Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Rozmowa przy kawie (2)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry .....

Siedzę sobie przy biurku ...laptop aż zawodzi ,łka ..." pisz ..pisz ...pisz "...a ja ni cholery . Kawę siorbię ...w okno patrzę a w ogrodzie spektakl w wykonaniu rożnistej maści i gatunku ptasząt ....Przepychają się ...świergolą ...no teatrzyk aż miło ....

Miłego dnia MRÓWECZKI :cmok:

2 minuty temu, Baśka powtarzająca się napisał:

Dzień dobry .....

Siedzę sobie przy biurku ...laptop aż zawodzi ,łka ..." pisz ..pisz ...pisz "...a ja ni cholery . Kawę siorbię ...w okno patrzę a w ogrodzie spektakl w wykonaniu rożnistej maści i gatunku ptasząt ....Przepychają się ...świergolą ...no teatrzyk aż miło ....

Miłego dnia MRÓWECZKI :cmok:

Kryzys egzystencjalny cię dopadł...:haha: Ale zaraz minie i czas przyspieszy...:oklaski: Znamy to wszyscy...cierpliwości...:tak2:

9 godzin temu, Mirelka1965 napisał:

Kobiecość to nie wstręt do pudru...>:(  Ja się nie pudruję, nie podkładuję, nie maluję ust, nie tuszuję rzęs...czy to znaczy, że jestem mniej kobieca od innych? Kobiecość to stan umysłu, a nie 

tak dokładnie to oznacza. Takie jest moje zdanie. 

Stan umyslu Ok ale też dbanie o siebie rzęsy powinny byc zawsze umalowane. Itp....

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 1

5 minut temu, Lisa_Ona napisał:

Stan umyslu Ok ale też dbanie o siebie rzęsy powinny byc zawsze umalowane. Itp....

Może zarzucisz mi czepialstwo, ale dlaczego rzęsy MUSZĄ być umalowane? To że nie tuszuję rzęs oznacza, że nie dbam o siebie? Sorki, ale nie zgadzam sie z tym stwierdzeniem...

Dzień dobry,

Ostatnie dwa dni na wygnaniu i wracam do polskiej rzeczywistości......:oklaski: jeden kofer prawie spakowany, dziś odkurzacz i mop będzie w użyciu.....upał na zewnątrz ale prywatny basen ( miskę ) trza napełnić wodą i nogi zamoczyc.....:d

Miłego dnia wszystkim życzę.

• Lubię to 3

Dzień dobry,

Ostatnie dwa dni na wygnaniu i wracam do polskiej rzeczywistości......:oklaski: jeden kofer prawie spakowany, dziś odkurzacz i mop będzie w użyciu.....upał na zewnątrz ale prywatny basen ( miskę ) trza napełnić wodą i nogi zamoczyc.....:d

Miłego dnia wszystkim życzę.

• Lubię to 2

13 minut temu, Lisa_Ona napisał:

rzęsy powinny byc zawsze umalowane.

Nigdy w życiu rzęs nie malowałam więc chyba nie jestem kobieca,ha ha ha 

Zawsze to powinna być czysta bielizna,w razie W rzęsy zespół ratunkowy najmniej obchodzą:):):)

• Lubię to 4

8 minut temu, Lisa_Ona napisał:

Liska ....lajknęłam z miłości do Ciebie , alee...nie zgadzam się z Tobą ....Czy rzęsy zawsze muszą być umalowane ...czy to jest oznaką dbałości o siebie ???...Lisa ...mam ciemne rzęsy , na wyjścia staram się je maskarą maznąć ( czyt. wytuszować ) ,ale jak nie mam ochoty to walnę sobie kreskę pod oko i powiem Ci , że też nie jest źle ....jeszcze ...mimo posunięcia w latach :haha:Pudry , korektory używam na wielkie wyjście , ale na co dzień nie chce mi się , bo to zmywanie ..rozmazywanie ...łeeee...no leniuch jestem i już . Z całym szacunkiem da Ciebie : dziewczyny mają rację , że stan umysłu się liczy ...przede wszystkim ....Zawsze wiedziałam , że głowa i buty mają być perfekt , bo nawet piękna sukienka a paskudne , rozdeptane buty ....ewentualnie super ubiór a na głowie byle jak zaczesane tłuste strąki ...to świadczy o niedbałości ...Nie mówię o sobie , bo niestety ja powinnam poprawiać swoją " urodę " , ale są kobiety , którym makijaż jest zupełnie niepotrzebny ....Nie wiem ...może ja już jestem taka popier...głupia , że w każdym znajdę coś ładnego ....nawet w brzydalu . Potrafię dostrzec to , czego nawet taki brzydal nie potrafi u siebie dostrzec ....Ważne żebyśmy same z sobą czuły się dobrze i będzie git :cmok:

8 minut temu, foczka63 napisał:

Nigdy w życiu rzęs nie malowałam więc chyba nie jestem kobieca,ha ha ha 

Zawsze to powinna być czysta bielizna,w razie  rzęsy zespół ratunkowy najmniej obchodzą:):):)

Tak jest ! ....Rzęsy malują ...doklejają ...doprawiają a później ....Jedna rzęska gdzieś się odklei ...w oko wlezie ..kłuje ...i ...krzyk : ludzie ...ratunku , bo mi oko dryga :szydera:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...