Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ale pojechaliśmy do sklepu soecjalistycznego z materialami obiciowymi,,dziwny sklep ,bo na dzwonek Pani otwiera , bo po drugiej stronie meble robią,,ok! idę na magazyn, jedna strona półki zawalone belami z materiałami,,druga strona to samo,,chyba z 300 tych bel było,, pierwsze moje przejscie i oglądanie rzutem oka skończyło się na niczym,,same straszne kolory,,dla babć, :smutek:te wzory jakieś ciemne i brudne, nie! w życiu nie kupię takiego ciemnego pokrycia, nie będe mogła patrzec na tą kanapę ,,słodziak się z Panią dwoi i troi,,pod nos mi wyciągają te paskudstwa a ja nie!! okazało się ,że w niektórych lewa strona jest ładniejsza od prawej, za 3 podejsciem w obchód raz jeszcze wyciągnęłam jedną belę w różnych kolorach,,ale za malo było tam już materiału,,ale bela wylądowała na stole, 4 podejscie i jednolity wyciągnęłam kolor, różowy,,a co!!! żadne starocie nie będe kladła, okazało się ,że ten z wzorami idealnie będzie pasowal na poduszki,,dwie bele wzieliśmy,10 m, gruby super materiał, za 70 euro, pani sama decydowała o cenie, super sklep:oklaski:

• Lubię to 3

W dniu 24.10.2018 o 18:18, violka napisał(a):

Ja za mój narożnik , zapłaciłam 50 euro . Robota moja wiec nie liczę . Gotowy , ładnie zrobiony , widziałam u nas za 1100 zł .

Rozwiń  

Pomyslę,,bo podoba mi się,, widzę jakie są ceny, niektóre to szok,,

W dniu 24.10.2018 o 18:14, foczka63 napisał(a):

Tkną?Już ponad 10x prezydent złamał konstytucję....Dla tej sekty nie ma żadnych świętości i zasad poza toruńskim klechą i tym małym mściwym gnomem.Reszta czyli naród się nie liczy.Dopiero teraz zauważyłaś ,ze niszczą konstytucję?:(

Rozwiń  

Lamia, to fakt, ale jak posprzataja, czyli zmienia ja pod siebie, to jestesmy ugotowani.

W dniu 24.10.2018 o 19:07, Adolf napisał(a):

Jak to ?Ja mam być zapłodnionych?To się nie uda ja jestem Adolf Hetero !!!!

Rozwiń  

Nie był bym taki pewny, bo wiesz jak to jest

Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek:szydera:

• Lubię to 5

W dniu 24.10.2018 o 07:43, Michał845 napisał(a):

Hej Wszystkim.   UWAGA!!!!   Prośba o poradę  Dzisiaj przez przeciąg zamknęły się z trzaskiem drzwi w salonie dziadka i szyba w drzwiach poszła w drobny mak.  Moje pytanie.... Czy ja ponoszę jakąkolwiek odpowiedzialność?   Teoretycznie powinienem przewidzieć takie zdarzenie i zamykać wszystkie drzwi, bo dzisiaj jest dość mocny wiatr, ale zawsze rano jestem zabiegany i nie myślałem o tym :(  Co o tym myślicie... czy gdyby córka dziadka pytała mnie o pieniądze to kłócić się czy zgodzić się choćby w części na opłacenie nowej szyby? 

Rozwiń  

@Michal845

Daj spokoj.

Niemcy zazwyczaj maja ubezpieczenie.

Teoretycznie powinienes tez przewidziec pogode, i wiatr?!

Nie daj sie zakrzyczec. w razie czego.

Nic nie musisz!

W dniu 24.10.2018 o 07:51, Michał845 napisał(a):

Myślę, że masz rację.  A dziadziuś też cwaniak z bańką w nosie. Zawsze mi zwracał uwagę, że te drzwi mają być otwarte i nie lubi jak są zamknięte, a dzisiaj po tym zdarzeniu mówi do mnie, że czemu ja tych drzwi nie zamknąłem.  Cwaniaczek

Rozwiń  

@Michal845 :mur:

niech se opa wybije....

W dniu 24.10.2018 o 19:29, sayonara 52 napisał(a):

@Michal845 :mur:

niech se opa wybije....

Rozwiń  

A ja auto zgniotłam i nic nie było,,ani jednego słówka ,abym ja coś zapłaciła, zresztą wiem,że nic bym nie płaciła, trudno stało się, dużo rzeczy  w tych domach stare i ledwo nieraz się kupy trzyma, psujką nieraz jestem,,jak coś jest na wykończeniu to ja szybko to wykończę,,

• Lubię to 1

W dniu 24.10.2018 o 09:39, Adolf napisał(a):

Gucio jest nieładnie,Adolfek jest nietuzinkowy he he.Pszczółki wy to macie kompleksy,z tymi rozstępami hi hi

Rozwiń  

@Adolf,\\

Dolus, oj nieladnie.

My rozstepy, a wy -lysiny.

I co ?

Jak w dziubku?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...