Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Współczesna księżniczka-moda!!!

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

37 minut temu, Basiaim napisał:

Nie jest zły.

Nie rozumiem, z czego się napitalają koleżanki.

Ja tez to i owo chętnie zakrywam, tyle że zamiast dłuższych nogawek wolałabym w formie sukieneczki.

Ja sobie sprawiłam dwuczęściowy...sukienusia i majtasy...i damę rżnę całą gębą...:oklaski: Dodam że nie jest to tankini...autentyczna mini za tyłek....sexi jak cholera...:haha:

10 minut temu, violka napisał:

image.png.57e5bd42ddf9c88df18e5fd32630ecf7.pngI optycznie wyszczuplający :love:

Dwudziestoletnia modelka z nadwagą fajnie wygląda...skóra jędrna, zero cellulitu i żylaków, wcięcie w talii ma...A teraz dorzuć wymienione elementy i dołóż jeszcze poduszkę z przodu...Żadna optyka tu nie pomoże...:haha:

52 minut temu, Basiaim napisał:

Nie jest zły.

Ja tez to i owo chętnie zakrywam, tyle że zamiast dłuższych nogawek wolałabym w formie sukieneczki.

Też nie rozumiem ....poważnie . Zresztą ....jedne zachwycają się sukienkami a'la koszula nocna ....inne firankami przerobionymi na sukienki ....jeszcze inne ....czymś tam i ....każdemu według zasług . Każdy ubiera to co mu się podoba i w czym się dobrze czuje ....

Nie o modzie , ale jakby trochę pasowało ....: na wrzesień mam zamówionego majstra do przeróbek , małego remontu . Doradczyń , krytykantów mam ....multum " zrób tak ..tego nie kupuj ....oj nieee...takie widziałam u znajomych i nie podobają mi się ! " ....Moja odpowiedź jest krótka  3 tysiące ....dajesz 3 tysiące , dokładasz się i ....możesz krytykować i doradzać . Miny warte zobaczenia po takiej mojej odpowiedzi :szydera:

1 minutę temu, Baśka powtarzająca się napisał:

Też nie rozumiem ....poważnie . Zresztą ....jedne zachwycają się sukienkami a'la koszula nocna ....inne firankami przerobionymi na sukienki ....jeszcze inne ....czymś tam i ....każdemu według zasług . Każdy ubiera to co mu się podoba i w czym się dobrze czuje ....

Nie o modzie , ale jakby trochę pasowało ....: na wrzesień mam zamówionego majstra do przeróbek , małego remontu . Doradczyń , krytykantów mam ....multum " zrób tak ..tego nie kupuj ....oj nieee...takie widziałam u znajomych i nie podobają mi się ! " ....Moja odpowiedź jest krótka  3 tysiące ....dajesz 3 tysiące , dokładasz się i ....możesz krytykować i doradzać . Miny warte zobaczenia po takiej mojej odpowiedzi :szydera:

:szydera:

41 minut temu, Mirelka1965 napisał:

Ja sobie sprawiłam dwuczęściowy...sukienusia i majtasy...i damę rżnę całą gębą...:oklaski: Dodam że nie jest to tankini...autentyczna mini za tyłek....sexi jak cholera...:haha:

Pokażesz? Moze być z netu zdjecie.

W zeszłym roku kupiłam strój-sukienkę, teraz chciałabym coś innego.

• Lubię to 1

30 minut temu, Mirelka1965 napisał:

Dwudziestoletnia modelka z nadwagą fajnie wygląda...skóra jędrna, zero cellulitu i żylaków, wcięcie w talii ma...A teraz dorzuć wymienione elementy i dołóż jeszcze poduszkę z przodu...Żadna optyka tu nie pomoże...:haha:

Ja pierdziuuuu O.o Co ja mogę na to poradzić , że wszystkie modelki to młódki :haha: Każdy myślący wie , że ciało z wiekiem się zmienia ale to wcale nie oznacza , że należy je chować pod długimi czarnymi kieckami :p Ja jestem szczypiorek a brzuch już też nie jest taki jak 20 lat temu i na plaży powinnam stać bez ruchu , bo podczas biegania uda jakoś tak dziwnie falują :haha: Nie tylko młodziki żyją na tym świecie a na liftingi mało kto może sobie pozwolić :d Więc tych idealnych inaczej jest zdecydowana większość :d

21 minut temu, Baśka powtarzająca się napisał:

Doradczyń , krytykantów mam ....multum " zrób tak ..tego nie kupuj ....oj nieee...takie widziałam u znajomych i nie podobają mi się ! " ....Moja odpowiedź jest krótka  3 tysiące ....dajesz 3 tysiące , dokładasz się i ....możesz krytykować i doradzać . Miny warte zobaczenia po takiej mojej odpowiedzi :szydera:

:zdrówko:

• Lubię to 1

2 minuty temu, Basiaim napisał:

Pokażesz? Moze być z netu zdjecie.

W zeszłym roku kupiłam strój-sukienkę, teraz chciałabym coś innego.

Nie kupiłam w necie Nie posiadam zdjęcia samego wdzianka...To taka sukienusia z lekko poszerzanym dołem od staniczka...doskonale zakrywa tentegesy...:haha:

3 godziny temu, foczka63 napisał:

Chodziłam kiedyś na aquaaerobik i fajne to było,a teraz będę miałą zajęcia na basenie w sanatorium .

Coooo ? To właśnie do sanatorium powinnaś sobie sprawić oszczędny strój. Taki na który zabrakło materiału. :haha:

• Lubię to 1

3 godziny temu, Basiaim napisał:

Nie jest zły.

A ja ze względu ma blizny coś z zakrytymi plecami. Czyli coś na Batmana z pelerynką by się przydało.:szydera: 

18 godzin temu, Maria Jolanta napisał:

A ja ze względu ma blizny coś z zakrytymi plecami. Czyli coś na Batmana z pelerynką by się przydało.:szydera: 

18 godzin temu, Maria Jolanta napisał:

Zawsze mam problem ze strojem bo nie mam nic do wyeksponowania więc kupuję co w łapki wpadnie i z głowy. Przynajmniej mogę myśleć że to przez nieodpowiedni strój wyglądam jak własna babcia. :haha:

Moja kumpela jest po wielu operacjach kręgosłupa...ma tak wypaśne stroje, że wytrzeszczam oczka z podziwu...i wygląda jak modelka, a pelerynki Batmana nie ma...:haha:

O 26.06.2018 at 11:35, foczka63 napisał:

https://www.decathlon.pl/stroj-1cz-karol-id_8382886.html#v2187176

taki sobie strój zamówiłam właśnie:)

Kurczę, tak się podśmiewywałam a jak patrzyłam na kostiumy to mi oczka uciekały właśnie w stronę podobnych. Na szczęście nie lubię czerni. :haha: