Skocz do zawartości

  • Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Domowe wypieki...


 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, marzycielkaa napisał:

A co to za pyszności :) ?? prosze o przepis

Niestety ale nieznajomym nie udostępniam. 

Lecz gdy czytam: "proszę", to stoję na miękkich nogach i się kruszę:

A proszę bardzo. Niech każdy wychodzi!

Smacznego

 

Screenshot_20200507-111204_Gallery.jpg

  • Lubię to 1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dzień dobry
Zostały białka(żółtka w szarlotce).
Trzeba spożytkować. Kur de Mol, umiejętnie.
Jest wyzwanie.
Roladka bezowa z cytrynowym kremem jogurtowym i upstrzona kolorowo, malinowo z.B. Niepsztyniecka.
Tych na dietkach przepraszam.
Reszcie pomyślności

Screenshot_20200521-193433_Twitter.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

5 godzin temu, LACH. napisał:

Kochane Panie, szanowni Panowie
To co na słodko chodzi po głowie?
Bo ja mam ochotę na jakiś kuszący konkret!
I żeby nie było tylko o jedzeniu, to słonecznikowy potaniał i można upiec... "Wiewiórkę"???

Zostaw biedne lichutkie  stworzenie w spokoju to już prosiak Ci nie:p wystarczy ?Jeszcze coś małego na 8kę chcesz ?

  • Zgadzam się 1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Na jakie ciacho napada ochota, gdy pamięć przywołuje pierwszy dzień lata, roku premiery wykonania tego utworu, przez młodziutką Edytę?
Jest takie tylko jedno, jedyne z charrakterrrem!
 


Bardziej ma pachnieć lipcem, czy smakować majem? A może wyglłądać czerwcowo? Jedno na mur! Musi mieć kopa od bananowo-% nasączenia!

Nazwę go: "Edit"

  • Lubię to 1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Godzinę temu, Amaranta napisał:

Oj ale Cię dom wzywa ;)

To prawda. Ale jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Chociaż pachnie jak w komnatach kuchennych mojego, ?? domku.

Wyluzowany z kości kurczak ma piersi, nomalne, jaja na twardo daję w farsz di środka dla estetyki "ździwionych" żółtek w przekroju ?.

  • Lubię to 1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

13 minut temu, LACH. napisał:

To prawda. Ale jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Chociaż pachnie jak w komnatach kuchennych mojego, ?? domku.

Wyluzowany z kości kurczak ma piersi, nomalne, jaja na twardo daję w farsz di środka dla estetyki "ździwionych" żółtek w przekroju ?.

Myślisz że ja tego nigdy nie jadłam?Błąd i co więcej było dobre :))

  • Zgadzam się 1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

30 minut temu, Amaranta napisał:

Myślisz że

Ja myślę a ty wiesz, jak ja serdecznie potrafię poczęstować. Nawet e-uraczyć. Zawsze stały i jednakowo niezmienny. Jak ten reper smaku wśród nietrwałych zapachowo i czczych chorągiewek.

Jest dobrze. I fajniusio.

Jedziemy z tym opiekuńczym koksem, Ami :d°.

  • Lubię to 1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
 Udostępnij



O nas

Forum Opiekunkaradzi.pl służy Opiekunom osób starszych już 8 rok. W tym czasie napisali oni (Wy) 356 tysięcy postów w blisko 49 tysiącach tematach, tworząc ogromne kompendium praktycznej wiedzy o pracy w opiece w Niemczech i Szwajcarii. To przy wsparciu Społeczności forum powstały Stelomierze, Rankingi opinii, Mapa Opiekunów i pierwszy w branży opiekuńczej multiFormularz, pozwalający aplikować jednym kliknięciem do wielu agencji na raz, będący uzupełnieniem działu pracy, w którym oferty pracy w Niemczech, Szwajcarii, Austrii i we Włoszech publikuje ponad 50 sprawdzonych i polecanych firm i agencji pracy. 

logo-opiekunka1.png
Wszelkie prawa zastrzeżone 2015-2023 Opiekunkaradzi.pl 

Polityka prywatności i cookies  |  Regulamin Kontakt  |  Reklama i HR - cennik


×
×
  • Dodaj nową pozycję...