Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 5.09.2018 o 08:58, 1bozka napisał(a):

Niestety wiatr jest za wolny :szydera:i nie jest w stanie mi dorównać:szydera: chciałam pomóc ale nie to nie męcz się dalej hihi i dziękuj przodkom:szydera:

Rozwiń  

Mają moją dozgonną, a nawet wieczną wdzięczność....miejsce na cmentarzu też mi zostawili...:szydera:

W dniu 5.09.2018 o 08:59, Mirelka1965 napisał(a):

Jedni fajki szmuglują, a inni tableteczki wożą....ale audicami nie jeżdżą...:szydera:

Rozwiń  

Kto szmugluje ? Imię i nazwisko proszę ! Lekomanki też są ? 

Kurczaczek, sama patologia pracuje w tej opiece. :haha:

• Zgadzam się 1

W dniu 5.09.2018 o 09:19, Maria Jolanta napisał(a):

Kto szmugluje ? Imię i nazwisko proszę ! Lekomanki też są ? 

Kurczaczek, sama patologia pracuje w tej opiece. :haha:

Rozwiń  

A co ty? Z choinki się urwała? :haha: Oczywiście, że patologia...:haha: Kto normalny chciałby tę robotę wykonywać...:szydera:

Dzien dobry. 

Przerylam cala kuchnie i tarki do warzyw nie znalazlam.

Chyba raczek sobie tutaj nie ubrudze. Tylko, ze pospaceruje wiecej. Pedzilam do Lidla po tarty ser a czosnek posiekalam(mam go nie uzywac, ale spaghetti bez czosnku jest fuj). Babcia zjadla nawet dokladke. Hm...teraz sobie pusci baka i bedzie gut.

Milego dnia:) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

Pokaż więcej  

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

Pokaż więcej  

• Dodaj nową pozycję...