A za co nie płacą to niech robią sami:szydera:

• Lubię to 3
  • Zgadzam się 1

W dniu 3.10.2019 o 20:33, fioletowa.mysz napisał(a):

Z lodówki nieee. Tylko czekoladę z szuflady wyżerała babunia. Diabetyczka zresztą.  A co do reszty to ja jestem zimny drań z piekła rodem i przyjeżdżam do De zarabiać mamonę. Robię to za co mi płacą. A za co nie płacą to niech robią sami:szydera:

Rozwiń  

Normalnie,  jakbym siebie widziała :szydera:

W dniu 3.10.2019 o 20:34, Baśka powtarzająca się napisał(a):

Normalnie,  jakbym siebie widziała :szydera:

Rozwiń  

Ciekawe czy moja rodzina chciałaby taką opiekunkę jak ja. Myślę, że nie. Bo gdyby komuś przyszło do głowy szczenę sztuczną przy stole wylizywać to bym chyba zaciukać musiała. A u podopiecznej jakoś to znoszę. I nawet doniczki po stole nie przesuwam. Zwyczajnie konsumuję w swoim pokoju:szydera:

• Lubię to 4

W dniu 3.10.2019 o 20:39, fioletowa.mysz napisał(a):

Ciekawe czy moja rodzina chciałaby taką opiekunkę jak ja. Myślę, że nie. Bo gdyby komuś przyszło do głowy szczenę sztuczną przy stole wylizywać to bym chyba zaciukać musiała. A u podopiecznej jakoś to znoszę. I nawet doniczki po stole nie przesuwam. Zwyczajnie konsumuję w swoim pokoju:szydera:

Rozwiń  

Uffff... Kamień z serca.. Konsumujesz, a nie żresz :szydera:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...