Skocz do zawartości

Uważajcie na grę w trzy kubki i cukierki!!!

Gość Jadzia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wróciłam z Międzyzdrojów i jestem w szoku ilu ludzi nabiera się na grę w trzy kubki mimo że od lat mówi się, żeby w to nie grać, bo wygrywają tylko swoi. Niedaleko mojej kwatery panowie przez 2 dni oszukali dziesiątki osób tak DZIESIĄTKI. Dwie osoby płakały i błagały o zwrot pieniędzy to zostali szybko spacyfikowani i pogonieni. Nie dawajcie się nabierać na szybką kasę bo kto jak to, ale my chyba najlepiej wiemy ile trzeba się napracować i nikt za darmo nam nie daje. Bałam się nagrywać, bo goinili ludzi z komórkami ale znalazłam filmiki oraz wytłumaczenie tej "zabawy".

Wytłumaczenie szwindla

Wersja z cukierkami

Proszę wyjaśnienie cukierków

Gość A gdzie alex z ecpu

No co może w końcu alex z ecpu i ich ta grupka zrobi porządek z oszustami w trzy kubki.  Ale stop, z nimi już tak łatwo nie będzie jak z zaburzonymi pedofilami .  

Wiadomo alex tylko wobec słabszych czyli zaburzonych  pedofilów jest taki mocny 

W dniu 14.12.2022 o 13:19, Gość A gdzie alex z ecpu napisał:

No co może w końcu alex z ecpu i ich ta grupka zrobi porządek z oszustami w trzy kubki.  Ale stop, z nimi już tak łatwo nie będzie jak z zaburzonymi pedofilami .  

Wiadomo alex tylko wobec słabszych czyli zaburzonych  pedofilów jest taki mocny 

Najpierw to porządek trzeba by zrobić z ecpu, którzy publikują swoje filmiki bez zgody PODEJRZANYCH. Faceci robią sobie reklamę kosztem tych chorych ludzi co nic nie daje oprócz poklasku. 

W dniu 2.10.2025 o 00:54, Gość Filip napisał(a):

Cześć

Zobaczcie ile stracił facet z dzieckiem. Szkoda, bo pewnie na coś ta kasa była przeznaczona. Przykre zarazem, że są takie świnie które tylko patrzą żeby cię zrobić w balona.

Ten widoczny w 1:37 w czarnej polówce z czerwonym logo i czapce nike to nie jest ten co w innym filmie był w roli grającego?

Robactwo...

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

Udostępnij

O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 12 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 360 tysięcy postów w ponad 30 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji naraz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik

• Dodaj nową pozycję...