Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Forumowa płytoteka :)

Gość aga
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

21 godzin temu, Wenusia napisał:

Płyń płyń byle do brzegu :hura:

Ogólnie lubię Szanty, może ktoś coś :tak2:

Powiem Ci @Wenusia ze szukam w głowie - miałem coś pięknego, ale to było tak dawno - jeszcze   za czasów kaset magnetofonowych,   ze nie wiem czy znajdę nazwę kapeli... będę myślał aż znajdę

3 godziny temu, Funny napisał:

Koliberek taki .....ptaszyna delikatna

Całkiem całkiem ... trochę mnie arytmia tutaj meczy ... ale jest potencjał 

- jak ich słuchałem to od razu miałem pewne skojarzenie ... coś minirzyszlondi głowy - wiec podaje 

8 minut temu, waldiroom napisał:

Powiem Ci @Wenusia ze szukam w głowie - miałem coś pięknego, ale to było tak dawno - jeszcze   za czasów kaset magnetofonowych,   ze nie wiem czy znajdę nazwę kapeli... będę myślał aż znajdę

No ja myślę że sprostasz zadaniu :dobrze:

3 minuty temu, waldiroom napisał:

Całkiem całkiem ... trochę mnie arytmia tutaj meczy ... ale jest potencjał 

- jak ich słuchałem to od razu miałem pewne skojarzenie ... coś minirzyszlondi głowy - wiec podaje 

Piękniusie  :love: wysłuchałam do końca aż mi gwiazd pozostał w uchu :$

1 minutę temu, waldiroom napisał:

J tak już zupełnie spokojnie po szaleństwie z filmu Chapi .... coś jeszcze.

ps. Nie wiem czy się już chwaliłem ze uwielbiam muzykę filmową

a Ramin Djawadi jest w tym bardzo dobry 

Dobry wybór :tak2:

1 godzinę temu, waldiroom napisał:

Dam coś od siebie dla zwolenników mocnego uderzenia - H Zimmer 

Też lubię filmową, ale nie każdą.Ja to się też czasem katuje ,ale inną muzą, bardziej do mnie trafia Running Wild.

@elf czy Ci się podoba ?Mam nadzieję

@Funny szczerze, wstawki gitary prowadzącej mistrzowskie.  Niby w konwencji Sabatonu a jednak ten Bit  nie przemawia tak mocno do mnie. Może po prostu  dudy na początku mnie  nie zachwyciły. Momenty bez tekstu zajefajne. Można się zanurzyć w dźwiękach po pachy i niea się wrażenia blotnej topieli.

46 minut temu, Funny napisał:

Też lubię filmową, ale nie każdą.Ja to się też czasem katuje ,ale inną muzą, bardziej do mnie trafia Running Wild.

@elf czy Ci się podoba ?Mam nadzieję

@Funny  coś Ty puściła? Wszystkie pióra najpierw mi stanęły  dęba,  a potem je sobie wyskubałam:smutek:.  Do  tego jeszcze  szyję sobie ukręciłam :mur:Jak ja się teraz światu pokażę:szok:?  

14 minut temu, elf napisał:

@Wenusia, jedne z bardziej znanych szant

Mogłabym tak do rana..... Też kiedyś miałam zajawke na szanty. Ale to chyba wszyscy którzy grają na instrumentach strunowych tak mają 

Tak jak mówisz, liznęłam kiedyś piano i struny a nawet fleta, ale najlepiej szła mi gra na cymbalkach, choć ogólnie to me struny głosowe nigdy mnie nie zawiodły :hura:

Pięknie dziękuję @elf iku za Szanty :cmok:

16 minut temu, Heidi napisał:

@Funny  coś Ty puściła? Wszystkie pióra najpierw mi stanęły  dęba,  a potem je sobie wyskubałam:smutek:.  Do  tego jeszcze  szyję sobie ukręciłam :mur:Jak ja się teraz światu pokażę:szok:?  

Po prostu...Uczesz się :haha:

@waldiroom póki Ciebie  nie  ma , to idę z Tobą w bój nr 1 tj. Pożegnanie z Afryką 

Nr 2 tj. Gladiator 

Nr. 3 tj. Pianista 

Dla mnie: stół  muzyczny dziś  bogato zastawiony . Fryderyk Chopin siedzi z mojej lewej :$

24 minut temu, elf napisał:

@Wenusia  to niemieckie szanty. Jeden z bardziej znanych folkowo rockowych zespołów De 

Lubie drani... Jak. Mnie chandra w Niemczech dopada to słucham.  Na ich piosenkach uczyłam się niemieckiego.. 

Nie słyszałam tego w niemieckim języku i powiem szczerze ładnie to brzmi :tak2:

Ehh tęsknię już do mojego Morza :$

27 minut temu, Heidi napisał:

@waldiroom póki Ciebie  nie  ma , to idę z Tobą w bój nr 1 tj. Pożegnanie z Afryką 

Nr 2 tj. Gladiator 

Nr. 3 tj. Pianista 

Dla mnie: stół  muzyczny dziś  bogato zastawiony . Fryderyk Chopin siedzi z mojej lewej :$

@Heidi.... oooo  Heidiiiii, jestem pod wrażeniem. J. Barry - impresive. Ale Pianista mnie się przypomniał filmowo : tak pięknie :d... choć Chopina niespecjalnie podziwiam ... to pianino i Alex Broody zrobił z tego użytek

no popatrz ... jeśli jak @Wenusia  nie poszłaś z kurami spać , dla podkreślenia roli pianina