Skocz do zawartości

• Witaj, czego szukasz? (kliknij, by wybrać)

Forumowa płytoteka :)

Gość aga
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

@Funny  "Sabaton' lubię że względu na teksty. Chodź myzyka też jest . Na Metalice sie wychowałam, dziekuje ci słoneczko że pamiętasz że istnieję. To naprawdę miłe i tak mi się cieplutko wokół serca zrobiło. Zdziwiłabys się jak różnie kształtował się moj gust muzyczny  na  przestrzeni dorastania.  Zaczynałam od Lihmala. Ale był czas SDM I piosenki aktorskiej. Oczywiście jak każdy z naszego pokolenia śpiewała manifesty wolnosciowe rockowych polskich zespołów. A teraz...... Słucham radia, i YouTube i tego co mi w duszy gra. 

1 minutę temu, elf napisał:

@Funny  "Sabaton' lubię że względu na teksty. Chodź myzyka też jest . Na Metalice sie wychowałam, dziekuje ci słoneczko że pamiętasz że istnieję. To naprawdę miłe i tak mi się cieplutko wokół serca zrobiło. Zdziwiłabys się jak różnie kształtował się moj gust muzyczny  na  przestrzeni dorastania.  Zaczynałam od Lihmala. Ale był czas SDM I piosenki aktorskiej. Oczywiście jak każdy z naszego pokolenia śpiewała manifesty wolnosciowe rockowych polskich zespołów. A teraz...... Słucham radia, i YouTube i tego co mi w duszy gra. 

47 minut temu, Funny napisał:

Heidi

Słucham  myzyki i co czuję?  Moje emocje: 

Brnąc śladem  wenecjan,  wynajęłam najpiękniejszą gondolę od samego Doży. (Stać  mnie dziś   było:tak2: ) 46 muskularnych wioślarzy poprosiłam,  żeby opuścili  pokład i pozwolili mi płynąć  samotnie dzięki dobrym wiatrom.  Położyłam  się plecami na pokładzie w centralnym jego punkcie. Kierunek podróży nie byl ważny, ważny  był moment emocjonalnej  flauty . Było przyjemnie  ciepło, słońce delikatnie wyglądało zza chmur, przyjaciel  wiatr muskał moje ciało okryte francuskim muślinem haftowanym pajęczą nicią przetykanym cekinami od cyganki , zdobytymi na targu staroci w zamian za kurczaka , pieścił  we włosach, w uszach było słychać melodię, którą  w swej życzliwości przekazała mentalnie osoba,  której nie było  mi  dane zobaczyć twarzy i słyszeć  śmiechu i jej odstających uszu  . Z tronu Doży zsunął się po misternie udzierganej nici  sam pan pająk . Złodziej.  Ukradł  okruszek chleba z kącika moich ust. Nie wiedział długonogi  podróżnik,  że ze  mną  się nie zadziera.  W wielkim muzyczno-emocjonalnym uniesieniu, z wielkim  wysiłkiem,   drgnął mój wskazujący  palec prawej ręki.  Przyszła ulga , że nie dałam odebrać  sobie co  na mnie  było . Teraz pan pająk  leży obok mnie  jak i ja, też  na krzyżu.  Jest nam dobrze.  Ja milczę  i on też nic nie mówi . Nadeszły ciemne chmury. Zrobiło się ciemno . Znieba  zaczęły spadać miliony gwiazd.  One wszystkie  są nasze.  Moje i Pana  pająka. Tylko  czy  on się i tym dowie?  Ja dmucham z impetem w żagiel.  Czas  wrócić do domu i skrobnąć w szkiełko , zobaczyć  czy wszyscy już śpią.  Nie  mogę  żyć  z Wami ani bez Was :serce:

O@Heidi jakie to melancholijne. Chyba zrobiło mi się smutno. To będzie pasować do twojego postu.  To powrót do czasów gdy zakochałam się co tydzień w sobotę a już w niedzielę byłam nieszczęśliwa że okazał się nie takim jak sobie wyobrażałam 

https://youtu.be/bQQR_Po67AQ

1 godzinę temu, elf napisał:

Na emocjach głównie... Pozatym kiedyś próbowałam swoich sił na pianinie,, gitarze akustycznej i basowej , hatmonijce ustnej. MADAME

Zdolna jestes, ambitna i odważna.  Fajnie  wiedzieć przy kim usiąść,  kiedy podadzą następną porcję muzycznego tortu,  Madame:pianino: